Біатлет перемагає перегони в нижній білизні

Дочка триразового олімпійського чемпіона Крістіна Резцова вирушила до масового старту Всеукраїнських молодіжних конкурсів, які проходили в м. Мурманськ, зношуючи латуні і трусики над уніформою.
Звідси.

У інтерв'ю з Євроспортом Крістіна пояснила свої мотиви:

до По суті, ідея виникла значно раніше – на Spartakiad, і досить несподівано для мене. Перед першими расами я, так випадково, кинувся моїх однодумців, кажучи, що якщо я завоював расу (який був нереальним для мене в той час), я виходив в моєму нижньому білизні для наступного старту.

Що ви думаєте? Я перемога (лаггі).

Я хотів би тримати своє слово. Як ви знаєте, це не стрілка.

до Виходить, що мереживний льон Крістіна Резцова світ слід побачити на Спартакіді. Яким чином?

- Дійсно, я хотів виїхати в «закриту форму» на реле на останній день, але з тих пір було можливість дискваліфікації, я не ризикував не дати команді вниз. Ми можемо бути зняті для неспортсменної поведінки.

до Так обіцянка перейшла в Мурманськ?

- Право. Дівчата відразу сказали мені: останній конкурс сезону, час тримати обіцянку. Не було ніде йти.

Це сталося на масовому старті. Щоб бути чесною, не вдалося приховати від очей конкурентів, судді, тренерів. Я навчався всіх (лаугхів).

- Звичайно. Я не здивився, якщо затриманий забіг.

до Старт відбувся трохи пізніше запланованого. У біатлоні (смішки).

Але найцікавіше починається на трасі. Все, що я пройшов сміх. На щастя, аудиторія розуміла жарт як жарт і нічого іншого. Іншими словами, я побігаю до акомпанементу шаутів, як «Диво мені свій нижню білизну. й

до А так, ви виграли забіг.

до Так, я виграв, але я втратив своє золото. Після закінчення я почув багато негативних пам'яток у моїй адресі, які відварилися до ідеї: «Шеймес біатлон і розшукає своїх конкурентів. й

- Чи був загальний вигляд?

до Ні, звичайно, ні. Багато людей сміхалися і розуміли жарт. У той же час я запитав перед гонщиками дівчат (і я розмовляю багато людей) якщо це буде відхилений. Не відреагував ніхто, хто любить ідею.

Я зробив це, як вони кажуть, не для greed; Я не збираюся зробити задоволення від будь-якого, до мок. Це не зовнішня антіка, але просто спроба уникнути незрівняності. Я нічого не шкодую, але я не повторю.

Триденний Олімпійський чемпіон Анфиса Резцова прийнята до «радянського спорту», що не затвердила дію Христини:

- Я був негативним про те, що сталося. У нас була довга розмова про це. Я сказала дочку, щоб відсвяткувати інші способи.

Джерело: