Міст в Астрахані (9 фото)

Не варто!

Я довго хотів писати про біль. Сьогодні чашка терпіння переповнена.
Студентка шахти, яка закінчила школу на рік тому загинув останню ніч. Я не хочу, щоб це було зроблено тільки для нещасного випадку. Він загинув в інтенсивному догляді з декількома переломами після збою моста, але подивіться, що міст є.

Ось я ходжу щодня, деякі страхи, що це місце не буде.

Так, це місце хлопець знизився. На мості протягом місяця не існує світла! Людина, яка вперше зустрілася з цим краплином на неодружній ніч без будь-якого освітлення на мості, не помітила і впала, крім того, він ran, щоб допомогти друзям, які були в неприємності. Огорожі цього місця відсутні, а огорожі пішохідних шляхів мосту зламаються. У темряві вони не помітять.

без коментарів

р.

На плиті можна побачити, що це не перший день...

Р

І зламаний паркан.

Ми в Росії доки не перейдемо. Ця пластина згорла більше місяця тому, світло на місті не спалюється стільки (як деякі з основних вулиць Астрахана також невиліковні)! Мости дуже рідко ремонтуються, патчі були зроблені минулого тижня - але не всюди. До цього року, і до листопада мост стояв без ремонту! Кілька років тому, бордюри завжди були пофарбовані, полотно на рівні «нормальні», пішохідні доріжки в порядку.

Учора, в недавньому випуску місцевої газети я читаю, я цитую: Чудова програма реконструкції майже сороких обласних мостів почнеться з ремонтом неординарного мосту над річкою Кізань. Минулого тижня на черговому засіданні обласної державної влади піднято питання. З огляду на цей дилапсований міст, Костянтин Маркелов підкреслив часові лінії проекту. (и)

З якоїсь причини виклик на прискорення дії був смертю молодого хлопця, чудового чоловіка, добродушного, життєрадісного і життєздатного, душі компанії, лауреата Олімпіади та фізичних освітніх конкурсів.
Всім, хто знав Максима!

P.S. При прийомі цих фотографій друг припинив, дивлячись на камеру, заявив, що влада не хочу, щоб ця історія була розкрита.