Gerard Depardieu їде по Росії з ліхтарем

Лист Президента РФ В.В. Путіна з Урсу Юрія

Шановний Володимир Володимирович.

20 травня 2013 в 19:22 (Московський час) на телеканалі «НТВ» в новинному випуску, серед інших речей, я бачив новини про те, як громадянин РФ Депардієв Джерард Xavier отримав сертифікат про реєстрацію юридичної особи (IP). Я був захоплений тим, що цей громадянин прийшов там в автомобіль, обладнаний спеціальним синім сигналом.

Указом від 19.05.2012 р. No 635 «Про потоку використання пристроїв для забезпечення спеціальних світлових сигналів, встановлених на транспортних засобах». Ви значно скорочили загальний номер. Тим не менш, кінцеві користувачі спеціальних сигналів, очевидно, не слухайте вас і дозволяють самостійно використовувати сервісні автомобілі не в інтересах громадськості.

У зв’язку з цим я запитаю вас ініціювати перевірку на використанні автомобіля спеціальним сигналом для перевезення громадянина РФ Депаріє Герард Xavier, який не є об’єктом державного захисту. Особливу увагу на те, що ця поїздка була здійснена для комерційних (бізнесових) цілей цього громадянина – отримання свідоцтва про реєстрацію юридичної особи. Повідомляємо мене про результати перевірок та заходів, які вжиті в строки, встановлених законом.

Джерело: