Михайло Задорнов натискає

Інформація від Twitter Михайло Задорнов:

Я починав "вичавити"!!!

Це мій перший раз в 20 років! Задорожні органи пресують на місцевому пресі не інтерв’ю Задорнов. У готелі «Перлина» знаходиться прес-конференція. Але майже лише перед початком, коли головне господарство вже зійшло на відкриття конференц-залу, раптом вони прийшли з прийому, побачили за плечим словом, і сказали, що труби в залі терміново потрібно змінити. Ми попросили нас показати, де і які труби зламаються. Ми були категорично заперечені.

з off-twitter Zadorny

За два дні до мого прибуття я попросила зустрітися з студентами з місцевого університету. Я погодився. Ми подзвонили сьогодні і просили скасувати.

Також запрошують квитки на запрошення на концерт для інвалідів, пенсіонерів, дітей з шкіл-інтернатів. Ми всі комплекти. «Чому не забереш тебе? Натирання, виправда - вони кажуть, не потрібно, ніхто не може піти, вибачте.

Не було такого тиску навіть у радянських часів.

Однак, за винятком Воронезького, де один день до мого концерту, художники прийшли на сцені і сказали, що ремонт почнеться. Після цього Списєв у своїй програмі просто поразили місцеву обкомовця.

У концертному залі відмовилися провести прес-конференцію. У них є нещасний випадок.

Я шукаю ще одне місце, щоб зібрати журналістів. Чи не розуміли, що якщо він виходить, що я правий, і, судячи всі показання, Я правий, все це не принесе їм користь?

До речі, органи Воронезькі були видалені з своїх постів у найкоротші терміни.

Він сформульував: якщо чиновники почали відступати і спробувати помстити, то вони скоро будуть гасити! Тим не менш, якщо вони відступають від правди.

Джерело: