Дотик вантажівки!

Американці здатні зробити його простим і цікавим. Цей вікенд, мій син і я пішов на захід, який називається Touch-a-Truck. Якщо перекласти на чоло, він виходить «Тучіть вантажівку», що в російській мові звучить трохи скумси. Але не точка. Весь захід простий і блискучий до точки неможливості. Вони подали пучок різних автомобілів на вулицю і дадуть дітям. Ви можете доторкнутися до всіх і піднятися всюди. Це все. Так багато щастя і радості в кінці. Мій син, як і більшість людей, не можна перетягнути вухами. Вони залишалися з сльозами в очах через 4 години безперервного ласагна на вантажних автомобілях і ще не було достатньо. Коли буде більше?

74 фото через samsebeskazal

Дотик вантажівки! 47

Цей формат є досить популярним в Америці, і проводиться в багатьох містах з різними цілями. У нашому випадку відбулася одна з шкіл у Брукліні, яка підняла гроші за її освітній фонд. Як вони писали, «в зв'язку з зниженим фінансуванням». Якщо зацікавленість школи зрозуміла, то учасники, які забезпечили авто за власними цілями. Хтось рекламував свою компанію, але хтось використовував дію як можливість вести брифінги безпеки. Але все в порядку.

2,2 км Ми дізналися про нього випадково. Було оголошення в магазині Бруклін, який відбудеться в суботу з 12 до 5 років, де можна побачити купу автомобілів.

Дотик вантажівки!

3. У Ми не змогли це зробити, і вирушили на адресу в суботу.

Дотик вантажівки!

4. У Виявилося, що звичайну вулицю міста перед учбою, замкнену до руху за цей день.

Дотик вантажівки!

5. Умань Квитки продаються на вході за $5. Квиток був жовтою стрічкою на руці.

Дотик вантажівки!

6. Жнівень Ми пішли всередині, і є машини в рядках. Ви знаєте, що мені подобається тематичні колекції обладнання, тому я буду використовувати цю можливість розповісти про автомобілі, які я бачив там.

Дотик вантажівки!

7. Про нас Toyota Prius of the New York City Street Cleanup Департамент. Є різні менеджери та керівники.

Дотик вантажівки!

8. Нью-Йоркська міська пожежна система. Присвоюється пожежному блоку безпеки.

Дотик вантажівки!

9. Навігація Ось ще одна з автомобілів. Це мобільний центр навчання.

Дотик вантажівки!

10. На борту напису на іноземних мовах.

Дотик вантажівки!

11. мобільний центр проїжджає до міських шкіл, де студенти навчаються основам пожежної безпеки. Що не робити, куди викликати і як поводитися в вогонь. Все це здійснюється в ігровій формі, а дітям даються книги і розмальовки на відповідній темі.

Дотик вантажівки!

12. На столі є інформаційні матеріали та комікси про пожежників Нью-Йорка. Вони відображаються тут як реальні супергерої. Другі ролі капітана Америка та Spiderman.

2749997

13.00 р. Всередині продемонстровано модель житлового будинку, на якій продаються джерела пожежі та небезпечні електроприлади. На фото працівник пояснює, чому потрібен датчик диму, і як важливо, щоб вони завжди були в хорошому стані.

Дотик вантажівки! р.

14. The New York City Fire Safety Символ - Гаряча собака.

Дотик вантажівки! р.

15.00 р. Електричний автомобіль Smith Newton належить до мережі інтернет-магазинів харчування.

Дотик вантажівки!

16.00 р. Мобільний ляльковий театр Нью-Йоркського міського парку, який проходить через міські парки з безкоштовним ляльковим шоу для дітей.

Дотик вантажівки!

17.00 р. Компанія Verizon може бути знайдена щодня протягом всього дня. Вони займаються підключенням та обслуговуванням телефонних, телевізійних та інтернет-каналів. Вони сказали мені, що обладнання було і що вони робили.

Дотик вантажівки!

18 років Благодійний фонд вантажівок, який займається пошуком нових сімей для кинутих і бездомних тварин.

Дотик вантажівки!

19.00 р. Є смішні собаки всередині.

Дотик вантажівки!

20. І сплячі коти.

Дотик вантажівки!

21. Вантажівка некомерційного державного острова Вогонь, який працює з молодими людьми і користується професією пожежогасіння.

Дотик вантажівки!

22. Їх мінівен.

Дотик вантажівки!

23. Робота автомобіля.

Дотик вантажівки!

24. Поруч є стіл, де викладаються різні спеціальні аксесуари та уніформи. Члени Асоціації відповіли питання і розповідають про роботу пожежників.

Дотик вантажівки! доб.

25. Ви можете спробувати його на фотографіях.

Дотик вантажівки!

26. Вид на вулиці та гості.

Дотик вантажівки!

27. У Нью-Йоркі не можна побачити білу маму, яка має чорною дитиною. З якоїсь причини вони люблять носити дітей в інвалідних кріслах до досить гідного віку.

Дотик вантажівки! Р

28. Діти цікавляться всім, в тому числі шкільним автобусом.

Дотик вантажівки!

29. Для кожного автомобіля є гідна лінія. Кожен хоче натиснути і натиснути кнопки. Єдиний запит від організаторів не перегнічує. Будинки навколо.

Дотик вантажівки!

30. Драйвери не мають інтересу до того, що йде всередині автомобілів або вантажівок. Ведучий шкільний автобус, наприклад, дивився фільм і не приділяв ніякої уваги дітям, які спінювали все, що може і не спинитися.

Дотик вантажівки!

31. Кафедра транспорту експонованої дорожньої техніки.

Дотик вантажівки! р.

32. Кожен був показаний, що пила водія вантажівки і де були загиблі зони. Вони сказали мені, де не йти або їздити на велосипеді.

Дотик вантажівки!

33. На асфальті зображені зони мертвих.

Дотик вантажівки! р.

34. Не вистачає уваги інших. Подаруйте мені хустку, дайте мені схему і опис того, як він працює.

Дотик вантажівки! р.

35. Діти в передній навантажувачі відро.

Дотик вантажівки!

36.00 Р Вежа електророзподільної компанії Con Edison.

Дотик вантажівки!

37. Є також комічні книги про героїв.

Дотик вантажівки! р.

38. Діти розповідають про електричні дроти і дають намагатися на робочому одязі.

Дотик вантажівки!

39.00 р. Сервіс ван.

Дотик вантажівки!

40. Ще одна автомобільна вежа. Це від компанії, яка займається установкою зовнішньої реклами і знаків.

Дотик вантажівки! р.

41. Бетонний міксер на базі старого Mac.

Дотик вантажівки! р.

42. Щасливі батьки кладуть щасливі діти в сміттєвозі.

Дотик вантажівки!

43. Смітник не простий, але з двома колесами.

Дотик вантажівки!

44. Драйвер для сміття розповідає про свою роботу.

Дотик вантажівки!

45. Маршрутний тур автобуса. Не жарт. Автобус працює на кладовищі Greenwood.

Дотик вантажівки!

46. Всередині вона схожа на веранду.

Дотик вантажівки!

47. Ексклюзивна британська триколісна автомобільна реклама ресторану в Брукліні.

Дотик вантажівки!

48. У шкільному дворі було передано в харчову зону.

Дотик вантажівки!

49.00 р. Місцеві жителі дивляться з вікон.

Дотик вантажівки! р.

50.00 р. DJ.

Дотик вантажівки!

51. Вони покрили класичний Нью-Йоркський шлях. На сцені, продаючи все від грецьких шашлів до вафель. Ми придбали 2 яблука, 2 апельсини і 2 банани і одну пляшку води. Я оплачував $2 за все.

Дотик вантажівки!

52. Сирні сендвічі.

Дотик вантажівки!

53. Приватна швидка допомога.

Дотик вантажівки!

54. Лікар бере на себе фотографії одного з відвідувачів.

Дотик вантажівки! р.

55. FMTV M1078 A1 Ошкош.

Дотик вантажівки!

56.00 р. Я припустимо, що він з Національної гвардії.

Дотик вантажівки!

57.00 р. Війна є міцною. Взуттєві на ланцюжку під колесом і басейном для збору крапельного масла. Всі номери

Дотик вантажівки! МП

58. Учні були дуже дружніми і щасливими, щоб допомогти дітям потрапити всередині.

Дотик вантажівки!

59.00 р. Міні.

Дотик вантажівки!

60. Допоміжний патрульний автомобіль поліції.

Дотик вантажівки!

61. Його працівники працюють на добровільних засадах, не отримують зарплати і не здійснюють пожежогасіння.

Дотик вантажівки! р.

62. З тих, хто використовується співробітниками NYPD.

3610Р. 4200Р.

63. Діти, які знаходяться на майданчику. Відкриваємо комп'ютер і запустили натискання клавіш. поліцейський просто стояти там посміхається.

Дотик вантажівки!

64. Типові вантажівки-термос. Але навіть у своїх дітей сходження з великим задоволенням.

Дотик вантажівки! , Україна

65. Хлопець з деякими камерами, які б друкувати фотографії, як старий паларе.

Дотик вантажівки!

66.00 Р Кожен хоче сидіти в салоні цього твіста, як дорослих, так і дітей. Не вдалося протистояти.

Дотик вантажівки!

67. Під час стоячої лінії я вразив ставлення до дітей. За букмекерами були закладені різні інструменти, такі як величезна блонніка або величезна слагемер. Два важкі гаки, що заплутані на кабелі. А діти грали з ним. Тим не менш, жоден з дорослих ран або спробував захистити їх. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я був більш стурбований, ніж будь-який інший. Що робити, якщо він падає на ногу, і що якщо він захопився в голові?

Дотик вантажівки!

68. Всі інші були повністю незрівняні.

Дотик вантажівки!

69.00 р. Ви можете зв'язатися з нами Водій прогулявся по лізі і приділяв увагу дітям.

Дотик вантажівки!

70.00 р. У салоні. Ох, красивий.

Дотик вантажівки!

71. Luke і CB радіо.

Дотик вантажівки!

72. Це те, що я розумію - глове відділення!

Дотик вантажівки!

73.00 р. І це все автоматичне!

Дотик вантажівки!

74.00 р. Я йшов, як мій син. Потрібні сказати, я насолоджуюся нею стільки, скільки дітей. На вулиці було лише питання про те, що кілька вантажівок.
й
Всі права.

Дотик вантажівки!

Джерело: