Тут буде 23 фотографії та текст
Сьогодні інформація була отримана про виписки в річку Чусовая, проходячи через Первоуралськ, зливи з промислових підприємств, які зробили річкову криваву. Подруга шахти з громадської організації, яка несе відповідальність за екологічні надзвичайні ситуації, начебто дав мені промислову екскурсію і допомогли мені визначити джерело забруднення.
Підіймаємо річку з розсмугованої частини МОЕ. Ось що ми побачили:
01 мар
А ось потік промислових вод одного з хімічних підприємств нашого міста:
02. Мар
Таблетка говорить про особливий статус приморської території, але власники хімічних підприємств відверто плюють на це, а також на місцевих жителів.
03.03.2014 р.
На береговій захисній зоні з особливим режимом господарських та інших видів діяльності підприємства. У носоглотці виникає стійкий хімічний запах, больові відчуття.
04.03.2014 р.
Зліт є заголовком Чусовая:
05. У
Місце змішування хімічних розрядів підприємства з Чусовою.
06. У
Навесні, з яких жителі сусідніх будинків змушені взяти воду і використовувати для харчових цілей, розташовується в зоні хімічного стоку.
07. Мар
Ми входимо на територію підприємства без перешкод. Немає паркану, не відеоспостереження ... не навіть безпеки. Саме там, де ведеться отруйна «квітка» річки Чусовая.
08.03.2014 р.
У нас є інформація про небезпечне розташування:
09.03.2015 р.
І ось «басейн», поруч з яким є попередження про підвищену небезпеку. З якого зливаються стоки.
10.
На протилежному березі знаходяться будинки місцевих жителів. Немає санітарної зони.
11.
, Україна
12.
І ось труба, через яку хімічне озеро відварюється.
13.00 р.
14.
р.
15.00 р.
56825
Флюїд з труби поширюється навколо району
16.00 р.
Обхід води.
18 років
І джерело начинки цього хемового озера, так як він вийшов, являє собою загнуту трубу. Може, вона зламала на свята, але вона, ймовірно, завжди була.
19.00 р.
Проходимо по трубах, які живлять ставок. Продакшн перед нами
20.
А поруч з ним – хромова сума, яку вирішили «конвеї» річка Чусовая.
21.
р.
Приходьте ближче.
22.
Не давати описи хімічного хрому, його можна легко знайти в Інтернеті. Зроби його, на мій погляд, щоб сказати, що достатньо, щоб змочити ногу в засупу танк ... і ви, швидше за все, доведеться зрізати його. Не існує гарантії, що проблеми вашого здоров'я закінчуються. Імовірний результат смерті.
І тут стоїть знак на виробничій будівлі з назвою підприємства, яке з нерозкрученим циніком, використовуючи святкові отруювання території.
Хто не знає, Чусовая падає в Каму, Каму та Волгу об’єднує...
Головна
23. останні фото, завдяки не розірвав пост
Джерело: