Велика різниця.

Я прийшов до Іванагорода. Прикордонне місто продекларовано рішенням Голови Ленінградської області «закрито», повільно і обов’язково лангується.
По суті, місто в даний час є одним великим парком, з якого тільки два офіційні.

Р

2 зображень

Скасовані поїзди, автобусне обслуговування є надзвичайно нерегулярним, відсутність виробничих потужностей і результат досить передбачуваний. Є лише кілька «просперсних підприємств», це в першу чергу митниця.

Ну і звичайний для таких міст - міліція, кладовище і ринок.
Метою поїздки було відвідування сусідніх міст за річкою - Нарва. Що я бачив на цій поїздці, я спробую передати вам.
На фото черга тих, хто бажає дістатися до Нарви (ліворуч) і Росії (праворуч) на пішохідній перетині

Є деякі відмінності... Так?

На автопереправці були аналогічні випадки.

Не фокусуватися на естонських числах. У Санкт-Петербурзі, наприклад, тепер повний "Латвян" і "Естоняни" на порівняно свіжому автомобілі. Ось профіль драйверів... Вид м'якшувача ... Нагадуємо про передгір’я Тіена Шана та Паміра, а також інші Карабахи. Я поясню. Згідно з деякими законами, невідомими для мене, «незнижує» Росії, можуть приїхати автомобілі, зареєстровані в інших країнах. Ви застрягнете такий автомобіль, а потім подивитеся на нього ... або в Клайпеді або в Самарканді.
Я прийшов до Нарви. Зустрічайте цей плакат.

, Україна

Замовлення, людина, ordung ... Що це таке.
По дорозі. Останнім часом висловили всі види думок. Я пам'ятаю передачу бронзи солдата і так далі. Ну ось мій погляд.
Пам'ятник захисникам в Нарві ... В Естонії!!! У Росії, якщо все...

, Україна

Біггер фрагменти...

2 зображень

Габаритний зображення

Nope. Квіти тут не ехо на 9 травня Вони завжди тут... Довірити мене.
Для порівняння пам'ятник захисникам Івангороду... деякі 800 метрів між ними.

Але тут, алас, квіти залишилися після Дня Перемоги. На зиму незаймана земля не...
Після згадки про погане слово «Івани кінського ложення ігранта» слідувати далі...
Здавалося б, звичайний будинок...

Для тих, хто не знає радянської архітектури. «Хрущов» після реконструкції.
Розміщені вікна заміщені пластиком, дахом - металевим дахом, сходинка «маршами» також в пластику, балконах miraculously висить на порослі армування і бетону в раковинах - відрізається ... І ось результат. Примітити гідний будинок.
Час їжі Дякуемо! Сніданки

Тепер вгадайте, скільки коштує?
Два котлети, соус, картопля, буряковий салат, смачна сіль, чай, тост і так далі...
Ось відповідь.

Що таке, близько 200 рублів просто... Ціна 1,5 склянки кави в Санкт-Петербурзі.
Тримати.
Банківська реклама

Я хочу, щоб привернути увагу знову, я пишу про Естонії, але як ви можете бачити, російська мова тут не забита і забута, як деякі люди думають або хочуть.
Наклейка на банківські двері ...
Чи є третя піктограма не протипоказання?)

ТРЦ в Нарві

Де торгують Санкт-Петербург? До Фінляндії... Де йдуть Finns? До Естонії... Вони повинні бути...

Ну, нехай ми йдемо і ми будемо...
Вигідна покупка. Мета Рекомендоване використання.
Візьміть його прохолодно.

Для тих, хто цікавиться цінами...
Пиво ... вони мають ...

У нас

Водика. Вони мають... Зверніть увагу на 80!!! ступені.

р.

Хліб - вони мають

І ми. (c) ?

Наступні фотографії для любителів всіх гаджетів

Габаритний зображення

Ну, як про без нього?

Є різниця, але незначна... Якщо ви не враховуєте без податку... і це мінус 20%...
Що не зробив постріл...
Стрижка в перукарні (з миттям голови, 3,5 євро), таксі в будь-який кінець міста - 2 євро.
Культурне життя в Нарві ... плакати ...

І більше плакатів...

Походимо додому.
Ми збираємо через мост друзів на річці Нарва ... Цей вид відкриває... Естонія зліва...

Тут ми вдома...

Дорога до Івангородської фортеці. Під час сухого сезону проходимо... Росія, XXI століття...

І у висновку я хотів би відзначити, що це не примітки одноденного туризму.
У Забугорье я ходжу на природу моєї роботи частіше, ніж деякі читачі в їх обліку.
Для підтвердження цього кілька сторінок з паспортів Один паспорт вже відсутній...

Джерело: