Пазікі - що ви ще на конвеєрі?

Не ламайте!
Я забрав фотографії з мережі - не письменник, тому не сердитися.
Бажання написати на цю тему досить спонтанно. Я не є агентом державного управління, і я не намагаюся поставити нашу технологію в поганому освітленні. Навпаки, за свій час, ПАЗ-3205 був дуже гарним, практичним і мали прийнятну вартість - це дозволило зберегти зв'язок між містами, селами і селами, взяти дітей до школи, полити парами в любові уздовж вечірніх вулиць, але час йде, і "перевезення все ще є".

Все почалося з того, що я бачив тут недавно, так як невеликий конвій подорожував уздовж автомагістралі, що складається з трьох автобусів PAZ-3205 в "Келлофан" і навіть без транзитів - явно відхилений до нового власника. Я був трохи здивуваний, що ця техніка ще на лінії складання, оскільки ця конкретна модель була розроблена в 1979 році, основні компоненти і агрегати беруться з попередніх моделей 50-60-х в масовому виробництві з 1984 року.
Компанія «Павловський автобусний завод (ПАЗ)», до цього дня, «дочка» ГАЗ і крім цих артефактів виробляє більш-менш сучасне обладнання. ПАЗ 320402-03:

Ну і я думаю, що так як вони все ще виробляють історію тут, як з класиками від AvtoVAZ - дешево і сердитися, тому є попит. Який сюрприз, коли я дивився на цінні теги – в середньому за це диво запитати близько 1100000 рублів !!! Думаю: більше одного мільйона дерев'яних для 35-річного обладнання з двигуном карбюратора і апетитом на 30 літрів бензину за сто кілометрів? У ці дні це дешевше, ніж приїхати на вугілля! До речі, його більш сучасний аналог вже має дуже актуальну дизель і витрати близько 1,5 млн / руб.

Так - у людей за пазексами щільно зафіксовані прізви - локомотиви худоби і з причини. Комфорт на дорозі змушує забути архаїчні, жорсткі шасі – призначені в обумовлений час для поганих доріг, де головний критерій був міцністю елементів, не гладкістю і стабільністю на дорозі. Двигун знаходиться в передній правій в салоні - шум, коливання і запах вихлопних газів є постійними супутниками пасажирів. Але крім цих недоліків, більш серйозною проблемою в цій облаштуванні двигуна є неправильна вагованість, тому автобус в русі шейкує його але швидше, ніж найважчий бразильський танцівник на карнавалі в Ріо-де-Жанейро, змушуючи людей в своєму вугрі танцювати, гонщики, періодично зривають ноги від підлоги вгору.
PAZ позиціонує свою модель як бюджетний соціальний і комерційний транспорт для заміських напрямків, але враховуючи даній конструкції недоліки багатоплуатуються доріжками і загальною швидкістю потоку, яка незрівняна з 70-х років минулого століття, така поїздка може називатися сейфом з більшою протяжкою, оскільки водій змушений на дорозі, постійно «розташувати» автомобіль.

До речі, з 2008 року всі ПАЗи були оснащені ABS. Кронштейни досить ефективні, але дуже різкі, тільки досвідчені водії можуть плавно зупинити техніку. По-перше, розділ, що розділяє водія з пасажирів, був виконаний з фанери, і це сталося, що людина, яка не встигла захопити ручну ручку при різкому зупинці, може зламатися через захист флісу і знайти себе на воді на голові.
На каюті - середня 25 місць - прилеглі сидіння без бічного опори (тільки випадають в свою чергу) з низькою спиною - при ударі з'явився ризик занурення шиї і потрапивши на голову в задній частині голови особи, сидячи перед вами.

Далі деталі - читати відгуки - так розбити більше заморського обладнання. Однак, при нормальному зверненні і наявності вмілих рук майстра, вони здатні «захопити погляди нашого Всесвіту» без особливих проблем, основним недоліком «нових». Пазков - погана якість металу і живопису, а в результаті: 2-3 роки і вся нижня частина поросят і гнилі. Також ця проблема не є винятком в цілому для всіх вітчизняних автомобілів.
(На фото він тільки 4 роки)

Ну, у висновку, що я повторю, я не хочу писати негативно, але побачивши ціну тегу, просто побачить питання, добре, ебать-флі виробники, як ви покатати власних людей, щоб звільнити таку річ в 2013 році?!
Це його. Дуже дякую.

Р

Джерело: