704
Японія знову
На YAP кількість повідомлень про Japonia просто вимкнено діаграми. Чому не зробити іншого?
Природно, багато японських, Японофагі і корінних людей Земельного Сонця прийдеться, які будуть критикувати і залити все різними речовинами, але це навіть вітається.
Почати дорогу з аеропорту Наріта (Токіо). З вікон поїзда, аналогом нашого Аероекспреса, який був привезений з аеропорту в Токіо залізничний вокзал.
Я буду знати, якщо у мене є терпіння, щоб закінчити.
село... Спочатку здивився.
далі
...
цивілізація з'являється мало
Токіо знаходиться поруч.
Р
Це майже правий поруч з іржі парканом.
Темні вулиці дивуються. Основне покриття за допомогою рекламних світильників
Назва торгового комплексу доставляється. І багато слотів. Дуже дякую!
...
Вулиці дуже вузькі. Мануври автобусів просто фильгу - з точністю міліметра
темно
р.
Якщо реклама виходить, то буде абсолютно темним.
Ця територія знаходиться в декількох кроках від туристичних маршрутів.
Знову ж важко відійти від туристичних центрів. Квиток машин говорять тільки в ієрогліфії.
На додаток до турнікетів ви завжди можете пройтися до поїзда через кабіну з залізничними працівниками. Вони завжди раді допомогти і стрибати на допомогу, якщо вони бачать труднощі у пасажиру. В англійській мові ви рідко говорять :
Невелика обласна станція. "Поор, але чистий"
Туалетний туалет - чистий, вільний, є туалетний папір, є рідке мило ... "Савиг!"
PS в рамці три расові європейські задньої частини голови. Унітаз, звичайно, не приймає фото.
3610Р. 4200Р.
Барвиста реклама. Я хочу, щоб я знав, що ще...
Автомобілі поїзда є аномально чистими ... Щоранку, то вдень і вночі.
Для жінок є також вагони. Що таке догляд.
У Японії є два стандартні залізничні доріжки і два носії. Головне не плутати - з яким квиток ви сидите!
І на залізничному перетині дуже щільний трафік - на нозі спосіб перехрестити, поки бар'єр відкритий може бути досить швидко!
Вулиці дуже вузькі. Заплутані з дротами - все електрика з якоїсь причини робиться на дихальних шляхах.
3610Р. 4200Р.
Японка має особливу стрижку. Щоб познайомитися з японською людиною з немитаним волоссям. Тут є багато перукарів і вони завжди сповнені людей.
р.
Вулиця, як торгова галерея.
Продаємо ніс. Смачні, тільки пояснювати складні ... що це і що необхідно. Не можна пояснити вам
р.
Це де вони варять.
р.
Цей готельний в'їзд шукав близько години на темний дощовий ніч.
3610Р. 4200Р.
Продаємо ще раз. Свіжа риба і все це.
Увечері о 19:00 все закривається і очищає. Не залишають сміття, не слід запаху. Як ніхто не був.
вул.
Дерева дивні... Завод знаходиться на фоні.
Їдальня, в цьому дуже заводі.
, Україна
Ви можете виміряти тиск в їдальні.
Зважте, що ваш торсо і підрахуйте калорій, які можна подрібнити на обід.
Крім бізнесу, їсти і пити в родово лояльній японській шині.
З причин людства японські замовили столик з європейськими кріслами.
Для такої родово-японської кухні зручно сидіти, але піднятися там складно.
452310
І вгадайте, що їжа тут... hieroglyphics :
Тексти пісень, а це означає: Це ще темно зовні.
Наприкінці грудня в Кобеді відбувся літній тур.
Навігація Храм закрив час до приїзду.
Ми пішли блукати навколо, трохи проколюється на статуї голої дівчини (Тайванська монстройно ембаррасована, а решта перлів на фото не вийшов)
блимає через темні, холодні вулиці
Монументальний естекіон де Кобе. Чому Французька? Я не знаю, керівництво не було...
Ну, так, французи. Чому?
Але будівля є монументальним.
багаторівневі переміни. Імпресивний.
Нарешті прийшов до бухти Кобе і так званого «Гарборланд» - морського і залізничного вокзалу, а також розважально-розважального комплексу.
...
,00 Р
Кобе Бей
Джерело:
Природно, багато японських, Японофагі і корінних людей Земельного Сонця прийдеться, які будуть критикувати і залити все різними речовинами, але це навіть вітається.
Почати дорогу з аеропорту Наріта (Токіо). З вікон поїзда, аналогом нашого Аероекспреса, який був привезений з аеропорту в Токіо залізничний вокзал.
Я буду знати, якщо у мене є терпіння, щоб закінчити.
село... Спочатку здивився.
далі
...
цивілізація з'являється мало
Токіо знаходиться поруч.
Р
Це майже правий поруч з іржі парканом.
Темні вулиці дивуються. Основне покриття за допомогою рекламних світильників
Назва торгового комплексу доставляється. І багато слотів. Дуже дякую!
...
Вулиці дуже вузькі. Мануври автобусів просто фильгу - з точністю міліметра
темно
р.
Якщо реклама виходить, то буде абсолютно темним.
Ця територія знаходиться в декількох кроках від туристичних маршрутів.
Знову ж важко відійти від туристичних центрів. Квиток машин говорять тільки в ієрогліфії.
На додаток до турнікетів ви завжди можете пройтися до поїзда через кабіну з залізничними працівниками. Вони завжди раді допомогти і стрибати на допомогу, якщо вони бачать труднощі у пасажиру. В англійській мові ви рідко говорять :
Невелика обласна станція. "Поор, але чистий"
Туалетний туалет - чистий, вільний, є туалетний папір, є рідке мило ... "Савиг!"
PS в рамці три расові європейські задньої частини голови. Унітаз, звичайно, не приймає фото.
3610Р. 4200Р.
Барвиста реклама. Я хочу, щоб я знав, що ще...
Автомобілі поїзда є аномально чистими ... Щоранку, то вдень і вночі.
Для жінок є також вагони. Що таке догляд.
У Японії є два стандартні залізничні доріжки і два носії. Головне не плутати - з яким квиток ви сидите!
І на залізничному перетині дуже щільний трафік - на нозі спосіб перехрестити, поки бар'єр відкритий може бути досить швидко!
Вулиці дуже вузькі. Заплутані з дротами - все електрика з якоїсь причини робиться на дихальних шляхах.
3610Р. 4200Р.
Японка має особливу стрижку. Щоб познайомитися з японською людиною з немитаним волоссям. Тут є багато перукарів і вони завжди сповнені людей.
р.
Вулиця, як торгова галерея.
Продаємо ніс. Смачні, тільки пояснювати складні ... що це і що необхідно. Не можна пояснити вам
р.
Це де вони варять.
р.
Цей готельний в'їзд шукав близько години на темний дощовий ніч.
3610Р. 4200Р.
Продаємо ще раз. Свіжа риба і все це.
Увечері о 19:00 все закривається і очищає. Не залишають сміття, не слід запаху. Як ніхто не був.
вул.
Дерева дивні... Завод знаходиться на фоні.
Їдальня, в цьому дуже заводі.
, Україна
Ви можете виміряти тиск в їдальні.
Зважте, що ваш торсо і підрахуйте калорій, які можна подрібнити на обід.
Крім бізнесу, їсти і пити в родово лояльній японській шині.
З причин людства японські замовили столик з європейськими кріслами.
Для такої родово-японської кухні зручно сидіти, але піднятися там складно.
452310
І вгадайте, що їжа тут... hieroglyphics :
Тексти пісень, а це означає: Це ще темно зовні.
Наприкінці грудня в Кобеді відбувся літній тур.
Навігація Храм закрив час до приїзду.
Ми пішли блукати навколо, трохи проколюється на статуї голої дівчини (Тайванська монстройно ембаррасована, а решта перлів на фото не вийшов)
блимає через темні, холодні вулиці
Монументальний естекіон де Кобе. Чому Французька? Я не знаю, керівництво не було...
Ну, так, французи. Чому?
Але будівля є монументальним.
багаторівневі переміни. Імпресивний.
Нарешті прийшов до бухти Кобе і так званого «Гарборланд» - морського і залізничного вокзалу, а також розважально-розважального комплексу.
...
,00 Р
Кобе Бей
Джерело: