Бланцюги масово подрібнили всю родину ФСКН спеціального винищувача

Джерело
У кримінальних проваджень загинув дружину та сина правоохоронця. У зв’язку з тим, що на території України було виявлено органи родичів.

Працівники слідчого комітету Санкт-Петербурга розуміють обставини ударної жорстокості оповідання, що розгортаються в день 12 травня.

Дослідники – інтерв’ю сусідів 38-річної спецпідрозділу УФСКН Алексей Зеленського, дружини якого та 12-річному сина загинули невідомого злочину. Композит навіть узгоджується з собакою спеціальних сил, багаторазово потрапивши її ножем.

Поблизу будинку на проспекті Стренка, де відбувалися трагедії, поліцейські та слідчих комітетів. Після інтерв’ю сусідів сім’ї працівника ФСКН Зеленського і потерпілого, свідк був знайдений, який затвердив, що минула ніч вона дозволила перебувати в в'їзді, який запросив дозвіл піти в друг.

«Уже близько 9 п.м., людина під назвою домофона», - розповіла Людмила Вергунова. Я просив Хасан і я пояснив, що він не живе тут. Просив мене відкрити двері, які я зробив. Він не зробив мене підозрою.

За Алексей Зеленський він прийшов додому з нічного мита близько 10 ранку, відкрив двері і майже втратив свідомість від того, що він побачив. У квартирі на підлозі кладуть рвані тіла дружини Ольги, сина Лені та собаки. Чоловік кинувся до консьєржа: «Моя родина загинула!» Дзвоните до міліції!

Скрипки, які прибули на сцену трагедії, відразу відступають від входу. Експерти, які розглянули органи загиблих Ольгою Зеленського 17 стабних ран і 15 – її 12-річний син Лені.

Не існує слідів злому на вхідних дверях, тільки після ретельного вивчення це буде зрозуміло, чи він був відкритий з "добрим ключем" або копію. Сусіди неоднорідно запевняють, що вони не чули не тільки одну крі, але і, переважно, собака баркінг.

«Бут собака Зеленського вокальною, – скажуть тенти входу. Якщо ви почуєте шум, він робить шум.

Дослідження опрацьовано всі варіанти злочину, головна - офіційна діяльність голови сім'ї. Олексія та Ольги Зеленського. Вони переїхали в цей будинок в квітні, а квартира була зареєстрована з дружиною.

«На даний момент наші співробітники встановили коло осіб, які беруть участь у злочині», - розповів Сергій Капідонов, старший помічник керівника відділу зв’язків з ЗМІ СКР ГСУ в Санкт-Петербурзі. Ми працюємо над усіма версіями, основною є офіційна діяльність співробітника ФСКН.

Джерело: