Аерографія. Полярний ведмед на шиї.

Продовження теми змикання буде 24 фото і текстом, будь ласка, не ламайте.

Нагадуємо Андрія Радигіна. На жаль, я не можу захопити процес малювання, є тільки одна така фотографія. Фото з робочого місця. Він пофарбував його на тиждень, є ще шапочка плюс, я покаже пізніше.

З Я не маю картини створення малюнка, тут я описую докладно свою роботу, застосовуючи захисний шар лаку для змивання повітря. Процес трохи відрізняється від звичайного живопису, я думаю, що хтось зацікавить.

Походимо.
вводиться в живописець, після попереднього знежирення спиртом, починається пасування. алкоголь знежирюється з хорошої причини, звичайні антизиліки можуть пошкодити картину.

Всі нефарбовані деталі приклеюються спочатку за допомогою контурної стрічки. вона нагадує стрічку, потім з звичайною стрічкою фарби.

під скляними ущільнювачами стартується спеціальна стяжка, щоб не фарбувати гумку і лак під ним.

c отвори приклеюються ролики для переходів, щоб уникнути різких меж з стрічкою фарби

Він з іншого кута.

валик в дверній прокладці, до речі, всі види отворів приклеюються, як дверні ручки і отвори під поршнями, так що лак не закручує форму навколо них і пил не випадково виводиться.

потім з'являється наклейка папір і тільки потім кришка плівки. відразу приклеїти плівку близько до колірної зони не можна, висушувати з попереднього шару лаку можна від нього і приклеїти на виворітному місці.

Це насправді резервний ковпачок, складений тим самим художником, який обіцяє показати раніше.

Далі все лакують в 2,5 шари лаку

Сухий протягом 40 хвилин. потім виконайте, щоб побачити красу, але це не прослужить довго.

Повернувшись в поле і запустіть полірування.

Це робиться для того, щоб рівень часової структури. Справа в тому, що при нанесенні малюнка з аерогрофом, і навіть якщо в одному місці багато різних шарів утворюють різновид рельєфу, який потім друкується на лакі. На початку абразивного 1200 на орбіті знесення великих бордюрів, після чого ручна робота. на цій фото ви можете побачити рельєфи через який весь сирний борд

Потім я поклав її назад в фарбу і ... знову відключити все.

990 р.

Я пішов до першого шару лаку, і тільки тоді думка прийшла до мого розуму - людина, мені довелося знімати відео ((Я знімав тільки другий шар, але нічого цікавого, для мене принаймні, якщо хтось цікавить, я можу пост.)

художник

р.

до

перед висиханням потрібно пряжка, інакше кисть буде приклеїти разом з лаком

р.

Розгортання після 60 тертя на 40 хвилин

панчохи

4613676

Натюрморт

Ось шапочка. Я не зловив фото десь в рефлексії.

ще

до

Джерело: