Шкільні ігри Last Pioneers (80th)

У нас немає комп'ютерів або консоль, тому ми відіграли все, що нам довелося. На додаток до класики у вигляді футболу, волейболу, баскетболу, лиж і вибити, хочу пам'ятати ігри мого дитинства, які я особливо сподобалося.

Я починаю з ...

Козацькі хробери. У літній та осінній період ми приймали до кульстану (лабораторний табір) і ввечері перед дискотекою ми розділили на дві команди. Дуже зручно. Другий потім половив хребти і взяв їх під ескорт в штаб. Чому під ескорт? З того, що тиф може бути звільнений, просто тренуючись і доторкнувшись його. Хлопці завжди хотіли бути козаками. Справа в тому, що в штаб-квартирі робберів «торtured» дізнався пароль. Катування, як правило, означалося, що обертається вниз і сліпих супротивників. Включаючи однокласників. Вони стискали, але поганяють, що вони повинні любити її! Гра закінчилася, коли козаки або навчилися, спробував пароль, або виловив кожен останній роббер.

Гра chija. Дуже мобільна гра, яка вимагає точності і добре заміщеного удару.
Вони грають разом у відкритому місці.
Гра вимагає вати - плоска паличка у вигляді шпателя (довжина - 75-80 см) і шиг - невелика дерев'яна паличка з загостреним, округленим або косим вирізом кінцівок (довжина - 10 см, товщина - 2-2,5 см).
Для початку гри на землі мальчик з діаметром одного кроку - це місто, кон. Тоді вони погоджуються на те, де буде поле, тобто в якому напрямку направляти рейс курча, вибиваючи його з кажаном.
Підрахунок визначає, хто вперше потрапив. Ще один гравець стає лідером і йде в поле, щоб зловити шию.
Гра грає на точках (смажити, до 50). Хороша курка на хору - одна точка.
Баттер бере курку і розміщує її в середині кола так, щоб передній кінець над невеликою діркою так, щоб вона легше вдарила. Також можна покласти невелику підкладку під одну з кінців, що складається з чіпа, невеликого шкаралупа, плоскої гальки і т.д.
Після того, як бейттер трохи потрапив до переднього кінця пташки, що стрибає вгору і гравець каже "один".
Чиж переходить по кілька разів, і гравець намагається, якщо він може, щоб вбити його знову або двічі, підрахувавши його хіти: "два", "три", і т.д.
Але б тісто не пропустити момент, щоб вдарити якомога складніше на хіру, щоб він вилетів далеко від міста якомога простіше в галузі.
Водіння в поле в першу чергу намагається зловити літаючу куртку своїми руками, але, будьте обережні! Чиж можна прикусити, це гостро! Тому, коли рибальство можна використовувати шапку, шапку або ручки.
Якщо водій ловить шию, він йде в місто і починає свою гру - вдарити шию і накопичувати точки. Гравець, який потрапив перед тим, він йде в поле, щоб зловити курчат.
Але якщо лідер не зловив курку своїми руками, шапкою або капелюхом, то він забирає його з землі з місця, де він впав і кидає його до міста так, щоб він зупинився в колі-сіті.
Або ще зупиняється в місті, після чого б'є переходить в привід, і водій переходить в місто, щоб вбити хію і накопичувати точки. « » » » » » » » » » » » » » »
Залишилося додати, якщо водій не вдається потрапити в окружність, то вдарив ще раз хіти біжать.

Р

Scissors гра. Зазвичай використовується регулярний пенкніфе. Передбачувані техніки були визначені заздалегідь. Як правило, ніжний лез був прийнятий з двома або трьома пальцями і спробував зануритися ножа в грунт.
Намальовано коло, десь з метром або півметром, і поділено кількістю учасників. Потім ножа кинула в землю ворога. Якщо ножа застрягнула і стояв (якщо вона застрягнула, перевірили, чи між кінцем ручки і землею приклеїти два пальці), по лінії леза атакованої землі діляться, а прилягає до землі агресора до неї. Якщо не було сусідів, потрібно було вирізати решту в наступному кисті, щоб з'єднати ці землі. Я маю на увазі, хто потрапив, кинув другий.

р

Штани гри. У нашому серці Совдова, цукерки на полицях магазинів були доступні і досить в великому асортименті. Цукерки з'їли, а обгортка була на обгортці. Ручно складений конверт, який використовується для надання аеродинаміки деяких з цих обгортань пропрасовано.
Вартість кожного фантика визначається фантастичними nerds. Як правило, рідкісні та іноземні цукерки з країн-учасниць GDR, VPR, Болгарія та Чехословаччина цінували дуже багато і деякі витрати на цілу школу. Гра була наступна макар. Два або три гравці в затисканому fist приховані phantoms (один, два, три, стільки, скільки вам подобається). Вони відкриваються одночасно. Першим був той, хто мав вартість вентиляторів більше. Весь палі обгортань влаштований стовпчиком, «завдяки» (передня сторона) до. І роса роса, проціджуючи легені і намагаючись перетворювати якомога більше вболівальників. Ті, хто зумів відкинути. Якщо на останніх нічого не вдалося здійснити спробу зайняти володіння хантомами, передали іншим учасникам. Ця весела побачила наші зміни. Смішні натовпи школярів, снів, захватів, хвилювання і палі красивого і зношеного фантазії. Las Vegas дим на бокових лініях!
Пси. Я соромлюся, але в 7-му класі, для ебать вболівальників з цукерки "Фазер", які я завоював чесно, однокласник назвав мене на магат. Махач був коротким. Слон з величезною фінгальною під око пішли додому. Я шкода, Саня.

Міста. Ця гра була відтворена на дозвілля, вона була на ніч після табору. Хтось назвав назву міста. Назва міста, яка почалася з останнього листа попереднього міста. Листи I, B, Y, Kommersant ігнорувалися, лист, що надходить до неї. Ніщо так затриманий, близько півгодини, потім трохи нудно. Приклад. Grozny-Nalchik-Krasnodar-Reykjavik...

І ще одна гра фантазистів, на демо, проте все зрозуміло.

3610Р. 4200Р.

трафік. Подібна гра з фантазією. Як чіпси були бронені-корки з пляшок чебурашки, іноді горілка-коньяк. Зібрані джеми по краях з каменем або молотком, особливо цінували корки з чеського пива, нижче рангу були Пепсі-Кола, Фанта. Ну, в останній течелоні вже були наші "Саянс", "Байкал", narzan. Вони вдягалися в брухт або збиваються вручну на коні. Було смішно бачити половину дітей з кишенями, розтягнутими. Ви отримуєте все круто після класу, занурення джемів руху в кишені і відразу ж є гра. Кожен хоче освітлювати свої кишені, потрібно поповнювати свої поставки. валюта неймовірна. Я пам'ятаю для джему трафіку з "Grandfather" (Чех пиво) Я був парою разів, які перевозили малюком на велосипедному будинку, як таксі, фути п'ять блоків було занадто лежати до stomp, і багата нароста спалена кишенями ...

Король і Beggar гра. Зіграно на баскетбольному суді під баскетбольним кільцем. Кулька була взята будь-яким, краще баскет.
Перший гравець з лінії штрафних металевих куль в кошику. Вірусний кидок призвело до просування на наступний кар'єрний сходи.

Beggar-soldier-sergeant-ensign-lieutenant-captain-major-colonel-general-marshal-generalisimus-minister-prince-king!

Інші гравці зайняли під кільцем. Якщо м'яч не вдарив кошику, потрібно було зловити його і з місця, де ви перехопили його, щоб потрапити в кільце. Тоді ви отримали право грати з штрафної лінії. З кожною кіптявою, перемістивши себе кар'єрними сходинками.
Ви вже можете вибрати. З кожним гострим кишеним кишеням, або опустіть позицію суперника. Таким чином, ви обрали жертву на власний розсуд.
Ось як були створені союзи, де кілька командних гравців могли б трамваїти жертву на ситу.
Шлях вниз під керівництвом за наступним малюнком.

Beggar-in-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-

У мене є все! Ми ділимося рецептами, мої діти ростуть, я можу зробити щось крім мого задоволення.

Р

Джерело: