1,1 км Історія того, як я прийшов з мрії і зробив його.
88 зображень і багато тексту.
2. в 2010 році він придбав свій перший повнопривідний здобиччю, пруток з землеробами на оливковому дереві forum17/topic311571.html?hl= відправився до позашляху змагання з паром 2011 і на eagle 2011 forum28/topic308742.html?hl= ознайомився з громадою Джеспер, натілений духом позашляховика і зрозумів, що у мене немає авто... потрібно перемістити цей ліс в 96/мл, однак я вирішив перемістити його на 96/млмлмл 96.html.htimml.htimml на могилі 96.html.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov.htov. Передній плетений два варіанти розвитку подій, або купуйте вже підготовлену машину або купуйте запасні шматки і збудуйте, що потрібно з неї.
Я не знаю, чому, але я не люблю TLC-70. Я вибрав 70-й п'ятий, як не тільки для змагань, але і для подорожі і полювання, цей апарат буде використовуватися, тобто вам потрібно якісний експедиційний. В результаті я вирішив піти весь шлях будівництва себе, або практично себе. (існую роботу через брак глибоких знань пристрою автомобіля, я не зобов'язався робити).
р.
3. У Я шукав машину не дуже довго, але я дивився їх кілька разів після їзди більше 2000 км. майже порожній. Ось дивні люди, які я пишу всім, що ідеально приходять. Я прийшов, і є повна зірка. Я шукаю їх в оці і я йду на. Ось короткий опис поїздки і покупки. Розташований в 1991 році в Кургані (240 км від мене)
Я зателефонував. Автомобіль ще не продається.
5:00 .m. my wife just got назад від роботи.
до Що потрібно робити?
- Легко!
Я ходив з собакою, а потім перейшов на шостий поверх.
на півріччя
4. кілька слів про автомобіль. Перше, що спіймане око ... це каюта тьмяна. пиловловлювачі. Шановні друзі! Я не можу уявити!
двигун. 2л відповідно до угод про продаж 80,000 км. Сплави TNVD. повністю вимкнено турбіну. за допомогою ефіру, але при роботі підозрілих звуків не випромінюється, але пекло з ним в будь-якому випадку двигун поставить інший.
Йди, тіло. Як обіцяють тіло цілою іржі, настрій починає підніматися.
все сухе не тече, але підвіска (силові блоки для заміни, в результаті втулки спа, стабілізатори, важелі, всі під заміною)
- Поговоримо.
- Підводка.
- Я прокат.
Ми домовилися про ціну, щоб вдарити руки,
Я приходжу до Челябінська і починав будівництво.
5. Умань Видалити сидіння. Заміна водія і пасажира, щоб відновити на їх основі в цілому, немає більше, весь кадр зламаний, багаторазово перетравлюється і знову зламаний. потрібно знайти нові. потім в ретвіті всіх. Плануєте зробити шкіряний салон. Розглянемо цей практичний матеріал для роботи в брудній зоні. А просто шкіряний салон хороший.
6. Жнівень очищається всім сміттям (повністю zibito три мішки сміття для пилососа і картонної коробки з під охолоджувача) багато сміття ... дуже. знайдений в сміттєвому сміття японська монета 100 ян з цифрами 49 ... можливо, це рік випуску ... знайшов картридж
7. Вийняти ковролін і пластикові елементи облицювання. (в той, що був відключений відмивається) розібрався весь салон і повільно під пивом і під проводом зеппелину змивається.
8. У Моя вірна дружина допомогли в миття салону. Необхідно вимити його серйозно і довгий час, в ході гри я клеїти розщеплений пластик.
9. Навігація Що відразу зловив мій очей був трохи шліфування.
10 Я намагаюся зробити якомога простіше, як це цікаво
11. знайшли передні сидіння, знімають шкіру з усіх місць, і так як я можу пришити погано, замовивши пошиття шкіряних оббивних місць в майстерні,
43813818
12, тут, щоб одягнути їх.
13. і я можу підібрати самі сидіння.
14. обшивка дверей, виконаних повністю. вийняти стару обшивку і протягувати до девілу вирізати шкіру і паралон 5мм за розміром з маржиною по куту викласти і приклеїти
15. на відсіку стовбура розпилювали алюмінієву форму, і простягають її до плити рідних елементів шкіри, попередньо видаливши стару з них.
16.00 р. Тепер шкіра буде легко видалити і покласти в звичайні місця
17. Вирішили побачити, що я можу зробити з просувними петлями передніх дверей, відключивши проводку і витягнувши її через отвір з кабіни, відкрутивши петлі,
, Україна
18. в'яжемо вигнуту штангу петлі, серцевину вибивають штангу, виявилося, що застібка була пов'язана з вставками вирощених латунь, вирушили в виворіт і прокочували нові штанги трохи довше, ніж попередні з пробуреним кінець і латуні шайби з зчепленням.
19. змонтовано петлю з підбором з ромашки з свердленого кінця кальмара.
20. Потім він відкрив двері і кладемо на задні двері. Luft пішов.
21. але я не знаю і складну роботу буде здійснюватися в сервісному майстерні, хоча ці роботи не робилися особисто, але я буду писати в першу людину.
Я викинув старі електричні хаби, які я надаю в нові механічні та сенсорні ліфти
р.
22. прийшов 35-дюймовий гумка Cooper
23. майже готовий передній лебідка бампера вже стоїть.
24. задня бампера і гніт для запасних ще в процесі скульптури,
25. Вирішили відрізати задні сумки, як там спочатку почали з'являтися жито, а другий бампера задній буде виглядати більш красиво.
р.
26. Бампера і гніт не купуються, вони виготовлені з заліза з божевільними руками супер-зварювача Женья.
27.
28. Витяг старий двигун 2lte.
29. навіть перед покупкою я вирішив, що двигун на автомобілі повинен бути 1kz-te, але як життя показало, що це не так легко знайти його, двигун, який зараз стоячий буде помітно слабкий для таких тапочки, перший кандидат 1kzte мав приїхати до Владика. Він прийшов, але ми не можемо купити його назад.
Ми чекаємо наступного кандидата, але це не означає, що двигун 1кз від віна і не від радика. Рекомендовано, щоб я виглядав на Pradikovo kz.
Хейсовський зажадає більше змін і запасних частин і буде доречно дорожче.
Я повинен приїхати з серфінгу або з помек 96-98 століття.
Я чекаю наступного, щоб повернутися з гісу. Він не знайшов двигуна Pradikovo. Так я вирішив познайомитись з рекомендаціями і купив Heisov kz.
30. Зібрано менший двигун і спробував спробувати його на тілі. Перша спроба показала, що потрібно зробити магію з подушками, ускладненим тим, що незрозуміло в якому місці воно повинно стояти. було прийнято рішення подивитися на ту ж машину з таким же двигуном і приймати вимірювання від неї, на якій можна встановити двигун.
31. майже все вже було встановлено в двигуні, навіть спробували розпочати, потрібен невеликий ремонт TNVD, ще один мозок був придбаний для двигуна, так як Heisovs не хрещення з прадиком. Будівництво біля завершення.
р.
32. Я почав машину і поїхав по гаражу. Основна робота виконана! Зібрати, але це приємно.
33. Починали привезти машину, щоб розумом встановити стрічкове радіо і сигнал
34. Встановити сидіння.
35. Зберігаємо дверну вагонку.
36.00 Р
37. І вагонка стовбура.
38. У мене є кріплення джек, тому він не стрибає в багажнику.
39.00 р. Побудований лопаткою.
р.
40. Я шукав на машині і зрозуміли, що було відсутні... Я вирішив вийти з назви. Так сталося, що кількість автомобіля має ряд котів, тому я думав, чому не відображав ряд чисел у зображенні автомобіля?
Інтернет припинив свій вибір на картинці кота з посмішкою на обличчі.
додано простий девіз і QR код до логотипу
Я також вирішив розмістити колону логотипів на машині, що використовувався в будівництві автомобіля.
41. якщо скло менш чітке, то логотип на запасі трохи складніше.
42. Пройшовши в голову різні варіанти, я пам'ятав, що у мене була підходяща деталь в гаражі для розміщення логотипу на колісному диску. Коли я встановив газовий торус в багажнику на мій великий Черке, полір в тулуб припинив впади в його місце і мені довелося вирізати отвір в ньому під циліндром, який потім безпечно закритий пластиковою коробкою. так з одного боку ріжучого кола був ковролін, який я знімався і на іншому преформі повторює профіль коліс.
43. Я звернув логотипи з легко рефлектора і кладемо всю річ на машині.
доб.
До тих пір, поки не побачимо, що відбувається.
45. виникло питання установки арочних розширювачів. вибір двох варіантів, як поставити транспортер або купити заводські розширювачі у вигляді стрічки профілю.
другий варіант, здається, більш естетичний, але так як тіло автомобіля до дна сильно застигається, після чого тільки транспортер може розширити арку на відстань, необхідну для захисту від забруднень.
46. в кінцевому підсумку придбали транспортер, вирізати і викручувати.
47. Довгий час він вибрав які вогні, щоб покласти на робоче світло, так як передня бампера не має великого вбрання, після чого світильники повинні бути відносно плоскими.
48. Я вирішив не поспішати в всю серйозність з плоскими дорогими світлодіодними світильниками і покласти Deshman Polish.
3250Р. 3700Р.
49.00 р. З'єдналися і робили проводку самостійно, всі з'єднання через термінали мами / тато під усадку труби, всі дроти в гофровані і ізольовані.
50.00 р. Я хотів, як з'явився проводка, але ліхтарі, як показує практика, відповідають своїй ціні, тобто мало почуття від них, добре, я змінив час, але заднє світло виявилося нормально.
51. Виявлено, що на алюмінієвих трубах лінії кондиціонування повітря пошкоджені нитками, а не є питання про будь-яку герметичність.
р.
52. надіслав машину на аргон, щоб вирізати різьблені суглоби і зварити нові. Щоб видалити несправні труби довелося видалити випарник ... ... але не було бруд сміття тирси сміття і не один люмен в решітці випарника.
Р
53. Вийшла наступного дня, що кнопка конде є регулярною. У мене є трохи. приймав плюс від акумулятора, а через стрілку, що приклеюється до вентилятора плити, і приніс все це до зчеплення компресорного приводу і нової кнопки на панелі, тепер кондей переходить на окрему кнопку.
54. Я зробив додатковий захист акумуляторних терміналів у вигляді гуми, пилки, які так само робили.
55. Досягти руки в сапони. Вирішили привезти всі під витяжку, передню вісь, коробку, передачу і задню вісь. задню вісь все вийшло легко, коробка також не складна, на передній вісь довелося зробити сапоон, як це було просто відсутнім, тобто отвір було і де шланг носити не є.
І найцікавіше з дозацією. на розподілі сапоона, цей клапан з кришкою повинен розташовуватися на самому вершині дозування і підніматися там з інструментом проблематично. Виявилося, що ковпачок на дозуванні не було, і було тільки отвір без різьблення, але тільки гладкий отвір, на якому шланг не можна витягти.
Я пішов в магазин і купив деякі алюмінієві труби з джгулі. Я зрізаю шматочок з нього і згину його так, щоб відповідати. Я поклав шланг на ньому і вставив, що я потрапив в отвір сапуни.
Не знімаючи ручку, краще не вийшло. Практика показала все, щоб бути надійним.
56.00 р. Сапоні, привезені під витяжку і підхоплюють їх до фільтрів ... він не має сенсу в плані фільтрації, але має невелику чашку в кінці шланга і кінці труб не повісити аба як закінчений вигляд.
57.00 р. Який вид експедиційного без спального мішка з вбудованою системою зберігання смурдяк, пиломатеріалів та фарбованої фанери
58. праска
59.00 р. І відварив його в рамку.
60 хв Важкий до полімеру так не буде іржа.
61. Я кладаю все на вершині одного і кладемо його в спину. Всі анкери до регулярних 3-х рядів
62. Виброхвост
63. Обкладинка так ви можете потрапити в неї з кабіни без відкриття дверей
64. Спальне місце в розкладеній формі
65. Складання таблиці
66.00 Р Декомпонент
67. Збірний
1216976
68. досягнуто електрика, оцінивши, що один запальник недостатньо, вирішив «згорнути» одного дифузора і в його місці pindurate 4 гнізда
69. змалював різання алюмінієвого листа.
Р
70. змащений другою панеллю.
71.00 р. Він кладе чотири світильники в ньому.
72. протягувати дріт з огірка за допомогою замка безпеки.
73. і зібрано. Тепер можна обійтися без потворів.
р.
74. Прибув замовлений норкель. Правда не те, що мені потрібно, а саме те, що повітряний фільтр у мене немає однакового дизайну.
75. без простих змін не обійтися.
3610Р. 4200Р.
76. і так, перш за все, щоб вклеїти місце установки з стрічкою фарби так, щоб його можна було зручно застосувати розмітки, потім розмітити.
, Україна
77. Я пробурив повітряний отвір так, щоб решта купола маркувалися більш точно. Я відмітив і просвердлив отвори під кріпленнями.
78.00 р. Я закрутив хропелю і запустіть до магазину GAZ Volga Gazel для гофрованої труби з протоку, щоб з'єднатися з моїм фільтром.
79. Я не маю проблем, що з'єднує все. Отвори перед складанням обробили «кордоном» типом рідкої гуми.
80. ...
81. ...
6888034
82. Перший проход кішки
83. Правий колір СУВ
, Україна
84. Діагональ
85. Лариса
86. Назад.
87. Щоб спати прямо, є горизонт підстилається?
88. Моя мрія прийшла! Будівництво на цій завершеній тільки благоустрій і подорожі.
Всі
Джерело: