Доброго чоловіка на Мутанзі

Він подорожував з 9-річною нефронтою по місту. Настрій чудовий, музика грає, сонце блискуче, ми зупиняємось на світлому трафіку на одній лінії з деякими автомобілями, а потім це диво дає «Я його слабкий, щоб зробити?» Ну, я думаю, що для того, щоб не було весело, натискав газ важче, і залишив його (У мене є Peugeot 206 1.4 75 конус).

Ми зупиняємось на наступному освітленні трафіку, картина така ж, дякую Богу людям не подумав про спалення бензину, тому все відбулося без проблем і прискорення навіть.

Ми досягнемо чергового «стартого місця» і здалеку я помітив, що є Ford Mustang (Я не з Москви, у нас є цей досить рідкісний вид). Справа запашна смажена, добре, я вгадаю, що він не збирається потопати на підлозі, переповнивши. Ми приїдемо до нього, а потім мій Kinder, у відкритому вікні, дає хлопця за кермом гонщик, "Я буду мій дядько робити вас зараз!" Я думаю, що хлопчик розчарує в дядько. Ця людина посміхалася, так як вона здавалося мені, двигун почав роу.

Зелений світло, і він роящить двигун ледь починає рухатися... Нехай мене перезавантажити його. Нескінченно! Це хлопець ми отримали!

через fifallcon

Джерело: