583
Ми шукаємо.
У вас буде 24 фото і не багато літер. Для якості фото зовсім не курча - фото на котушкі від металошукача.
Я вирішив на святкові дні з 1 по 5 травня, щоб перейти до родичів у Тверській області з мою іграшок – металодетектором GARRET EURO ACE. Я сидів на 30-му в вечірній поїзді, і воли, я там. Пейзаж був не дуже щасливий, більше 10 років пройшов з останнього візиту до цього місця. Станція давно згорла. Місцеве населення під час очікування адаптоване залізничне будівництво.
Сама станція.
Фото 2.
Після маленького відпочинку з родичами він пішов на дорогу.
3 км від залізничного вокзалу.
Фото 3.
По дорозі я зустрів це істота розмір моєї руки.
Фото 4.
Я вийшов з праски і побачила цю картину. хто робить це не зрозуміло, тому що це дерево знаходиться на пагорбі, і там немає води.
Фото 5.
Фото 6.
Далі на пагорбі є такий каланець (висота близько 30 м). Використовується мисливцями в зимовий сезон. Їм захоплюють борс.
Фото 7.
З іншого боку.
Фото 8.
Добре, це сам вид - дуже схожий на сад каменів.
Fotcal від рівня землі, тому що Kalanch закривається.
Фото 9.
Тоді шлях пропущений навесні, яка, як я розповіли, була аномована 5 років тому, встановлюючи каплику.
Фото 10.
Я отримав на місце і почав шукати. Щоб описати те, що я шукав, я не буду просто пост фотографії.
Я знайшов в основному метал - тут в цій формі (турти з чавуну і каструлі)
Фото 11.
Інший кут
Фото 12.
Є такі копії.
Фото 13.
Що я шукав!
Фото 14.
Фото 15.
Під час перебування на цьому місці були виявлені наступні елементи:
Фото 16.
Розпорядження бронзи (столиця не визначена)
Фото 17.
Хвіст від побутового виробу - чаша, ваза і т.д. сплав срібла і щось інше.
Фото 18.
Свічка виготовлена з того ж матеріалу, як на фото No 17.
747780
Фото 19.
шістнадцятий (з'являється штамп з числом 6.), застібка від фашистського кнапсака, і тимбл
, Україна
Фото 20.
2-і види замків
Фото 21.
Монети різних деномінацій і різних років (зліво направо - DENG 1731 - пальто зброї; трохи вище - MONEY 1811; 2 kopecks 1881; добре, потім я думаю, що все видно)
Фото 22.
Кнопка - вага (тобто менша), кнопка з покриттям рук (поза кнопками є штамп А.С. Чикін)
Фото 23.
Картриджі картриджі - верхня від радянської гвинтівки, нижня від німецької гвинтівки - ті, які більші, а менший пістолет - були завантажені як в пістолет LUGER, так і в Schmeiser - кулемет
5868310
Фото 23.
Картриджі картриджі - верхня від радянської гвинтівки, нижня від німецької гвинтівки - ті, які більші, а менший пістолет - були завантажені як в пістолет LUGER, так і в Schmeiser - кулемет
880832р.
Ось коли мій час вийшов і я пішов додому.
Я не буду описувати почуття, які були присутні в мене. Я думаю, що ви можете бути в моєму місці.
У висновку я хотів би додати одну останню фото - Я дуже сподобалося цей тип транспорту, що працює по Псковській області.
На цьому, ви можете курчати.
Фото 24.
Джерело:
Я вирішив на святкові дні з 1 по 5 травня, щоб перейти до родичів у Тверській області з мою іграшок – металодетектором GARRET EURO ACE. Я сидів на 30-му в вечірній поїзді, і воли, я там. Пейзаж був не дуже щасливий, більше 10 років пройшов з останнього візиту до цього місця. Станція давно згорла. Місцеве населення під час очікування адаптоване залізничне будівництво.
Сама станція.
Фото 2.
Після маленького відпочинку з родичами він пішов на дорогу.
3 км від залізничного вокзалу.
Фото 3.
По дорозі я зустрів це істота розмір моєї руки.
Фото 4.
Я вийшов з праски і побачила цю картину. хто робить це не зрозуміло, тому що це дерево знаходиться на пагорбі, і там немає води.
Фото 5.
Фото 6.
Далі на пагорбі є такий каланець (висота близько 30 м). Використовується мисливцями в зимовий сезон. Їм захоплюють борс.
Фото 7.
З іншого боку.
Фото 8.
Добре, це сам вид - дуже схожий на сад каменів.
Fotcal від рівня землі, тому що Kalanch закривається.
Фото 9.
Тоді шлях пропущений навесні, яка, як я розповіли, була аномована 5 років тому, встановлюючи каплику.
Фото 10.
Я отримав на місце і почав шукати. Щоб описати те, що я шукав, я не буду просто пост фотографії.
Я знайшов в основному метал - тут в цій формі (турти з чавуну і каструлі)
Фото 11.
Інший кут
Фото 12.
Є такі копії.
Фото 13.
Що я шукав!
Фото 14.
Фото 15.
Під час перебування на цьому місці були виявлені наступні елементи:
Фото 16.
Розпорядження бронзи (столиця не визначена)
Фото 17.
Хвіст від побутового виробу - чаша, ваза і т.д. сплав срібла і щось інше.
Фото 18.
Свічка виготовлена з того ж матеріалу, як на фото No 17.
747780
Фото 19.
шістнадцятий (з'являється штамп з числом 6.), застібка від фашистського кнапсака, і тимбл
, Україна
Фото 20.
2-і види замків
Фото 21.
Монети різних деномінацій і різних років (зліво направо - DENG 1731 - пальто зброї; трохи вище - MONEY 1811; 2 kopecks 1881; добре, потім я думаю, що все видно)
Фото 22.
Кнопка - вага (тобто менша), кнопка з покриттям рук (поза кнопками є штамп А.С. Чикін)
Фото 23.
5868310
Фото 23.
880832р.
Ось коли мій час вийшов і я пішов додому.
Я не буду описувати почуття, які були присутні в мене. Я думаю, що ви можете бути в моєму місці.
У висновку я хотів би додати одну останню фото - Я дуже сподобалося цей тип транспорту, що працює по Псковській області.
На цьому, ви можете курчати.
Фото 24.
Джерело: