Мото Ветеран Базаар

П'ятий рік в Польщі, в місті Лодзь, в травні і вересні, Мото Ветеран Базаар. Там вони привозять купу мотоциклів, мотоциклів, всіляких екстраваганців ала-хрому і все, що необхідно для мотозняття. Також приїжджає бойовики. Військові уніформи, думи, зброя, байонети, які тут немає.

У розділі буде багато фотографій з короткими поясненнями: дорога, харчування, проживання і мотоветеранбазар.

Походимо. Львів-Лодзь, день і назад. Моя кінь зібрана, мандатована, збирається зустріти другу, з яким ми домовилися йти.

Я зустрівся з доктором і ми на кордоні, волею! за 40 хвилин, нездоровий!

доб.

Ця порція вбиває не тільки розмір, але і ціна. близько 4-5 доларів. смачні, і ви свіжі! Ми летемо 100 км в Польщі.

Лікар з Петриком (ліворуч), добрим Полем, який отримав нас (він має свій невеликий готельний бізнес)

Я тут теж.

Додано до [mergetime]1368387155[/mergetime]

Цей номер коштує як 10 доларів на добу, поряд з парковкою двох коней. Пентхаус не чистий, але є душова кабіна в номерах.

Ми проживали поруч з білоруськими, які були відхилені нами, тому що 2 ліра горілки три, як ... добре, пробачимо хлопці, ми не були особливо

Вранці Петрик не міг прийняти нас на базар, але запитав його Кент, і тут ми! Тадам! Ранок після похмілля з байкером eater точно те, що !!!

Ринок - це те, що велика територія, яка вміщає всі торгові точки в Польщі. фото цього не пройдено, тепер я постаю фото всього, що вони продають і продаю.

шолом

костюми бу і нові

диво

р.

Кофре, футболки, там не було.

Схожі: отвори різні! отвори чорні, жовті, отвори зварювалися і т.д. 浜у Від дука до світанку

великий литий військовий, добре виготовлений

р.

деталі військового стилю

Додано до [mergetime]1368387776[/mergetime]

Де все це приходять з?

Ехо війни ... ви знаєте, як.

з

і

Магазини

, м. Київ

байонети

Я не збираюся сказати, що подрібнювачі продаються спортом, як це, варто звернути увагу. вони дійсно в ебать стан, відновлена мама дорогий ... Я боїться сказати, скільки грошей і душі інвестували в них.

Натюрморт

8146064

панчохи

щебетати

Середина Мото і міліції були вони, ці легендарні, як і раніше живуть вузькі (справді, що гострота була сором'язливою, було важко).

Натюрморт

дивний

Ось, потопає в нього.

Що це було? добре, ось шаль.

Це досить робоча машина, дорого.

Це смішний знак. Це так.

труси, шоломи, кулеметні стрічки. Таким чином, існує реальна угода з місцевими громадянами про «активні» копії, якщо хтось потребує. Продається все! за всю ціну. але ми не зацікавлені, ми для загального розвитку, щоб говорити.

легендарний повнометражний привід Zundapp

Це, мабуть, з циркуля.

р.

Вам потрібен кулемет?

Я подарую вам ще одну «повідку» крім дам. є бочка ціла. і уявіть, з таким клаптем на краю міста, щоб їздити )

Власник залишив, і не міг дізнатися, чи є серійне виробництво.

Це не гарна картина, якщо це було.

І це попередній.

Часом часу люди намагалися зловживати цей чувак, відверто - або я "великий" або не вдалося. поруч з ним, хлопчик з келихами на таких тьмяних колах відлякувся. Я потім пояснив мій друг, що прохолодна річ, що на місці, щоб стояти на хати і ноги на землі не нижче. але скільки пива не пити, не вражається виступом

простий пневматичний локшина для будь-якого смаку та кишені

Новий, дуже зручний, все ручної роботи практично

На ринку було обходити кілька разів. Насолода не зіпсувала дощ, під яким вони були вологими на нитку і Петрик тільки підібрали нас через пару годин. Що я говорю? Прохолодити там. і для того, щоб познайомитися з дороги в порівнянні з Україною просто дивують. в кінці фото зворотньої дороги, стрибати на їсти (слабкий) традиційні млинці з сосновою і кремовою. szuko смачна курка.

Це його. Ми домоглися сьогодні в 08:00 і були додому о 16:00. = 1000 км

Я не впевнений, що я зробив картину вас, але я вже взяв удар.

Це зараз.

Джерело: