Життя не кіно

У графі Ланкашира, Англія, трагійська історія сталася, що доводить, що любов не завжди може подолати труднощі і неспроможність.

Листи самої історії та 6 фото для чіткості
по mail.dailyguideghana.com

У 2008 році Рік і Лінн зустрівся з Facebook.

В цей час служив в с. Катетеричний, розташований в північно-Йоркширі, а Лінн, разом з двома дітьми з першого шлюбу, жив у місті Блекпул, де працювала медсестра в годівниці будинку. Спочатку пара підтримала зв'язок через листування, але після того, як Рік давав відпустку, і він зміг познайомитися з дівчиною, яка цікавиться ним. Починався з першого дня знайомства, а через тиждень пара зроблених планів на майбутнє, що передбачало покупку будинку, виховання дітей Лінна – 8-річного Кайла і 11-річного Ерина, а також народження суглобів. У квітні 2010 р. в армію на шестимісячну військову службу в Афганістані, а поціновувачі вирішили маррі після повернення нареченого.

“Останній день перед тим, як ми пішли разом: удар, мене, його мама і тато, Kay і Graham,” Lynn нагадує. Коли Рік і я захопив себе, я думав, "Що це останній раз?" Ми не сказали занадто багато, ми просто сказали, що ми любимо один одного і обіцяємо писати. Він зберіг свою обіцянку - ми спілкуємось довго через Blueys (адреса, призначена для військового персоналу та їхніх сімей). Я використовую для надсилання ударних знімків нас і солодощів і чіпів. Але через п'ять тижнів людина не потрапила в дотик - він кинув на шахту, програвши нижню половину свого тіла. «Рік був негайно прийнятий до військового стаціонару в Бірмінгемі, щоб він міг сказати нам, - сказав він. Все, що я пам'ятаю, є запахом горіння м'яса. Я не можу торкнутися через шок і тримала казку, "Не вмирає". Ви пообіцяли повернутися до мене. Я не залишила Рік, тому діти подбали про мій перший чоловік, який хотів би мене бути навколо людини, коханого.

Через чотири місяці лікарі відзначили поліпшення здоров’я хворого і перенесли його до реабілітаційного центру, де засаджено військовий персонал з аналогічними травмами.

Поговоривши з ними, допомогла 33-річному чоловіку подолати його депресію і приймати свіжий погляд на його майбутнє.

У червні 2011 року під час урочистої церемонії славішного весілля пара обмінялися весільними воями і пішли на свій медовий місяць.

Через кілька місяців молодят, які отримали компенсацію £ 575,000 ($ 874,000), придбали великий будинок, адаптований до потреб інвалідної особи.

Але щастя нововведеньої пари не тривало - через рік Лінн подався за розлучення. За словами жінки, вона зламала чоловіка, тому що їх зв'язок було відсутнім «тактильної частини».

«Так, я знав, що не маю сексу, і я думав, що я був готовий до неї». Я купила Рік, змінив його катетери і спробував підтримати його. Але мій чоловік змінив багато: він сказав мені, якщо я допомогла йому з автомобіля, сказав, що він не потребує догляду, і після того, як збито інвалідний колесник. Я пам'ятав його як хороший, турботливий людина, і ці зміни шокували мене. Важко жити без тактильного контакту. Коли я анонсував мій відправлення, злий і сказав, що він любив мене, але нічого не може змінити.

Згідно з британською вкладкою Щоденна пошта, нещодавно в її житті була нова людина, але героїня історії воліє не дати своє ім'я, боятися за свої стосунки. Справа в тому, що після розлучення з ударом, Лінн потрапив в паводок ізолот.

«Народна думка, що я одружився за гроші, але це не вірно», - сказала вона. Я сказав, що я відмовився від героя. Не знаю, що я був з Риком в найважчих моментах свого життя, тому я не заслуги лікую.

Джерело: