Соціалістика проти капіталізму

Після того, як ми повинні розуміти, що наше покоління уявляє соціалізм і капіталізм як різні системи економічного управління. Що, алас, школа не роз’яснюється, але тільки відлягати поточні студенти з репресією.

Соціальний розвиток

Тож уявіть собі, що ви, скажете, 1980. Ви прогуляєтеся по вулиці і ви бачите, скажте, м'який напій машина називається соду. Якщо у вас є 3 kopecks, то можна легально пити цю соду, і навіть з сиропом. Що таке 3 центи? Дуже просто, це кількість годин, які працювали у певній галузі виробництва. А отже, стіл буде коштувати рівно 2p 80 kopecks, хліб 18 kopecks, відповідає 1 kopecks. Отже, виникають проблеми, наприклад, і що робити, якщо матчі закінчуються, а також робочий час виробника цих матчів? У радянських часів купони, що регулюють обсяг споживання цього продукту, з'явилися в таких ситуаціях. Якщо ви хочете, щоб відповідати в умовах підробки, замість особистого «ме», вам доведеться звернутися до «ми». Насправді, у вас є однакова ситуація вдома, якщо щось відсутні, то всі члени сім'ї економлять існуючий дефіцит. І починається соціалістське планування: «Як багато товарів повинні бути зроблені, що буде достатньо для всіх?» На сьогоднішній день економісти неможливі, оскільки кількість різних видів товарів, які не можна планувати. Тим не менш, вони є найяскравими, тому що є тільки один продукт, який називається молоком. Кефір, хліб і багато інших товарів поєднуються в групи, що представляють собою клас продукції. І в СРСР планується виготовити клас товарів, не одиниць. Найпоширеніший міф, що якщо не є власником, то все в нехтованій державі, нехай ми усвідомлюємо, що в нашій квартирі немає місця і людей ігнорувати. Винайдений капітал для усунення конкурентів.

Капіталізм, що кожен говорить про те, але ніхто не бачив.

Тепер поговоримо про капіталізм. Тепер уявляйте ходьба Broadway і в той же 1980-ті роки ви знайдете подібну машину, в якій соди коштує те ж 3 ст. Що зараз? Немає! Це просто квитанція в тому, що цей шматок паперу має ряд 3, які менше 4, але більше 2, Як працює капіталістичний механізм при нестачі продукції? Замість ваучерів, це просто збільшує фігуру на шматку паперу і тим самим займає реальне значення від усього суспільства. Так, немає купонів, але покупка також падає. Щоразу я дивився прихильниками фондових бірж, які розширюють кількість податків, які нібито вводять в нашу економіку. Проблема полягає в тому, що при збільшенні фігури на шматку паперу реальні значення не стають більше, що означає, що продукт, який ви виробляєте, не коштує більше 3 центів, але коштує менше, що означає, що ваш внесок в економіку, і тому прибуток - менше! Але що про споживача? Після того, як показник здоров'я економіки за принципом капіталіста є числом TNP! І дуже просто – виробник навмисно збільшує вартість цього продукту до позначки, яка з однаковою кількістю робіт дозволяє жити протягом деякого часу без зміни способу життя на гірше. А споживач змушений купити за ціною, встановленою на нього виробниками. Звідси велика кількість на полицях сучасного столичного способу життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Крім того, ця схема стимулює пошук дешевшого виробництва продукту - звідси ГМО, замінники і підробки. На жаль, це небезпечне для здоров'я і для держави в цілому.
Більше про системи.

Багато «демократи» порівнюють дві системи і скажуть, що капіталізм є справедливою і справедливою системою. Під соціалізмом страждає певна кількість людей, які використовуються для мислення тільки про себе. І під капіталізмом, ті, хто хоче думати про інших. Поточна система виробництва «професійних» людей, які перенесли дивні значення. Де взяти його і як це можливо. Ви бачите, нездійсненність такого акту полягає в тому, щоб крадіжки, і що це законно, вона збирається з тих пір, як наш «лат» соціалізм. Законодавчі, які перенесли своє життя в суспільство. Я не говорю, що це значно підриває самопочуття. Що ми бачимо в армії, в кількості бездомних людей, бездомних людей, рівень освіти і культури. Напередодні свята я хочу сказати, що якщо ця ситуація довга, Гітлер легко долати нашу могутню і горду країну!
вуаєрист

р.

Джерело: