Прем'єр-міністр міцно стоїть на "нульовому ppm"

Російський прем'єр-міністр - дивовижна людина. Ще один акт популярного «сюрпризу» став другим днем, коли Дмитро Медведєв був інтерв'ю по всій російській газеті. На додаток до питань щодо всіх видів пенсійно-захисту та стрімкого економічного зростання країни, ми говорили про про promilla. Прем'єр-міністр здивує нас.

Здається, що живе в одній країні з нами, але в деяких альтернативних історичних реаліях, ухвалюючи деякі інші, «західні» населення. Тим не менш, судді за себе, наш бізнес повинен цитувати.
Я хотів би нагадувати тим, хто забув, що в радянських часів не було І ніхто навіть не сумнівав точність пристроїв, або що, кажуть, ми хочемо пропустити скло або два, а потім проїхати. А норма в правилах дороги про допустимість 0,3 ppm для водіїв з'явилася всього кілька років тому, а потім була скасована, Медведєв сказав.

Олексій Батушенко May 21, 2013 в 14:14 AM
Веб-сайт

Звісно, він твердо вірить, що ті мотористи, які сіли за кермом до 2007 року, всі або померли або впали в екстремальний склероз. По суті, перед появою неординарного 0,3 ppm в Росії, ми не мали шахрайства «припікання на дорогах», але медичне обстеження в лікарні в лікар-наркозі, поєднане з аналізами фізіологічних рідин. І відповідно до їх результатів, вважається, що з меншою кількістю 0,5 ppm спирту в крові людина є примхою! Тепер, до речі, однакова норма відноситься до мертвих і поранених в нещасному випадку - які вже фізично не можуть поводитися в дихання. І навіть тоді, в «пропорціях» часі нарколог міг вивчити водій, привезений йому поліцейським трафіком і писати у висновку, що вони кажуть, є ознаки споживання алкоголю, і не існує стану інтоксикації, тому громадянин перед законом чистий акі скло!

А норма 0,3 ppm була введена, якщо хтось (в тому числі прем'єр-міністр) не пам'ятає, тільки «на вимогу працівників» – так що кожен раз поліція трафіку не перетягувала кожного водія до найближчого допиту препарату. І в кінці цього перетворилося на альтернативну реальність ім’я М. Медведєва, коли він запровадив добровільну, як кукурудза Хрущова, «зеро ppm» у 2010 році.

У інтерв'ю прем'єр-міністр сказав: Я не змінив позицію. Це тому, що ви не можете пити під час руху. Особливо в контексті конкретних звичок, властивих великій частині нашого народу. Якщо ти малюєш, людина сприймає його як команда «Ви можете пити». Вони знають, як пити тут. Трохи про початок. Але багато людей не зупиняються там. Таким чином, нам занадто рано, щоб перейти до системи, яка існує в інших країнах. Я не знаю, можливо, протягом багатьох років ми будемо як законотворчість. й

Якщо ми продовжуємо думати в дусі логіки прем'єр-міністра, то виходить, що мораторій на смертну пеню в нашій країні повинен стати командою «не вбити». Тим не менш, у чергуванні Всесвіту прем'єра, швидше за все, сталася. Я радий тебе і не живу там!

Природно, наша глава уряду не ігнорувала тему «Кефір»!
"Кефір не робить нічого! Всі історії жахів розповсюджуються різними людьми, включаючи лобіювання для виробників алкоголю. Моя колега, я не буду ім'я їх, зробив жахливий експеримент. Вони відвертають кефір, відверті ліки, відверті квас. І вдихнула в дихання. Скубі! Вона сказала, що навіть квас, які фактично містять деякі речовини спирту, майже півгодини після споживання не дають ніяких відхилень пристроїв. Кефір і наркотики не дають взагалі, він сказав.

Прикольний для читання Прем’єр-міністра виконав число «покрадена не шахта, я просто постає оголошення»! Ну, як ще можна сприймати історії про «мих друзів, які я не скажу, які сказали мені, як вони спробували...» В принципі цей стиль презентації досить зрозумілий: насправді, як кефір, так і квас, виражений в плані М. Медведєва, «гей», так далі. Так само реальний «хоровий орел» (щодо у колишньому піонерному таборі «Еагле» Прем’єр-міністр був офіційно присуджений титулом) його неправомірне визнання!

Справа в тому, що один з примарів у партії М. Медведєва, видатний державний депутат Думи Васильєв Володимир Абдуаливіч, коли він ще не був настільки видатним, але вже заступник продемонстрував перед камерами журналістів, як найзвичайніші квасолі з пластикової пляшки фактично «відмирає». Пластиковий стакан квасу, коли «пурований» стандартним поліцейським диханням (перетворений поточною міліцією генерала Володимира Кузіна) через 20 хвилин перетворився приблизно на 0,2 ppm у видиханому повітрі! Що, до речі, відповідає близько 0,4 ppm в крові! Зрозуміло, що в іншій половині години виснаження депутата швидше за все, буде чистою як малюка, але факт залишається те, що він не був.

Знаючи це, слова почесного орла: Я, говорячи в Державній Думі, сказав: OK, давайте поговорити з науковцями і виконайте максимальне відхилення пристроїв, які не будуть підстави для покарання. Тексти пісень, а це означає: Все інше, я думаю, це зло. І просто на підставі бажання ліквідувати відповідальність за водіння транспортного засобу в стані алкогольної інтоксикації" - сприймають, кладуть його м'яко, «запаювання». Довгий відпочинок в альтернативній історії, я цуценя.

Дмитро Медведєв вважає, що кефір не дає нічого

Джерело: