Їжа в Ірані

По-перше, трохи про домашніх тварин.
27 зображень і коментарів lina-sapfir

У більшості випадків сніданок виглядає так.

Обов'язковий чай, і, найчастіше, це звичайний чорний чай без будь-яких добавок. Нещодавно зелений чай став модним, але ми п'яємо тільки чорним, у нас є зелений не в моді.

Цукор до чаю, той, що є шматками, (кунди) щільніше, ніж наша вишукана, зазвичай з'їдається з чайом.

Манданний хліб, з якого велика кількість сортів, ми в Росії зателефонували всім цим сортам лаваш. А деякі види все ще запечені в засмагі або на камені, вранці можна купити такий хліб ще гарячим і...

Ось вони, ці вороги фігури)

...

...

...

...

р.

Навіть сніданок зазвичай лежить від сиру, таких як бринза або фета, а іноді розтоплюється; вершки зайвого жиру, нагадують рідку сметану)); мед, варення і горіхи.

Сир плавлений

...

Крем кремовий.

р.

Роза пелюстка варення і мед

2

...

Ось як непомітно кожен міксує на шматку лаваша

Жовтий сир не з'їсти тут, він використовується тільки для піци, і будь-якого з його сортів, найчастіше це Гоуда, називається «Pizza сир».
Обід є сакрою іранцями. Випадковий рис.

Обід без рису... Я пам'ятав жарт улюбленої команди КВН "Нові вірмени": "Форк з трьома зубами - для м'яса, з двома зубами - для риби, з одним зубом - ніжом". Вечеря без рису є одним зубом. Як правило, коли рис варений, ви кладете лаваш на дно горщика, або круглої картоплі, або навіть листя салату, ви отримуєте свого роду обсмаження, um, um, добра фігура знову. Рис іноді вариться з зеленню або квасолею.

І це добавка до рису: швидко обсмажена барбарис з рубаним фісташки, дуже смачно.

р.

М'ясо або курка з овочами в різних варіаціях готують для рису, рису і м'яса готують окремо і поєднують в пластині. Є ще товсті супи і різні закуски.
Про закуски. Дуже іранці люблять мариновані овочі, хоча цукор не додається в маринаду, тільки оцет і приправи, тому овочі нуклеюються оцтом, б-р-р.

На фото виявився неідентифікований продукт, також маринований, проданий під гумкою міні-кавун, на зрізі нагадує огірок. Після вживання декількох примірників виріб не визначилися, що не заважає його споживанню)

На додаток до їжі, маса ще діє, це щось схоже на товсту ряжанку, в Москві вона також може бути придбана. До неї додають іноді дрібно нарізані огірки, або мелені сушені часник, або хребта і з'їдають хлібом.

Рідке рис не на столі. Деякі сучасні господині не відчужуються до будь-якої європейської, тут у нас є майстри, і піца зробить, і торти (це як їх називають тут, запозичення слово з російської мови).

На столі завжди свіжі зелені!

Р

...

...

р.

Вечеря в класичному сценарії також обов'язково, це трохи більш скромний, ніж обід, але для мене це підійде повний обід. Ось, наприклад, був вчора (що знає, як) файл cookie. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Так, тут ще одна, якщо ви готуєте лізию в домашніх умовах, можна замовити харчовий будинок з ресторану, наприклад, рису і шашлик, останні є ще кілька сортів. У мене є рубаний шашлик на фото, який називається lyula-kebab, мій улюблений. Незважаючи на те, що ціни різко зростали минулого року, вони залишаються безглуздими за московськими стандартами. Цей порядок чотири порції рису з шашликом, помідорами та іншими настойками призвело до приблизно 380 рублів.

Великий тур - це цибулю!

Є вершкове масло для рису.

Я сподіваюся, що ваш апетит росте з кожним новим абзацом. І є фрукти, десерти і так далі. Про них і вуличну їжу пізніше.

Дякую.

Джерело: