Що не говорять засновники компаній

Віль Шрот

Минулого тижня я зустрівся зі склянкою пива та піци з десятками засновників різних компаній, щоб розповісти та обговорити з ними деякі вузько професійні теми. Я люблю це, тому що коли вся група засновників бізнесу з'являється в кімнаті, вони миттєво мають братство. Ці люди знімають своїх охоронців. Вони говорять про те, що ніхто не може зрозуміти або оцінити.

Через деякий час і після декількох коктейлів з горілкою, розмова стає надзвичайно навісною.

Декілька засновників, які взяли участь у зустрічі, вже зарекомендували себе і продали свої компанії, а інші просто почали будувати власний бізнес. Незважаючи на те, що ці люди представили різні етапи розвитку бізнесу, було духом взаєморозуміння між ними, незалежно від того, що вони працюють і яким успіхом вони досягнути.

Як бізнес-власник може бути єдиним.

Не часто говорять, але вірити мене, будучи засновником бізнес-підприємства. Ви відзначаєте перевагу більшості людей. Коли співробітники компанії їдуть на обід, вони прагнуть обговорити одну тему: вони скаржаться на їх управління. Але ви є довідником. Не можна їхати на обід і скаржитися на ваші проблеми.

Якщо ви щасливі, то у вас є дружина, яка дійсно розуміє, що ви робите і хто ви можете довіряти. Але не кожен так щасливий. Бізнес-засновниці часто не мають нікого, що вони можуть говорити про роботу або довіру вдома. І давав неймовірну емоційну вартість, яка завжди працює над новим венчурним підприємством, дуже важко для засновників, щоб управляти своїми почуттями самостійно.

За словами засновника бізнес-агенції, постійно переповнені сумнівами.

Є два типи засновників бізнесу: ті, хто не знає, якщо вони збираються досягти успіху, і ті, хто не відповідає цьому питання. Немає у нас скляного кулька. Не знаю, якщо він буде успішним в якому він робить. Це невід’ємна частина процесу запуску нового бізнесу. Тим не менш, світ навколо вас повинен бачити, що ви променете 100% впевненість у вашому підході.

Коли людина змушена будувати будинок на підставі сумнівів, це викликає багато різних емоцій. Нерідко він бачить лише натяки на позитивні результати, наприклад, він керує переконувати новий клієнт для запуску колаборації або виходу нового продукту. Більшість часу він спостерігає тільки безперервний ряд проблем і нерозчинних проблем, до яких застосовуються інструкції щодо усунення. Це надзвичайно серветка.

Чи є власником бізнесу банкрутом.

У верхній частині емоційного роликового берега є авальанчею боргового та фінансового навантаження. Бізнес-засновниці є останнім, щоб бути оплаченими, а часом компанія досягає достатнього для оплати свого засновника, його витрати більше не підлягають переплаті.

Ви часто почуєте про засновників, які роблять мільйони доларів, в результаті чого варто дотримуватися всіх засобів, доступних. Але що про часовий період між початком бізнесу та отриманням прибутку? Що це означає, щоб інвестувати всі ваші гроші в компанії і не знаю, якщо ви коли-небудь можете отримати його назад? Що означає, що не можна розраховувати на дохід і думати тільки про величезні витрати, які висять над вами? Це жорстокий.

Люди не люблять говорити про ці питання, але вони існують. І вони зливають свою останню міцність. Тільки дуже мало в кінцевому підсумку почати виробляти великий прибуток, і як правило, це тільки відбувається, коли вони вже втратили все, що вони мали. Для людей, які мають стабільний дохід, все це може здатися божевільним, і в багатьох випадках вони мають право.

Засновники бізнесу не змогли

Тема постійної збої. Я думаю, що ми, як правило, програє вплив з ладу на засновників нового бізнесу, оскільки «це відбувається весь час». Але автомобільні аварії також трапляються весь час – просто пошкодження від них помітно видно, тому їх вплив складно мінімізувати.

У цьому випадку основна проблема не є такою, але передує вівці тривоги. Це постійний нагадування про те, що ви можете зробити помилку десь, втрачені гроші, був відхилений час або знищили свою репутацію. Якщо ви зробили прорив.

Засновник не може кинути свій бізнес.

Коли справи добре проходять, будучи засновником. Однак, якщо корабель починає мити, його капітан повинен вийти з нього. Те ж саме — засновники бізнесу.

Ви, ймовірно, ніколи не чули про нові бізнеси, засновники яких залишають їх, щоб знайти нові вакансії, і співробітники дивляться їх успішними. Це може бути справа з новими компаніями, які ще мають кошти, але є кілька.

Нерідко, якщо компанія починає невдачі, її засновник залишається захищати стіни форту, поки всі інші листя. Працівники можуть знайти інші вакансії, можливо, навіть краще платити. Разом з тим, договір оренди містить назву засновника компанії, і ця угода буде дійсна ще на три роки з точки зору нульового прибутку. Ви постійно пригнічуєте, що ви зав'язали себе в відносинах, що вкрай важко закінчити.

Такі зустрічі повинні бути проведені

Ви завжди можете обговорити популярні теми, такі як залучення клієнтів або бізнес-розробки. Це набагато важче говорити про ваш особистий досвід, особливо коли вони передбачають невдачу.

Тим не менш, ці враження є багато способів управління новим підприємством. У нас немає технічних проблем, але з емоційними. І іноді усвідомлює, що ви не єдина людина, яка була захоплена тривожністю і відмовою.

переклад
Форбе

Джерело: