138
Простір на стелі
Замовник хотів зробити картину в дитячій кімнаті з повітряною щіткою, як «під космосом». Знаю, я думаю, що гроші невеликі - але не багато роботи, я буду це зробити в 4 дні. Тоді він запропонував - і давайте, як я зроблю ваші стельові планети з шпаклівкою, це стане набагато більш опуклим (навіть, або bulging - в залежності від того, де дивитися, так ...)
Все правильно, давайте примушені, нехай вийде. Потім на позначеній стелі ми починаємо застосовувати шпаклівку з вузьких рухів, намагаючись не скаржатись занадто багато про себе.
10 зображень
Продовжити
Так, ніщо. Нехай день висихати, гіпсова сітка No240 ретельно видаліть бруски, не натискайте !!!
Далі знову - ґрунтовка, перетягуємо компресор на гумку, починаємо фарбувати:
Р
«Це не те, що я хочу». Гаразд, перефарбовувати:
Подумавши про відсутність бічного освітлення (електрики не встигли, що це гранат.). й
Оздоблення, лак:
999 р.
Крок назад...
Загальний вигляд:
Ми чекаємо клієнтів, щоб перевірити роботу, знайти помилки.
Ми отримуємо гроші, тихо одягаємо і залишаємо. З гнівом ми робимо нашу улюблену матір з залишків віконних схилів «під мармуром», в один день! Безкоштовно! 8 вікон!!!!)
р.
Детальніше
Джерело:
Все правильно, давайте примушені, нехай вийде. Потім на позначеній стелі ми починаємо застосовувати шпаклівку з вузьких рухів, намагаючись не скаржатись занадто багато про себе.
10 зображень
Продовжити
Так, ніщо. Нехай день висихати, гіпсова сітка No240 ретельно видаліть бруски, не натискайте !!!
Далі знову - ґрунтовка, перетягуємо компресор на гумку, починаємо фарбувати:
Р
«Це не те, що я хочу». Гаразд, перефарбовувати:
Подумавши про відсутність бічного освітлення (електрики не встигли, що це гранат.). й
Оздоблення, лак:
999 р.
Крок назад...
Загальний вигляд:
Ми чекаємо клієнтів, щоб перевірити роботу, знайти помилки.
Ми отримуємо гроші, тихо одягаємо і залишаємо. З гнівом ми робимо нашу улюблену матір з залишків віконних схилів «під мармуром», в один день! Безкоштовно! 8 вікон!!!!)
р.
Детальніше
Джерело: