Відшкодування підвіски

При проходженні дрібних нерівностей (приблизно рульове колесо з газом і гальмуванням), сервіс сказав (підтримує підшипники) потім загинув «підтримувачі» (або замість того, як загинув ями на шляху від Астрахана).
Вирішили змінити себе, тому що сервіс просить 15 шин. Це не влаштовує мене, бо він дорогий і не варто його, і за травневі свята я повинен зробити щось. Я інтуїтивно зрозуміло зрозумілий персонал. Саме тому купили його...більше на це.)
Візьміть картину улюбленої 48 траншеї.

Кількість фото - 77. 1. Вся дискусія пройшла згідно "kamasutra", але тут є одна точка трохи оповіщення, тому це: (8). Увімкніть два гайки і видаліть обидва кріплення болтів.

2,2 км Нагадуємо, що автомобіль підвішений на «вагу». ?

р.

3. У Весь суглоб полягає в тому, що болт з ексцентричними розривами миттєво, але з другими проблемами. Таким чином, він був «рапедом» сланегаммером до стану «ГРИБ».

4. У З іншого боку, ще цікавіше, немає навіть горіха, щоб незрівняти. Подається з WD.

5. Спец. Ми використовуємо ключ, щоб складати амортизатор. ПОДАРУНОК 6. Під час очікування доставки пальника, він почав розірвати те, що було незрівняно. Підтримка кріплення.

7. Про нас Зйомка для керма поради ...

8 ... протестовані і затверджені.

9. Навігація Так як до палі було прийнято рішення побачити стан надходження масла, злити маслом.

10. Захист корпусу зчеплення видалено.

11. Сама моторна кришка знімається і піддається зливу на вулицю. Знаходилося багато бруду.

12. У «kamasutra» до речі, не кажучи вже про те, що потрібно бути обережним при стрільбі і не відірвати надходження масла, яка чіпляє до цієї деталі.

13.00 р. Це дуже сумний і брудний.

14. Ось два болти.

15- і є диня.

16.00 р. Робимо чумасик акуратно так, щоб не пошкодити герметизацію ясен.

17.00 р. Олія впускний отвір.

18 років Знежирене мастило. Поблизу чорні речі, що забито сіткою оливного впуску (не рівний шар).

р.

19.00 р. Після очищення впуску масла.

20. Звертався на шпигу.

21. Обидві сторони.

22. Повернути надходження нафти на місце.

23. І ми закриваємо кришку (не забуваємо замінити колодку).

24. Наче чекав пальника ... без нього, робота отримала. Під час димової перерви фотографічний інтер'єр, який промивається 3 роки тому. Вставка персоналу покрита тканиною і каністром через трафаретний розпис.

25. Також зловживали білі стелі.

р.

Джерело: