Виставка кошмарів

Привіт, дорогі Япс!
Хочу привітати всіх з Великого Дня Перемоги.
Сьогодні сім'я вирішила піти, щоб побачити і стріляти парад обладнання, але, враховуючи кількість людей і жорстких шнурів, не було багато успішних пострілів, і враховуючи кількість тем з парадом на форумі, це не виходило взагалі. Тоді ми вирішили продовжити культурне свято на VDNKh, де я знайшов дуже цікава виставка, а саме виставка-ярмарок ковалів.
Ось 30 фото, трохи текстів. Як закінчити?

Так, погода дивна, сонце спекотна, квас є лід - що ви хочете більше?
А потім я чую молотка на молоці і я відчуваю щось цікаве.
Я один з тих людей, які люблять речі, зроблені руками, бажано навіть на власній, тому я регулярно читаю відповідні теми в YAP і сьогодні у мене є шанс приєднатися до реальної чоловічої ремесла ще більше, ніж я хочу поділитися.

Це диво техніки відразу зловило свою увагу. Це хутро з горою, як я сказав - технологія Стара слов'янська.

Це сам майстер. Шкіряний фартух - атрибут справжнього коваля, без яких ніхто не працював. Вони зробили мене сувеніром в цій кістці, але я покажу його пізніше. :

Ось деякі вироби такого корму.

Інструмент для роботи ковані і запускати туди, не відступаючи від касового реєстру. :

Приклад декоративної кування. Щодо того, як я розумію, це парасолька і підставка, з парасолькою імпровізовані.

І ось процес кування.

Широкий асортимент продукції. Від невеликих ножів до великих мечів, від коней до вітражів.

Але це не може залишити байдужим. :

І це те, що виглядає ще один ріг.

І тут приходить кошмар, який працює для нього, дуже захоплюючий чоловік.

3610Р. 4200Р.

І ось ще один цікавий продукт. Я думаю, що це називається Шішак.

р.

Ножі, страви. Хтось зробив прямо там.

Про свою роботу іншим. На фото майстер пропонує намагатися на зубці від броні.

Кононне лиття, прикрашене декоративними елементами.

183902

Ковані нігті в коноплі - для дому, для удачі.

Лантер – це свого роду роботи на гасі.

р.

Так я отримав маленьку участь. :

р.

В цілому, кожен може спробувати свою руку, найменші вручну примітили себе монети-сувенір.

Я сказав вам, що хтось може приєднатися... Абсолютно всім! :

р.

Ось сувенір, який я зробив себе. Дружина надала долоню як підставку. :

Про кількість фото. Багато однотипних каркасів виявилася. Так я близька, тому я отримав це все. Ось ваш щасливий взуття. :

Джерело: