Вчора (Вересень 21, 2013) у першому читанні Держдуми затвердили закон, за яким я став кримінальним.
У вас буде 31 фото і 1 відео
3610Р. 4200Р.
Вчора (Вересень 21, 2013) у першому читанні Держдума затвердила законопроект, відповідно до якого я став кримінальним, улюбленим електронним пристроєм підлягає арешту, і мій хобі є незаконним. Звичайно, це тільки перспектива, але це дуже гіркий, на жаль.
Так сталося, що ніхто не займався полюванням в сім'ї, мій батько не міг наполягати любов риболовлі до кінця, незалежно від того, скільки я спробував це зробити себе. Але у віці від 25 років я знайшов щось до моєї кришки (завдяки до моєї колеги з роботи і всіх своїх нинішніх колег в цілому), які поєднують кілька цікавих елементів:
- Нумізматика (достаток без коментарів ... збирання монет);
історія (основні дослідження і більш глибоке вивчення життя предків, а не поверхневих хронологічних досліджень в школі);
Джипінг (підготовка автомобіля максимально можлива і їзда вздовж найкраших маршрутів до точок);
- туризм (виживання в лісах, як це);
Топографія (без карт сучасного і старого ножа).
Ведуться всі зимові підготовки: вивчення маршрутів, документів на місцевості, застосування GPS контрольних точок тощо. Закрити до весни, автомобілі готують, вони не вічні і вимагають певних витрат. І як тільки сніг розтопився, є кілька тижнів, коли час найбільш зручний для поліцейського. Погода помірно, немає трав і комах. Літо набагато важче. Восени перед настанням заморозків, коли трава вже падає, є також період кілька тижнів, але як правило, це все дощовий.
До очікуваних заперечень, що я чорний дігер, я кажу, що я не думаю, так що:
- Я не копую Великої Вітчизняної війни;
Я не копую, де я не можу копати (протекти державою!);
Я не бомбові пов'язки або будь-які представницькі поховання.
Я не заблокував загиблих будівель.
В кінці я не роблю те, що я хотів би розповісти своїм дітям про історію нашої країни.
Я готую дуже довго і дуже рідко і мало йти до основної частини мого хобі. Моє хобі, що від мене відводять ті, хто себе накачують з тієї ж землі, яка лягає набагато довше, ніж мій маленький, але дуже приємний знайде.
2,2 км Стандартна упаковка до весняного кемпінгу.
3. У Хоча це відбувається.
р.
4. У Техніка виходить першим!
5. Умань При переході на дистанцію техніка потребує допомоги!
6. Жнівень Хуррі
7. Про нас В наявності є різні дороги.
8. У Як не перетинати.
9. Навігація І іноді ті...
10. На пунктах маршруту ми встановлюємо табір, це різні
11. і так ...
12... і це. Хто наш чоловік!
13.00 р. Пошук
14. Продовжити...
15.00 р. Головне, іноді піднімати очі з землі і дивитися навколо.
, Україна
16.00 р. Камера не передає всі емоції.
17.00 р. Ми називаємо це Сімпсон Хмар.
18 років Царство тварин
19. льодяник
20. І через тиждень, повені там.
21. Стара дорога в лісі з вузьким треком все ще з кошиків
22. Особливості Королівської архітектури
р.
23. Я вже писав, що без топографії ніде. З усіма GPS-приймачами, компас завжди з вами!
24. "Індійські свічки"
25. Сели зустрінуться з такими тотеми
26. Вибачте чоловіка-дівець, зануривши дружину!
27. Наймодніші вечері.
28. Для чого...
29 і більше.
30. Срібло, завжди задоволення...
р.
Відео про це відбувається в полі.
Ви можете записатися після цього! Дякую за державу, вчора я торкнувся... Але я не залишаючи копію!
31. Найкращий електронний друг і наш спільний пошук!
Джерело: