Стародавні камені в центрі Нью-Йорка

Відчуття в Нью-Йорку: знищені мегаліти прямо під ногами У Нью-Йорку знайшли багато старих базальтових каменів з очевидними слідами обробки. На деяких камені є зображення білого чоловіка з довгими вусами і бородами, дуже схожими на Magi в нашому виді.
21 фото, 5 відео звідси

Представляємо Вам свіжі докази, що Північна Америка була колись частиною однієї слов’янської імперії. На знаменитому пляжі Брайтон-Біч в Нью-Йорку наш колишнього співвітчизника Ігоря Альпатова побачила обробляється мегалітні блоки з обличчями і літерами, зображеними на них. Серед цих зображень є зображення білого чоловіка з довгими вусами і бородами, дуже схожими на слов'янську магію, оскільки ми зараз уявляємо їх. Деякі йдуть далі і дивляться зображення слов'янських богів, зокрема богів Перун або Велес. На жаль, за відкриттям багато каменів нещодавно зникли з пляжу.

3. У

4. У

5. Умань

6. Жнівень

87366310

7. Про нас

8. У

9. Навігація

На пляжі в американському мегаполісі, і ніхто не змусить виглядати ноги. Ні. Ймовірно, саме тому, що відкриття не вписується в свідомість, суперечить всім накопиченим життєвим досвідом, суперечить просто поширеним почуттям, оборонні роботи. Штори падають, а око не сприймає реальності. І не дивно, що Нью-Йорк може бути побудована на руїнах мегалітичної структури і не помітить його? Для американців, які використовуються для отримання прибутку буквально з тонкого повітря, це не типово. Власна «Піраміда Чеопів» на території міста – золотий дно! Чи можливо люди на століттях не помітили, що в буквальному сенсі трамплінг артефакти, порівняні з значенням до єгипетських пінксів і мучеників? Є дві відповіді: (а) Побачити, відомі, але свідомо знищені і поховані; б Очевидно, що люди не можуть бачити реальну картину, тому що це так неймовірна, що навіть іскра не може турбувати мозок. Це не бетонні плити. Це природний базальт з слідами штучної обробки, не більше, не менше. Так, ви знаєте, що ви уявите щось, закрийте очі, зайдіть дихання, збирай, "Чак, мене!" Привіт! А потім я знову дивився, "Дуже!" Це відбувається. У цьому випадку це не дивно. Незважаючи на те, що багато написів були зроблені нашими контемпорами, і сліди буріння характерні, такі залишаються з сучасними технологіями кам'яного гірничого виробництва в кар'єрі, також зробили відносно недавно, я розробив дуже стабільну версію: Перед нами сліди андилувської мегалітичної цивілізації, сучасні Куско, Мачу Піччу, Юнагу, Підана, Воттавара, Коляма, Урал та багато інших. Крім того, слід зазначити, що знайдені сліди є залишками культури, пов'язаної з тим, що домінували Південноамериканський континент, але не було його частиною. Це підтверджується базами-реліфами на залишку базальту. Не потрібно бути фахівцем, щоб миттєво виявити обличчя ведмедиків з зображеннями слов'янського бога Перун. Я розумію. Але я скажу, що це так. Я пропоную наступний приклад відкриття, наш співвітчизник Ігоря Алпатова, який був першим, щоб показати світ ці унікальні артефакти, просто відкрити очі і вірити їх.

, Україна

11.

12.

13.00 р.

14.

15.00 р.

3327875

16.00 р.

17.00 р.

18 років

Габаритний зображення

19.00 р.

20.

21.

Немає необхідності ускладнити, не потрапити в дикі. Історія показує, що все має просте і логічне пояснення. Немає нічого складного для цих речей. Якщо продається за казкові гроші, що перенесли з могили фараона з раціонами і зображеннями оленячих полотен, то не означає, що суд Тутанхамуна припадив праски в арсеналі, а в єгипетських полицях. Це означає, що древній єгипетський артефакт є європейським мисливським ножем кінця 18 століття, і продавець просто фокусує вас, і хоче вдарити джекпот жиртера. У цьому випадку ми бачимо фрагменти мегалітних структур, створених з базальту, що містить високий відсоток маски і піриту. Саме завдяки рясному включенню зерна піриту в її складі, базальт світиться золотистий блиск на сонці. До речі, я поясню з цим ефектом опис Mount Meru з давніх часів. Шон з піритом на сонці, а до спостерігача ззовні здавалося золотистим. Присутність слідів високих температур припускає, що мегалітна структура була знищена в результаті потужного землетрусу, що супроводжується копіємним припливом вулканічної lava. У Кам'янському місті можна побачити і ті ж ознаки, які я написав раніше. Або все це є результатом використання потужної зброї, що порівняно з ядерною зброєю, але перевищивши її в силі багато разів або навіть замовлень величини. Чи можна уявити силу вибуху, щоб заковтнути мегалітичне місто як відповідні скриньки, так і в той же час в епіцентрі було окропом, потоками фіерії яких, поширення, розплавлених фрагментів пластин і блоків вагою десятки і сотні тонн? Звісно, будівельники Нью-Йорка навіть не знали, що вони будували нове місто на місці Зеро Зеро, у порівнянні з яким Манхеттен землі, який залишився на місці продутого Всесвітнього торгового центру, є просто прищом на тілі слону. Вони використовували руїни, якби вони були звичайними будівельними сміттями і перетягували їх з берега, щоб побудувати пляж. Використовуються фрагменти блоків і пластин як бат, наповнювач в опалубці дерев'яних паль. Необхідно пам'ятати ставлення Аборігінів до місця, на якому був побудований Нью-Йорк. Він був святим, щоб вони знали багато чого, що нам довелося переосмислити. У Нью-Йоркі самі переважають безцінні артефакти на ще тисячі років, і швидше за все, будуть трамвайні їх повністю. Як мінімум ми дізналися, що перед американцями було щось величне, загадкове, і чітко пов'язане з історією інших континентів, які, безсумнівно, поділилися загальним, нерозривним минулим. І минуле - єдиний континент Гондуна або Пангаї. Коли не було морів і океанів на землі, коли можна було розкопувати весь світ, переправивши річки. Я подякував Богу за надсилання хлопця від Росії до Нью-Йорка, які побачили звичайний незвичайний. Ось його контакти: Електронна пошта: info@gmail.com Skype: vazovsk1

Додано до [mergetime]1367832789[/mergetime]
І тепер авторські кадри.
Камені на Brighton Beach, Бруклін 2013. Частина 1.

Камені на Brighton Beach, Бруклін 2013. Частина 2.

Додано до [mergetime]1367833039[/mergetime]
Камені на Brighton Beach, Бруклін 2013. Частина 3.

Додано до [mergetime]1367833090[/mergetime]
Камені в Манхеттенському центральному парку, Бруклін 2013

Олена Любімова, 8 квітня 2013 р.

Джерело: