Я хочу знову піти.

На літо 2012 р. я був переповнений ностальгією за безперечно пішли. Я маю на увазі, дитинства. Він вирішив піти в піонерський табір, який пішов на 2 роки поспіль (на початку 90-х років) і подивитися, що дитинство перетворилося в.

П.П.С. Для того, щоб виділятися, з фотографіями на камері (якість фото залежить тільки від викривлення рук і відсутності майстерності)

38 зображень

Стельє перед хвіртами до табору.

Полегше проходячи від сцени: прямо - ворота, праворуч - невелика бухта з човновою станцією (форматором) і пальником, звідки човен пішов в інший банк Волги (як справа зараз я не знаю).

Ворота трохи ближче. Вони закриваються, але не можна проціджувати занадто багато, обходити їх направо.

Затока трохи ближче.

І ближче.

р.

І дуже близько. Решта краєвида про те ж саме: покинутий будинок, палі сміття.

Повернутися до табору. Годинник при вході.

Фрагмент скеля/флоорного живопису, не будь-якого інтересу.

Пройшовши трохи далі, ми отримуємо на невелику площу. Будівля на фото є адміністративним корпусом, радіовузлом і може щось інше. Дорога прямо - доступ до центральної алеї

Сторона адміністративного будинку. Ліворуч - центральна алея, праворуч - лінійка.

Лінія. У підземелля можна побачити одну з доріжок, на яких були побудовані війська.

Лінія. Вид на центр. Там був прапорець кудись. Відрізнялися почесними роботами: вранці – підняти прапор, ввечері – опустити.
І за межі доступу до пляжу табору.

Вид центральної алеї від лінійки. Жінка на малюнку мій мама, який також хотів бачити табір.
Право, клуб.

Сам клуб.

р.

Закритий клуб. У клубі (якщо я правильно пам'ятаю, крім кіно, були клуби і бібліотека).

Шматочок дитинства.

7 990 Р

Всередині клубу. Зйомка через вікно.

Частина щоденної процедури.

Ще один шматок сміття.

123456наступна

Житловий будинок. Більшість будівель в районі виглядають так. У нас є багато інших будівель - вони будуть трохи далі.
Залишки люка помітні в передній частині. Не те, що є кришка, є навіть металевий кільце, на якому лежить кришка. Я підозрю, що це робота Аборігінів.

Центральна алея.

Ось ще один блок квартир.

Їдальня. Все правильно, але це їдальня. Особливо в неділю і особливо вечері. Що таке, коли Дісней розпочався на телебаченні. Але я дізнався про те, що я був на зв'язку з сніданком, обідом і днем, і тому я не торкнувся на вечерю.

990 Р

Всередині їдальні.

р.

Всередині їдальні.

Всередині їдальні.

Для права їдальні.
Футбольне поле. Правда не вистачає воріт, але вірити мене, це.

3250Р. 3700Р.

Це зліва. Підтвердження.

Минулого медичного центру – дорога паралельна центральній алеї. На ній ще кілька випадків.

На честь своєї пам'яті з хвилею тиші.

Р

Вхід до будівлі. На правому в залі є сходи на другий поверх. Прямий до коридору. Хлопці зліва, дівчинки вправо.

Ладдер

З залу в передпокій. Ліві двері - душ.

Р

Дитячий коридор

Побічна стіна корпусу з пожежними виходами

Вогонь з другого поверху. Покрівля виходу було колись покрито жертовними листами, на яких було жахливо незручно піднятися на дах корпусу за м'ячем.

Один з номерів. Я зробив картину через вікно.

р.

І це ще одна будівля (для службового персоналу), яка стоїть навпроти попереднього.

Додано до [mergetime]1367702[/mergetime]
Якщо ви їдете далі по дорозі, ви отримаєте до площі перед адміністративним корпусом, де почався шлях.

Я хочу сказати. З одного боку я відчував почуття радості – трохи назад до місця дитинства. З іншого боку, розчарування і гіркота, побачивши, що вона стала.

Всі

Джерело: