658
Шашлик своїми руками
Привіт, кожен! Він помітив, що він любив домашніх ремесел і вирішив поділитися своїм. Я працюю як кухонний гарнітур. Після вставки поверхні приготування в стільницю залишається зайва частина. Так що у мене були обрізки з стільниць зі штучного каменю кольорового чорного онікса і білого онікса. Наприкінці новорічних свят, втомлених безвісти, вирішили зробити їх шаховим щитом.
Я бачив заготовки і був дещо дивний кількістю пилу.
Після очищення було прийнято рішення продовжити всі роботи пилу навесні в гаражі.
, Україна
В той же час я поклею, що вже п'яний. Я зробив шаблон для цього.
Двокомпонентний клей повинен бути вичавлений одним пістолетом з двома поршнями. Але я не маю цього, тому я послідовно вичавляю вміст в рівних пропорціях, щоб coelophane з свердлом з перфоратора.
Перекручуємо клей в кулак і перемішуємо її простими маніпуляціями. Порушення цілісності мішка, витискання вмісту.
Приклеївши 8 заготовок разом, витягніть їх разом наступним чином. Я був занадто малим, і тому, що я повинен був зануритися так багато з шаблоном.
990 Р
Від залишків я зробив такі боковини, які будуть обрамляти поле.
Що сталося.
Глюючі частини поля.
Для приклеювання боковин довелося подрібнити дошку в холодному гаражі.
Це був другий місяць весни.
Для того, щоб не турбувати з шаблонами знову, я купила довгі стрижні.
Нарешті я вирішив закінчити цей вантаж. Щоб уникнути розбиття дошки від можливих пада або ударів, приклеїти решту матеріалу на зворотну сторону. Третя біла залишається.
Я бачив її на 4 квадрати, і я зроблю її в поле.
Ганги ярих котів ran by. Як YAP без них.
Грубий шліфування для подальшої фрезерування.
Щоб зробити краї максимально гладкими, я обробляємо кінець прямим різаком.
Потім малюнок для рельєфу.
Р
Наклеювання кутів. Я навчався на них з фігурним різаком перед фрезеруванням поля.
р.
Ранок. Остаточне шліфування.
І шліфувати.
Ці неоднорідності напівпрозорі і при розгляді їх глибина відчувається. На жаль, фотографії не передають цього.
7023229
Ще одна спроба, але ні.
Рисунки від старих шахів. Мапа Пофарбуйте дошку пізніше.
Я зробив. Дуже дякую.
Джерело:
Я бачив заготовки і був дещо дивний кількістю пилу.
Після очищення було прийнято рішення продовжити всі роботи пилу навесні в гаражі.
, Україна
В той же час я поклею, що вже п'яний. Я зробив шаблон для цього.
Двокомпонентний клей повинен бути вичавлений одним пістолетом з двома поршнями. Але я не маю цього, тому я послідовно вичавляю вміст в рівних пропорціях, щоб coelophane з свердлом з перфоратора.
Перекручуємо клей в кулак і перемішуємо її простими маніпуляціями. Порушення цілісності мішка, витискання вмісту.
Приклеївши 8 заготовок разом, витягніть їх разом наступним чином. Я був занадто малим, і тому, що я повинен був зануритися так багато з шаблоном.
990 Р
Від залишків я зробив такі боковини, які будуть обрамляти поле.
Що сталося.
Глюючі частини поля.
Для приклеювання боковин довелося подрібнити дошку в холодному гаражі.
Це був другий місяць весни.
Для того, щоб не турбувати з шаблонами знову, я купила довгі стрижні.
Нарешті я вирішив закінчити цей вантаж. Щоб уникнути розбиття дошки від можливих пада або ударів, приклеїти решту матеріалу на зворотну сторону. Третя біла залишається.
Я бачив її на 4 квадрати, і я зроблю її в поле.
Ганги ярих котів ran by. Як YAP без них.
Грубий шліфування для подальшої фрезерування.
Щоб зробити краї максимально гладкими, я обробляємо кінець прямим різаком.
Потім малюнок для рельєфу.
Р
Наклеювання кутів. Я навчався на них з фігурним різаком перед фрезеруванням поля.
р.
Ранок. Остаточне шліфування.
І шліфувати.
Ці неоднорідності напівпрозорі і при розгляді їх глибина відчувається. На жаль, фотографії не передають цього.
7023229
Ще одна спроба, але ні.
Рисунки від старих шахів. Мапа Пофарбуйте дошку пізніше.
Я зробив. Дуже дякую.
Джерело: