Логін

Звідси.

Неділя. Старт одинадцятого вечора. Я маю на увазі касовий реєстр, на Green Crossroads, бо це єдиний гідний магазин працює цілодобово на Шмітовський. Місце благородне, в будинку над магазином елітного житла.

Лінія 4 чол. Першим є бабуся, витяг з гаманця останнього тріфле для 2 апельсинів на складі за 29 рублів / кг. Наступний пара спортивний щит з Армані, людина з силіконовою дівчиною, після чого молодий хлопець дуже скромно одягнений. І відповідно, мене. Бабця забирає, рука стружка, загиблий, затримує свою дигтяну аудиторію. Пара починає подрібнювати, демонструючи їх очі. Касира, молода азіатська жінка, також показує невідповідність її цілого зовнішнього вигляду. Бабця, нарешті, зішкнула її 17 трубок.

У касі є безкоштовні пакети, відразу ж вимикалися в кошик пари з Арані, а великогабаритні апельсини. Великі кручені пальці намагаються відкрити мішок, і покласти туди 2 апельсини. Я запитаю, щоб допомогти людині, це точно 2 секунди.

Хвороба дівчина лопається. Вона починає захоплювати, що необхідно дозволити магазинах в такі магазини тільки через контроль обличчя, і не пускати їх нижче певного соціального рівня! З 9 травня понизив ціни на деякі товари, вони «звернулися з цими інвалідами, все неправильно з ними! й

Я сказав, що ви йдете на вашу республіку, і ви будете говорити про ваших старих людей, як це. А потім обговорення клієнтів, щоб покласти його м'яко, неетично, про професіоналізм залишиться безшумним. А потім є справедливість, і ви не будете назавжди молодий. Вони кажуть, що вони мають низькі зарплати, і в цілому ... немає правосуддя. В короткий час відбувається обмін приємними стравами. Весь цей час модно одягнений хлопець стоїть і уважно слухає. Це його поворот. У парі упаковані свої пакети, бабуся намагається поставити соціальну картку в гаманець і залишити, хлопець просить її залишитися.

Зателефонує адміністратору. Кожен стоячий, перегляд. Хлопець знайомить себе. Увімкніть, щоб бути генеральним менеджером всієї мережі перетину. Касира було відремонтовано 5 тр. Адміністратор і упакувальник на 3.5. Я попросив мого бабуся, щоб приїхати з охороною, взяти кошик і купити все, що вона потрібна. За рахунок штрафів.) А потім запитав працівника, щоб принести бабуся торгового дому. Поки він знаходиться в сусідній кафе, щоб пити каву, адміністратор прийде до нього з номером імені і контактами його бабусі, які кожен тиждень на місяць принесуть крупу на 2000 рублів. Він звернувся до мене, посміхнувшись і сказав подяку. Я запитую про те, що? Він сказав про свою байдужість та активну громадянство. () Всі три лінії в офісі коробки просто слізли ...) Є справедливість!

Джерело: