Закінчення ручки Psto No8

Привіт, кожен! Я вирішив сьогодні, щоб покласти на ваш суд, наступний результат вашого домашнього мистецтва!

Тут буде 24 фото і невеликий опис.

Шановні реставратори меблів і антикваріатів, я хочу повідомити вам заздалегідь, що у мене немає досвіду в таких питаннях і все, що відбувається тут просто змом!
Тексти пісень, а це означає: Я художник - Я бачу його так:
В цілому, моя дружина наполегливо попросила мене взяти сміття весь день, ввечері я захопила, і приймаю 2 сумки сміття, які я повернув додому з цим дивним валізом (на тихому, хто вибрав сміття) добре, я не міг просто пройти таку рідкість натурального дерева і фанери:

Тепер кожен почне витісняти, чому потрібно зробити щось з антикваріат - Я просто візьміть його і пофарбуйте його... Я відразу відповіла, що я не хочу просто взяти і пофарбувати, я хотів, що я ...

Спочатку я починав миття з пилу і бруду.

1184899

Виявилося, що бруд з'явився з лаком і вирішив повністю вирізати його.

доб.

Далі почалася демонтаж старих фанери

Повільно я починаю відкрити всі цей чохол з лаком (відкритий, кришка - хто любить його більше)

Бонус у валізу був цей плакат: на постері дата на 59 рік.

Після затягування дивана було прийнято рішення покрити білою шкірою.

Потім з залишків профілю для кріплення гіпсокартону я вирішив вирізати нові замість старих кріплень.

Фото

Ну і так, щоб вони виглядали послідовно з загальною ідеєю, трохи посипали їх і розфарбовували два шари фарби різних за своєю структурою і хімічним складом.

449253

Фото

Р

Це різновид зовнішнього вигляду, який згодом придбав.

А потім фурнітура і фурнітура просто до палі.

Фото

Р.

З сегмента шиття і шкіри, дружина зробила ручку для цієї дивної валізи.

Фото

Весь процес контролювався російськими блюзами.

Таким чином, отриманий результат.

рр.

Фото

Фото

11039.

Я можу кинути все !!! Не з розсипом і не з пуфом! Спасибі всім за терпіння.

Джерело: