Майже рік для улюбленої роботи!

43 фотографії в хулі з літерами
Ця історія почалася з того, що я прийшов з напрямком, щоб дати дитину на якийсь міфічний, невідомий сад. На додаток до повної відсутності інформації, я був плутаний великою кількістю вакантних місць, за умови, що черга для інших садів, здавалося б, були пофарбовані 5 років тому протягом 10 років вперед. Я пішов, щоб побачити, який сад, який ніхто не хоче йти. Вимкніть сад тільки відкрито. І, як тільки я побачила свіжозабарвлені порожні стіни, щось в мене закрито.

(Жовтень)

[нек]

Я даю напрямок на голову і раптом, здивую себе, кажу: Ви знаєте, що я мав одну ідею в моїй голові протягом тривалого часу, давайте мені пофарбувати стіни тут. Вона каже, що я хочу, але ми не маємо ніяких грошей, на жаль. І в той час я сидів в домашніх умовах протягом трьох років і повільно почав йти з розуму, і я запропонував: Я кажу, ви купуєте фарбу для мене, і я буду малювати все безкоштовно.

Виявилося, що після ремонту було 60 літрів білої фарби і залишилося тільки кольори. Директор, на мій погляд, запитав своє здоров'я і в той же час пояснив, чи можна малювати на всіх. Я кажу: Так, так, не хвилюватися, я можу показати мій диплом і роботу, і в цілому все не так просто, у мене є кілька умов: ви повністю довіряю мене, не заважайте в процес і, якщо вам не подобається, я тоді просто пофарбувати все по всій, і це буде, як тепер.
Вона говорить, звичайно я погоджуюсь! Хто в правому розумі відмовляється від такої пропозиції? Тільки він говорить, у мене є два побажання, що є простір перед дверима і що малюнки в музичному залі так ненав'язливі, що вони не сперечаються з будь-якими прикрасами на свята.

Ідея полягала в тому, щоб діти могли, як в енциклопедії для малюків, дізналися про світ навколо них. Я почав все це в серпні минулого року, але через постійне захворювання дитини все пройшло трохи довше, і я закінчився тільки в квітні цього року. У той же час чистий час для роботи займав близько 50 днів.
130 m2 картини і простір УФ-фарби ласкаво просимо! Це текстопис тут, докладніше про ідею.
Основна ідея проекту – трансформація життєвого середовища дітей в середовище навчання через художні засоби виразу.
Діти бачать форму, почуйте слово, складіть один з одним і отримайте зображення. Ці зображення значно визначають їхню свідомість і пам'ять. А більш гармонійне оточення, кращі образи, в яких інформація про світ ущільнюється, чим насичена уява дитини і стрімкий розвиток.
Тепер щоденна подорож дитини через дитячий садок – це ненав’язлива запам’ятовування більш ніж 100 когнітивних слів.
Система I пропонує гнучку ідею, яка може бути модифікована, доповнена, реалізована різними способами і, сподіваємось, надихаючи батьків для поліпшення навколишнього середовища дитини, де ми тимчасово відсутні.

Щодня діти приймають в музичний зал для різних класів. Вони виходять на одну сходинку, потім через 20-метровий коридор і вниз другий сходи.
Я почав з музичного залу. nb83 допоміг пофарбувати стіни залу в світло-синій, за яку я подякував йому дуже багато! : Потім я пофарбував все там з хмарами у формі тварин і змалював повітряний замок над відкриттям.

Я також зробив повітряну куля з Ікеєвського, і зараз мій ведмедик висить цілодобово, просто поруч з дискотекою.

На першому сходинку знаходиться сад.
Керівник Тетяна Сержевна - чудова жінка з незвичайною фантазією. Вона придумала фруктові кошики і зробила їх. Багатокласників.

р.

499 р.

Виноград

Тусканський пейзаж

На другому сходів дерева найчастіше зустрічаються в нашому кліматі.

Мій улюблений сосновий.

Р

Далі є найбільшою частиною роботи. 20 м коридор.
З одного боку коридору підводний світ

р.

Габаритний зображення

р.

р.

У коридорі посередині відокремлюється сходинка, яку діти не ходять, вона вирішила не фарбувати. Але є абсолютно дивовижний ліфт, який піднімає їжу на кухні. І оскільки елеваторні функції не можна закрити, але я бажав якось «вродити» так, щоб олійні плями не були настільки помітними. Не вдалося прикрити плями (якщо дивитися уважно, по контуру плям дроту), але краще, ніж це було.

423268

З іншого боку мій улюблений. Про нас
5 метрів по обидва боки коридору молочного способу і сузір'я. У цьому сегменті обов'язковий світло, який ніколи не може бути вимкнений на всіх, так що УФ-фарби не мають сенсу працювати тут.

І це 10 метрів з УФ лампами. планети сонячної системи і сонце частково дублюються з УФ-барвленням.
Зодіак сузір'я фарбуються невидимимим кольором УФ, тому в природному світлі вони не видно, точніше вони виглядають, якщо вони фарбуються прозорим лаком.

Другий п'ять метрів сонячної системи

569490р.

І мультфільми для останнього :

Подумав, але між двома частинами сонячної системи такий же ліфт з астронатом

Головна

Джерело: