Мото Ветеран Базаар

П'ятий рік в Польщі, в місті Лодзь, в травні і вересні, Мото Ветеран Базаар. Там вони привозять купу мотоциклів, мотоциклів, всіляких екстраваганців ала-хрому і все, що необхідно для мотозняття. Також приїжджає бойовики. Військові уніформи, думи, зброя, байонети, які тут немає.

У розділі буде багато фотографій з короткими поясненнями: дорога, харчування, проживання і мотоветеранбазар.

Походимо. Львів-Лодзь, день і назад. Моя кінь зібрана, мандатована, збирається зустріти другу, з яким ми домовилися йти.

Мото Ветеран Базаар

Я зустрівся з доктором і ми на кордоні, волею! за 40 хвилин, нездоровий!

Мото Ветеран Базаар доб.

Ця порція вбиває не тільки розмір, але і ціна. близько 4-5 доларів. смачні, і ви свіжі! Ми летемо 100 км в Польщі.

Лікар з Петриком (ліворуч), добрим Полем, який отримав нас (він має свій невеликий готельний бізнес)

Мото Ветеран Базаар

Я тут теж.

Додано до [mergetime]1368387155[/mergetime]

Цей номер коштує як 10 доларів на добу, поряд з парковкою двох коней. Пентхаус не чистий, але є душова кабіна в номерах.

Мото Ветеран Базаар

Ми проживали поруч з білоруськими, які були відхилені нами, тому що 2 ліра горілки три, як ... добре, пробачимо хлопці, ми не були особливо

Мото Ветеран Базаар

Вранці Петрик не міг прийняти нас на базар, але запитав його Кент, і тут ми! Тадам! Ранок після похмілля з байкером eater точно те, що !!!

Мото Ветеран Базаар

Ринок - це те, що велика територія, яка вміщає всі торгові точки в Польщі. фото цього не пройдено, тепер я постаю фото всього, що вони продають і продаю.

Мото Ветеран Базаар

шолом

Мото Ветеран Базаар

костюми бу і нові

Мото Ветеран Базаар

диво

Мото Ветеран Базаар р.

Кофре, футболки, там не було.

Схожі: отвори різні! отвори чорні, жовті, отвори зварювалися і т.д. 浜у Від дука до світанку

Мото Ветеран Базаар

великий литий військовий, добре виготовлений

Мото Ветеран Базаар р.

деталі військового стилю

Додано до [mergetime]1368387776[/mergetime]

Де все це приходять з?

Ехо війни ... ви знаєте, як.

Мото Ветеран Базаар

з

Мото Ветеран Базаар

і

Мото Ветеран Базаар

Магазини

Мото Ветеран Базаар , м. Київ

байонети

Мото Ветеран Базаар

Я не збираюся сказати, що подрібнювачі продаються спортом, як це, варто звернути увагу. вони дійсно в ебать стан, відновлена мама дорогий ... Я боїться сказати, скільки грошей і душі інвестували в них.

Мото Ветеран Базаар

Натюрморт

8146064

панчохи

Мото Ветеран Базаар

щебетати

Мото Ветеран Базаар

Середина Мото і міліції були вони, ці легендарні, як і раніше живуть вузькі (справді, що гострота була сором'язливою, було важко).

Мото Ветеран Базаар

Натюрморт

Мото Ветеран Базаар

дивний

Мото Ветеран Базаар

Ось, потопає в нього.

Мото Ветеран Базаар

Що це було? добре, ось шаль.

Мото Ветеран Базаар

Це досить робоча машина, дорого.

Мото Ветеран Базаар

Це смішний знак. Це так.

Мото Ветеран Базаар

труси, шоломи, кулеметні стрічки. Таким чином, існує реальна угода з місцевими громадянами про «активні» копії, якщо хтось потребує. Продається все! за всю ціну. але ми не зацікавлені, ми для загального розвитку, щоб говорити.

Мото Ветеран Базаар

легендарний повнометражний привід Zundapp

Мото Ветеран Базаар

Це, мабуть, з циркуля.

Мото Ветеран Базаар р.

Вам потрібен кулемет?

Я подарую вам ще одну «повідку» крім дам. є бочка ціла. і уявіть, з таким клаптем на краю міста, щоб їздити )

Мото Ветеран Базаар

Власник залишив, і не міг дізнатися, чи є серійне виробництво.

Мото Ветеран Базаар

Це не гарна картина, якщо це було.

Мото Ветеран Базаар

І це попередній.

Мото Ветеран Базаар

Часом часу люди намагалися зловживати цей чувак, відверто - або я "великий" або не вдалося. поруч з ним, хлопчик з келихами на таких тьмяних колах відлякувся. Я потім пояснив мій друг, що прохолодна річ, що на місці, щоб стояти на хати і ноги на землі не нижче. але скільки пива не пити, не вражається виступом

Мото Ветеран Базаар

простий пневматичний локшина для будь-якого смаку та кишені

Мото Ветеран Базаар

Новий, дуже зручний, все ручної роботи практично

Мото Ветеран Базаар

На ринку було обходити кілька разів. Насолода не зіпсувала дощ, під яким вони були вологими на нитку і Петрик тільки підібрали нас через пару годин. Що я говорю? Прохолодити там. і для того, щоб познайомитися з дороги в порівнянні з Україною просто дивують. в кінці фото зворотньої дороги, стрибати на їсти (слабкий) традиційні млинці з сосновою і кремовою. szuko смачна курка.

Це його. Ми домоглися сьогодні в 08:00 і були додому о 16:00. = 1000 км

Я не впевнений, що я зробив картину вас, але я вже взяв удар.

Мото Ветеран Базаар

Це зараз.

Мото Ветеран Базаар

Джерело: