Відкриття моторного сезону

Я хочу розповісти вам про те, як я пішов на фестиваль мотоциклів. Так з 9 по 11 травня в Саратовському мотоклубі Верст 64 відбувся п'ятий ювілейний фестиваль мотоцикла Правобережна. Фестиваль відбувся на території дитячого табору Ровєснік у Марксівському районі. На фестивалі були гості. Я і мій колега.

Тут буде багато фотографій.

На в'їзді дано червоний пластиковий браслет.

Ця гарна дівчина - мій колега, на запрошення якого ми прийшли на фестиваль. На фестивалі вона виступила організатором.

Перший день ми переїхали в табір. А потім вони почали монтувати вниз. Деякі люди будувалися в будівлях, а інша частина в наметах.

р.

У таборі був окремий тентовий сектор, але там не було достатньо місць, тому намети були розташовані по всій території табору.

Більшість розваг відбувалися на другий день. Так, на перший день люди дізналися один одному, хоча я думав, що більшість велосипедистів вже давно відомі один одному. Решта людей, які заважають себе як краще. Один постріл Драгуновського вогника.

Хтось взяв картину Wartime BMW.

BMW знову.

Хтось дав мені фотографію BMW в обмін на пиво.

З.С. Картина не шахта. Попередньо продемонстровано телефотооб'єктивом новинного агентства.

Z.E.E. Учасники фестивалю були з різних місць. Зокрема, хлопець на фото вийшов з Челябінська.

Більше німців.

Хтось зважився про своїх прохолодних велосипедів.

більше

І звичайно ми відвертаємо пиво. Це ваш хмелюстка.

р.

І це гарна дівчина на фото - його колега, яка приєдналася до нього на фестивалі.

Це був перший день. На другий день почався веселощі. Ведуться все повільно знебоюватися і переїхала з вчорашнього «приміщення» А вже в 12 годину вдень, в місті Марксі зібралися автокад. Приготування.

У стовпці були багато велосипедистів, велосипедистів і звичайно ж самі велосипеди. Але я просто не можу показати їм все.

Триумф

Японська

684175 р.

Ще одна добра.

Сербінська дід на велосипеді.

р.

Байкер.

Ще одна хороша японська з її коханкою.

Мотоцикли були дуже різними.

Хрест фото.

І в кінці стовпчика була велика нога з Нива. Або Леша. Я не можу бути більш точним. На фестивалі були обидва автомобілі.

2002.02

Даша (ім'я супутника) пішов у конвію велосипедистів в Маркс.

Апології для якості фото, фотографовані в русі

р.

Я залишився в таборі, щоб фотографувати. У паркувальній пам'яті було смішне попередження.

Головний офіс організаторів фестивалю - клуб Верста 64

Недалеко від неї була шина величезного розміру і значною вагою. Виконується у людини.

р.

У той час як колонка пішла до Маркса, ще один байкер прийшов в табір на такому прохолодному саморобному мопеді з дизайнером у багажі.

Габаритний зображення

Мопед.

р.

А потім я почав будувати власний дизайнер.

Що ви думаєте, буде в кінці?

Я не думав.

І цей час в Марксі.

На телефоні.

На жаль, немає багато фото Марксу. Після того, як повернулася колонка байкера.

Хороший пасажир.

Не менш досить байкер. На жаль, не встигнути натиснути з фронту.

Але я отримав ще один.

Дідусь Сербінов знову.

Хороша поза для дівчинки. Здавалося б, до Маркса, за те, що вони були в одному положенні в окрузі.

Більш красиві велосипеди на прохолодних мотоциклах.

і більше. Байкер на бункері.

15186.

Добре, що достатньо з стовпчиком. Ви знаєте, що сталося дизайнера? Ні? Ну і ось відповідь.

Баскервілл собака.

З іншого кута.

Починалися змагання та розваги. Архієзнавство і списання списків.

Натюрморт

Поблизу з'явилася гармата.

Під час виставки ми говорили про мотоцикли. З невідомим велосипедистом. І на жаль, під час розмови я плутав Suzuki з Кавасакі. Я вирішив зробити себе sepukka.

, Україна

На виставці, звичайно, було про велосипеди. Я не знаю. І на жаль, під час моєї мови я плутав Suzuki з Кавасакі. Я вирішив зробити себе sepukka.

р.

Але він переповнений і заподіяв мене від чинення самогубства, залишаючи мене назавжди незбираний сором такого могили. У мене була помста.

Але він не зшивається занадто багато.

Він дав мені пекло бою.

Ми змушені вжити радикальних заходів. Візьміть на три лінії.

Габаритний зображення

Я кінчився, аби мій гол. З чіткою совістю продовжується відсвяткувати. А потім з'явився конкурс російською пресою. До мого шампуню я вмітив лише шейкувати штангу 17 разів 50 кілограмів.

р.

Що, однак, не завадило мене від участі в буг-повоєнні для команди з бункера, двічі натягнувши спорт на мій бік. Тим не менш, ведучі, за якихось причин, оголошених перемогою спорту, очевидно, перепорушенням. Але ніхто не карається. Учні вже зайняті з іншими змаганнями. Наприклад, який буде їздити на мотоцикл до лінії обробки. Подруга завоював на газопроводі.

Тим не менш, він не тільки в цьому конкурсі, але і в змаганнях з змії, дефталі збираючи всі банки пива, не скидаючи більше одного конопляу.

І на сцені в цей час були Волгоград хардкор Brigitte Bardot.

Я не знаю, як прокоментувати цю картину.

А конкурси знову. Тюга. На фото ви бачите Ginger - хардкор байкер від клубу Al-Kashi в синьому спідниці і невідомий мені дівчина. Неважко сказати, що перемога була для Гінгера?

Трики:

Ваш хмелюстка намагається повної ваги колеса. Це досить важко. На жаль, камера почала працювати з батареї. Так мені довелося переключати на телефон, натиснувши на фото тільки з часом.

Додано до [mergetime]1368468576[/mergetime]

Змія знову. Просто з телефону.

English, Українська, Français...

При завантаженні файлу була помилка. Файл може мати неправильний формат, або розмір файлу вище, ніж звичайний. Перевірте завантажений файл і спробуйте знову. Хоча файл jpeg на 1003x768 дозвіл. Хто знає, як боротися, допомогти.

І на сцені в цей час виконує Саратовську SKA-панкову групу Nantes. Вони дуже красиві живі. Це не те, що цікаво записувати.

Тоді був Армрестлінг. Суддя Президента Федерації Армрестлінгів в Саратовській області Даутін Ігор Володимирович

р.

І в кінці змагань московські панки монголь Шудан прийшли на сцені.

На жаль, камера нарешті відмовилася працювати. З телефону. Більше монголів.

Детальніше Хоча я був майже в передній ряд, я зумів взяти картину так само, як. Енергетика Шова була чудовою. Під час свого концерту, в між піснях, натовп chanted Tamada Mudak. І після довгого часу не хочу, щоб вони пішли.

Я зустрів два байкерських братів, які я пишу пиво з. Я дізнався про них, на яких велосипедах вони були на фестивалі. Кількість коней в них. Чи взяли участь у плечі війни? І багато інформації. Всі імена Для чого байкер цікавить себе? По-перше, ви повинні представити свій мотоцикл. А потім самі, якщо ви не забули.

Ще одна фото від агентства телефотооб'єктива.

І після монгольського концерту був вогнем шоу.

Габаритний зображення

На жаль, переважно фотографії в темряві на телефоні були отримані у вигляді яскравих плям на темному фоні. У реальному житті все красиво виглядає.

У цей час в небо.

р.

Злий бій на спалювання мечів.

Ви не бачите нічого. Великий босоніж отримав два гігулі. Все післяопераційно.

1 999 р.

На жаль, у мене є телефон. І я не можу захопити багато цікавих речей. Як Я п'ята горілка з монголими у ванній кімнаті, коли я випадково торкнувся на них. Або красива танцювальна шоу. Прийняття до останньої картини.

Результатом роботи Бігзу був знятий наступний день.

р.

Джерело: