Килими полювання. й

Для травневих свят було прийнято рішення про хвилюватися до села, як на травневому День мені довелося працювати важко. Погода на день Перемоги вранці обіцяє бути просто великим ... немає бриз, сонце ... на загальних зборах пакета вирішив піти з нічними на відкритому повітрі, але потім так, і деякі не дуже багато, після мислення - вирішив :. вночі все ще досить прохолодно ... вирішив обмежити себе лише в день поїздки ... і в той час як основна натовп зібраний одяг, мариновані шашлики і купили горілку, я вирішив витрачати час на користь і хвилю до річки ... на мої улюблені сиськи ...
Я збирався трохи поспішаючи, тому я забули клітку) рибу довелося покласти в відро для перемішування приманки.
Фото буде 16 штук... як звичайно, фото на китайському складаному ніжі.

Ну, це відро ...

Два. Вода просто дзеркало! не жопи, не хвилюючись, ніякого потоку ... добре, струм ніколи не був ... тільки в дуже великому паводку ... всю річку складається з таких невеликих ставок, з усіх боків забору з непристойним ...

три. На ямках глибина досягає 4-5 метрів ... і за зовнішнім виглядом і не можна сказати ... але це факт! ... постаралися шукати рибу на глибині, але випікають виключно під решетування ... десь на глибині двох і півметрів ...

чотири. близько половини години перемішують підгодівлі, відрегулювали волоски та ін. ... змінив приманку ...

, Україна

П'ять. а потім він пішов! . . . . . . . . Укус досить кожен 5-10 хвилин... не божевільний, звичайно, прохолодний ... але досить хороший...

Шість. karashi майже однаковий ... див. один рік ...

Сьомий. не збирався...

, Україна

Вайт. "роблений" два рибальські прутки на краю решетування ... третина на далекій кисті була безшумна ...

Ніна. відро заповнилося ... але було зрозуміло, що це було мало для них) 7 літрів в цілому ...

Десять. в деякій точці довелося отримати засмоктувач ... все ще кидає рибу по краю решетування важко ...

Елеван. в деякій точці, і це відбувається практично завжди з такою риболовлею - припинилося встигнути) в кінці всі рибальські прутки були на березі, а не плуталися...

Відро був повним, і час прийшов до кінця... потрібно було організувати натовп.

13. Остання риба і час йти.

р.

14. добре, як це ... від самого початку, столяр і дюймовий потрапив в лов ... кішка для задоволення)
Зловити на чисту годину зловживання ... (задати годинник тривоги)

15.00 р. Добре, це подобається ... подивіться... в фоні ковпачки.
Тепер степ дивно красива... все зелене... в місяць ви не знаєте!... все буде жовтий і вигорнути...

Я отримав все... фото... всього 15...

р.

Джерело: