Крим і відпочинок Карпат. Сльози, теж. Ви не знайдете таких красивих і суворих ландшафтів. Тут всього 1700 км від Москви, є все: вузькі грядки, рогаті річки, швидкі гірські серпентини, водоспади, позашляховий маршрут до підніжжя піку «Казбек» і дайзінгові краєвиди (посередньо).
Формально грузинське військо починається з Владикавказу та закінчується в Тбілісі. Довгий 208 км. Це єдиний земельний зв’язок між Росією та Грузією, який працює з березня 2010 року. По-перше, основна траса, що з'єднує наші країни, була Transcaucазіатське шосе, що проходить по Південній Осетії. Тепер на цій дорозі можна дістатися тільки до Цхінвалі.
37 фото Via ru_repetitor
01 мар погода на Грузинській військовій дорозі змінюється. Фото було взято 17 квітня цього року лише за контрольною точкою Верхнього Ларса. Дарій Горж. Дуже вузька, добре, що дорога до кордону з Грузією проходить через тунель. І до того, як мандрівники, як Пушкін неперевершено дивилися між скелі, що випливають 1000 м і бурхливим Тереком.
02 мар
Наступна стаття 1 травня 2013 р. І стежка була холодною зими. Весна, літо майже! Зверніть увагу на провисання автомобіля з вірменськими пластинами. Є багато з них. Вони йдуть з родинами. Я відчуваю, що половина всіх трафіків вірменська. Вірменія, оточена своїми ворогами Туреччина та Азербайджан, відкриває кордони тільки з Грузиєю та Іраном. Згідно з тим, щоб потрапити в Росію, а потім в Україну або Європу, необхідно пройти виключно на військовій дорозі. З Вірмени не потребують візи в Росію як Грузини, вони активно використовують цей маршрут.
03 мар
Відразу після Дарії починається просторий хевський горж. Тут можна зупинити і взяти кілька пострілів. І відпочивати після переправи нервової кордону не заважає
, Україна
04 мар
Тільки Я переїхав на ...
05 мар
Застрягти в інший джем руху, який був утворений через сміття - пальня каменів росла від скелі десь попереду повороту. Я хочу, щоб всі ці люди знали, де вони були. Я не думаю, що це багато. Якщо ви ще не були, перейдіть швидко, я можу відчути, що з збільшенням вантажного транспорту, все буде згорнути до пекла.
Що робити в трафікі? Люди, як правило, повертають назад і намагаються зрозуміти, що сталося. Цікаві всі
р.
07 мар
Краще лежати на наступному пагорбі з книгою. Де поспішати, Грузія і не нервові кордони
08 мар
На цій картині з'являються горизонти. Але це почуття створюється завдяки широкій горзі, проколів на лівому краю. Якщо ви подивитеся на гори на відстані, то горизонт плоский.
205468
09 мар
Поліція в гірських районах Грузії приводу Toyota Hilux, а в містах – Skoda Octavia
10 хв
Ось обіцяні плюшеві костюми. Це епідемія. Багато наших людей, коли вони йдуть кудись, чому вони одягаються, як це: жирні і тонкі тітки, чоловіки і хлопчики, діти – все одягнені домашні сорочки. Чому ви робите це? Це вагонна мода.
554750 р.
11.
Ми не встигли почекати довго, щоб очистити блокаж – через 20 хвилин, всі пішли. Грузинці швидко працювали, але блокаж був невеликий, щасливий.
12.
Ви не повинні загнати тут. При введенні першого поселення - Степенсмінда (у 1921-2007 рр. називався Казбеги), подивіться на праву сторону. Ви побачите величну гору Казбек, з висотою 5033.8 метрів. Я щасливий з погодою - верх повністю видно. Часто заховані в хмарах.
р.
13 хв
На підніжжя Казбека є знаменита церква Гергеті (Gergetis Tsminda Sameba), але перед тим як піти туди або піти пішки, добре їсти щось їстівне. Не дивлячись на те, що об'єкт знаходиться лише 6.4 км. Дорога важко.
14.
Я не шукав кафе в місті протягом тривалого часу, але просто пішов до першого я знайшов.
15.00 р.
Атмосфера, щоб покласти її злегка, є автентичним. Ось чому я прийшов тут!
16 мар
У кафе є літня бабуся, яка почала варити хачапурі на замовлення 7 га (140 рублів): тісто, сир і все це для каструлі. Відсутність заготовок з морозильної камери.
р.
17.00 р.
І ось він - перша тисяча дві сотні і сорока хачапурі, що я дам для цієї майже 2-тижневої поїздки в Грузію. Занадто погано було занадто солоним. Сир не замочений достатньо для цього страви. Я не знаю.
18 років
Дорога до церкви не скажеш, що це дуже складно, але дуже неприємно: гострі камені, великі бортики є відмінним випробуванням геометричної проникності і надійності вашого автомобіля. Ви можете приїхати на перехрестя, але це необхідно зробити дуже акуратно, щоб не доторкнутися до будь-яких і не розбити шини. Чи потрібен повнопривідний привід? У декількох місцях було корисно для мене, інакше я бажав би зайняти складні ділянки «покарання» з можливими наслідками для цілісності конструкції автомобіля.
19.00 р.
Найскладніше місце про середину сходження в лісі - глибокі бураки. Підвіска Skoda Yeti невелика, тому заднє колесо в даний момент з'явився на землі. Він був веселим, особливо коли він продовжував - муки кинули ще 50 сантиметрів, тому що передній правий колесо впало в отвір.
20.
Тим не менш, піднялася плато. Це вид.
21.
Храм був побудований в XIV столітті. Поруч середньовічної дзвіниці
22.
Перегляд плато до Казбека. Люди на ступках з села. І ви можете побачити на відстані, хлопці табори на ніч. Я сказав в коментарях, що якщо ви хочете молитися за гріхи, ви повинні красти тут на колінах.
23.
Кабекю!
24.
Звичайно, потрібно стрибати на тлі величної гори. Я не думаю. Цікаво, що дівчина стрибає перед усіма пам'ятками? Іноземці. Є багато з них. Є навіть японські. Або корейці. Не знаю. Або китайський.
8216997
25.
Останні кілометри асфальту і починається перехрестя
р.
26.
На шляху я проходжу через лаванські галереї. Чому потрібні ці конструкції на фото. Якщо ви не хочете поводити сніг в абіс, краще відвідати галерею.
р.
27.
Якість дороги навесні не так хороша, але люди досить вдало їздити на труси. Так, я сам зумів приїхати сюди в Jaguar XK перетворювати цей рік. Просто як - Я ще не розумію.
28.
Перед наступною галереєю авальанче, narzan пружини бити з гори, малювати її в коричневому кольорі. Високо мінералізована вода. Я не лизаю гору, тому я не можу сказати, що вода мені подобається.
29 кв.м.
Тут йде Хрест Пас. З'являється невеликий шматок асфальту.
30.
Але швидко зникне.
31.
Однією з головних туристичних сайтів на Грузинській військовій дорозі є арка дружби народів. У 1983 році на честь 200-річчя св. Георгія Пакту про приєднання Грузії до Росії.
32.
У цьому пострілі все красиво: жінки влітку слізають на своїх ногах, мотоцикліст в снігу, фотографуючи своїх колег. Багато людей завжди висять тут.
33.
Класичний постріл для "класників" і ви можете піти далі
123456наступний
34 кв.м.
Ahead є ще однією галереєю авальнички, з даху якого оозів води. Є дуже погана дорога, тому вам потрібно приїхати якомога ближче до зовнішнього краю. Перевірити багаторазово
35.
У той же час ви можете виглядати поза галереєю і отримати високий рівень.
36.00 Р
Це його. Далі починається асфальт і гірський серпентин. Ракер рай. В цілому Джорджія є одним твердим серпентином. Сочіські вишні спокійно на бокових лініях
37 хв
Фінальний вигляд Хреста з Грузії
Тільки заради військово-морської дороги варто доїхати до Грузії. Але це невелика частина всієї краси, яка знаходиться в країні.
6766662
Джерело: