346
Довідник (допуск)
Сполучені Штати та Європа неодноразово висловили стурбованість ставленням та неотримуванням геївських парадів в Україні, Росії та Білорусі. Я не доторкаюся до цього предмету. Я не хотів би говорити про проблеми, які я не ретельно вивчився, і дуже немає часу, щоб вивчити проблеми тордаста.
Точка це: Я пропоную провести референдум і, нарешті, висловити занепокоєння про неможливість проведення наступних свят Європи і США:
День кордону (28 травня)
День повітря (серпень 2)
День Морського Корпусу (27 листопада)
Я жив за кордоном протягом тривалого часу і не помітив масових свят ці дні, ніхто не купився в фонтанах і бити людей без телят.
Я вірю, що Європа і Америка перетворять таке недобре ставлення до вищевказаних свят і починають відсвяткувати.
У зв'язку з відсутністю традицій, це не буде просто. Ми готові поділитися та експлуатувати активістів, щоб допомогти організації заходу.
р.
Джерело:
Точка це: Я пропоную провести референдум і, нарешті, висловити занепокоєння про неможливість проведення наступних свят Європи і США:
День кордону (28 травня)
День повітря (серпень 2)
День Морського Корпусу (27 листопада)
Я жив за кордоном протягом тривалого часу і не помітив масових свят ці дні, ніхто не купився в фонтанах і бити людей без телят.
Я вірю, що Європа і Америка перетворять таке недобре ставлення до вищевказаних свят і починають відсвяткувати.
У зв'язку з відсутністю традицій, це не буде просто. Ми готові поділитися та експлуатувати активістів, щоб допомогти організації заходу.
р.
Джерело: