Російська поштова сорочка з Чехії

Молодий чоловік стверджує, що в нашому місті це може бути в одній копії.

У соцмережах з’явилася інформація про наступну «повагу» поштового сервісу. Користувач Анатолій Борисов стверджує, що футболка, яку він замовляє з посилкою з Чехії, ніколи не досягла його, але замість чарівно завершених на тілі працівника поштового відділення Бежицького району, де посилка повинна приходити. Для цитати Анатолія:

Наш чудовий менеджер Ілля Углава відправив мене цю сорочку з Чехії більше місяця і половину назад. Ці футболки були надруковані в дуже обмеженій кількості в Німеччині, а пізніше доставлені в Чеську Республіку для продажу через Інтернет, переважно для жителів СНД і Європи, США та ін. Майки цього дизайну вже були надруковані в Росії, в нашому останньому турі кількість 15 штук, з відмітним BOAT від європейського варіанту друку, печатка була розміром 3 (проста мова, не так велика, не за всю футболку, як на цьому фото). Таким чином, ці футболки з Німеччини були відправлені на численні замовлення по всьому світу, і лише пара FOOTBOLOKS були замовлені в Росію, в містах не поблизу Брянська. Третє замовлення Росії було шахтним. Це єдиний порядок в Брянську! Тут немає футболок.

Перевіривши свою поштову скриньку на тисячі разів, і не побачивши нічого радості для мене, я думав про те, що йде до мого поштового відділення, коли раптом мої друзі сказали, що вони побачили деякі Тітка, в районі MY Post офіс в м. Бежицькому районі. Я попросив себе питання. Тоді прийшов ще один хороший друг, який знову вмирив цю жінку в тому ж районі недалеко від мого поштового відділення, і взяв дивний фото.

Як працює Російська поштова служба. Або це чарівний збіг?
Проф.

1 999 р.

Джерело: