Тут будуть 22 фотографії та слова.
1,1 км Перегляд місця:
2, Як "додаткові" люди "з'єднання через" Інтернет і вибрано підходящий варіант дизайну:
3, хоча вона повинна бути скоригована трохи пізніше:
Розміри:
Довжина: 1.35 (будинок) + 1.10 (балкон)
Загальна ширина: 1.35
Висота: 1 поверх - 1.10, 2 поверх - 1.50. Будь-який кут для гойдалки може бути виконаний.
4, І робота варена ...
Вони тьмяні отвори, tarred bar...
5, ... зібрана рама і встановлена її.
6, У процесі приготування цементного розчину в пісочниці знайдено ще один пакет - тільки з вологим піском. Я думав, що вони були в магазині.
Каркас готовий - це поворот підлоги.
Ми пішли на ринок - на дошку для облицювання будинку. Чоловік хотів спочатку використовувати "Блок Хаус" (імітація колод), але болить за сиріт коштує дорого - 400 рублів. за куб, становить близько 4 тис. рублів. для облицювання. В кінці ми вирішили використовувати звичайний автомобіль.
7 почалася облицювання залишилися стіни, утворення вікон.
8, вікна Drive Тестування:
10 хв І утворюючи балконне вікно:
р.
10, неділя. Сьогодні святкує День народження мого бабуся (76 років).
Майбутні мешканці будинку прибули і почали активно зануритися. Так гості знайшли роботу - встановлених дахових рафтингів.
11 це дах. Виявлено кілька варіантів даху: кольоровий полікарбонад, одулін, гнучкі черепиці. Все гарне, UT:a Вони боїлися, що будинок (прихистіть сонячну сторону) буде гарячою і фарш; б) трохи дорогий і багато переливу підуть; в) багато чорносливів і залишків.
Ми вирішили покрити її фарбою, і це сталося:
12, час подбати про балкон. Я хотів зробити балкон з балюсами (відносини рейок сходів). Готові і красиві витрати від 200 рублів заготовки. Таким чином, ми вирішили використовувати невисокий варіант - живці для лопаток (ціна за одиницю близько 40 рублів).
У барі для різання (спеціальна свердла) вирізають отвори. Так само отвори ріжуться в бруску, що діє як рейлінг, після чого рейлінг шліфувався свердлом з іншої спеціальної насадкою.
13 Ось що сталося:
14 порожнечі між бальустами і отворами заповнили клеєм (для збереження води):
179565 р.
15, закінчили балкон і подбали про дах. З боку закрити залишки (з теплиці) полікарбонату і вагона.
16, і ми вирощували екзотичне дерево:
Р
17 Я думав про "штучні" банани, але ось де купити їх до мене. Листя, до речі, придбані (не падають) в складі ритуальних аксесуарів. Вони бажали покласти мавпи на вершині пальмового дерева.
Виготовляємо шведську стіну. Мій чоловік зробив цей дизайн:
18, була замінена (в тьмяних отворах) 2 бруси 50х100 - вимірюється.
19 потім отвори виготовлялися в бруску для лопатки ріжучих, які тепер діють як сходи. Дно бруса вкрита бітумом (як не гниться).
20, Будівля була зібрана і встановлена в її правильному місці:
472144 р.
21 Ціна питання
Не все побудовано ще, але дайте грубо розрахувати:
Брус 100х100, довжина 6 м (можливо менше) - використовується 6 штук, але вам буде потрібно більше - ціна 250 рублів. за шт.
50х50 бар був доступний, я не пам'ятаю, скільки було використано - близько 4 шт.
Підлогові дошки були доступні (від попереднього будівництва)
Вагон на стінах - 2000 рублів. - 46 штук вийшов. Ось кілька зліва, хоча.
Покрівля автомобіля - 15 шт. за 900 рублів. - 250 рублів. куб.м
Вирізи 15 шт. - 40р. (але ми продаємо 30 кожного)
Різні кути, гвинти, насадки на бурі (250+75) і т.д.
Всього: 5800 рублів.
Для обробки викопаних торців бруса + цемент + пісок.
Але, знову, не все було придбано: нам потрібні дерев'яні кути, обшивки.
22, як ви можете побачити, все досить доступно для середньої молодої матері!
І нарешті – невеликий бонус: ще кілька ідей для сайту в країні:
Додано до [mergetime]1367553801[/mergetime]
Дякую за все! Щасливі свята!
Джерело: