Про жирну дівчину з тренажерного залу.

Для початку я толерантний до жирних жінок. Ну, добре, нехай буде для повноцінних жінок, тільки суть не змінюється. Я переносить повні жінки, якщо не дивно, що вони знаходяться в моєму ліжку. Тепер до точки.

За рік тепер, як я їхати в тренажерний зал і тільки недавно мій фігура почав приймати на певну прийнятну форму. У мене немає таблетки, я не маю програми навчання, я не маю персонального тренера, тому що я, як багато з вас, розумний. Щось з кимось пек, де ви читаєте, на YouTube знову попросіть безкоштовної візуальної допомоги, і перейдемо з черепахи кроками - повільно, але обов'язково.

Ведуться в спортзал цієї п'ятниці. Люди, незважаючи на відмінну погоду і відпочинок, квасоля - тренажери кисті своїми руками. І як ви хотіли, в травні це час, щоб отримати голий, а потім раптом, виходить, що багато нічого не голий. Після бігунки і розігріву я сидю в тренажері... Влада, подзвонити його, бо я часто сидю в ній, накачуючи лібідо.

Тренування в повному гойдалці: суглоби навколо тренажерного залу - хто має які бджолині трюфети, які прийшли в те, що ярсі, які зрізають на шортах, на яких боки підвішуються, які не мають алтів або які мають занадто багато з них. Вдово, я бачу жирну жінку, чітко новий. Прогулянка по залу, дивиться навколо, не знає з якої сторони підходити і що тягнути до трансформації. Взагалі він страждає від нечуття, періодично миготливий до очей.

Сісти на велосипеді вправ, лежачи на лавці для гойдалки преса, чати з другом на телефоні, їзда м'яча, зйомки якогось тексту, фотографувала на шведській стіні для Vkontakta, як, я в залі ... і на вагах.

Приїжджає до них, стає і... Хлопці, вона в шоку не втратила жодного унції! Не міліметр звужений. Я провів час в номері і не змінювався! Ні, ні. Вона справляється прямо перед очима. Я ніколи не забув, що дивиться - просто друга і зовсім інша людина. Спокуса на обличчі. Агер. Розмітка з процесом, як, "Блий, що ебать, ебать!"

Я дивлюся на це і думаю: мед, я працюю тут протягом року, як вилікували шість кілометрів бігу кожен другий день, гантелі, барани, рами Сміт, кросовер ... тільки щось буде з'являтися в плані «поздоровлення м'язів» і як погано це, робота, свята, ліньство - протягом двох тижнів ви відштовхнете і як якщо ви ніколи не були в залі, як якщо ви сидите на духовці все своє життя. І знову це все нове. А потім в одну годину і в масштабі! й

Коли дівчина зникла в гардеробну в заспокійливих почуттях і без обличчя, я раптом уявляв, як вона рясно зараз набирає її два жирні друзі, вони зустрічають в супермаркеті і купують 3-японний торт. Потім вони йдуть в найближчу алею, щоб подрібнити її на три ... groan пісні, кріють в жилеті і струшують один одному груди, і коли торт виділяється, вони йдуть в кондитерський магазин, щоб зловити вершковими коржами ... і потім відшліфувати весь бізнес з halva.

У той, хто ніколи не зумів втратити вагу в одну годину отримує п'яний в такий спосіб, що інші два друзі не мають вибору, але щоб підібрати її і перетягнути її додому. По дорозі вона метеликів у виплетених мовах про те, що має бути багато хороших людей і що вона означала все це фітнес, і з кишені її куртки по-по-приклеїти сумку для ранкового похмілля ... Я не практика, що день... Яппакал ...

й Дзимановський

Джерело: