Герой Сіті Волгоград

У нашій сім'ї так сталося, що при наявності вільного часу ми їдемо за межі пам'ятки, щоб побути.

Цього разу наш вибір впав на Волгограді - моя дружина і я вже був до цього славного міста, але моя дочка виросла і вже може сприймати інформацію про героїчну історію нашої країни.

Звичайно, я не можу сказати, що я відкриє для вас щось нове, тому я спробую доповнювати фотографії своїми враженнями, де я доповнить фотографії вчора з матеріалом, знятим у 2009 році - останній візит. Наскільки я отримав близько 200 фото, але потім як це буде?

Герой Сіті Волгоград

Наш візит до Волгограда розпочався з нуля кілометром Волгоградської області.

Герой Сіті Волгоград

Останній раз, знак був наповнений дрібними речами. Я нічого не кинув в мої попередні візити, але я знову прийшов. Так не працює знак.

Герой Сіті Волгоград

Знак знаходиться на площі Фольденських винищувачів. Відповідно, біля масової могили падають бійці

Герой Сіті Волгоград доб.

Пожежний вогонь.

На поїздці ми супроводжували групу маленьких школярів, для яких було відкриття пам'ятки Вічного вогню.

- Чи завжди він горить? У ніч? У дощі теж?

Герой Сіті Волгоград

Тут поховані захисники Сталінграда - кулеметник Рубен Ібарурі, льотчик Камешчиков В.Г. і артилерійман Фатихаудінов Х.Ф.

Герой Сіті Волгоград

Це дерево є єдиною, яка зберегла боротьбу по всьому місту.

Герой Сіті Волгоград

Ми останній візит був 9 травня, тому деякі з фотографій будуть мати червоні банери та інші святкові атрибути – це 2009.

Дерево не змінилося багато з тих пір. Не достатньо, щоб війна не руйнувала його, і роки окупуються.

Герой Сіті Волгоград

У порівнянні з попереднім візитом дуже мало людей.

Герой Сіті Волгоград Р

По суті, для екскурсій просто те ж саме.

Герой Сіті Волгоград

Російська пошта... Що я можу сказати? Багато слів, але всі...

Герой Сіті Волгоград

Драматичний театр і пам'ятник духовному покрові Волгограда Олександра Невський

Герой Сіті Волгоград р.

У 2009 році фото демонструє пресісторну вежу. Цей час я забув щось про її ...

Герой Сіті Волгоград

Пам'ятник Леніну

Герой Сіті Волгоград

За ним меморіальний комплекс. Будинок Павлова

Герой Сіті Волгоград

У вересні 1942 р. в будинку підкріпилася розвідувальна група чотирьох солдатів. Вони провели захист протягом майже двох місяців.

Будинок Павлова був одним з перших будинків, які були відновлені після битви Сталінграда (навіть, він був перебудований). Сьогодні це звичайний житловий будинок з великою меморіальною стіною.

Герой Сіті Волгоград

Ми їдемо в Мамаєв Курган ...

Ми зустрінемо машину, як це - GAZ-67B. З екіпажу. Хто може пам'ятати. За номінальну плату, вони будуть надані пілотом, дерев'яним ППШ і навіть дадуть консультації з питань постобробки фотографій.

Герой Сіті Волгоград

Як я сказав, що немає багато людей...

Герой Сіті Волгоград

Порівняно з 2009 роком, він пуститься.

Герой Сіті Волгоград

Вид з площі «Подарунок смерті»

Герой Сіті Волгоград

Руїни стіни

Герой Сіті Волгоград

Місце дуже атмосферне - навіть на третьому візиті, вона кріпиться...

Герой Сіті Волгоград

Кілька фото в різних кутах

578794

Детальніше

Герой Сіті Волгоград

У випадку, якщо я повідомлю вам, що пам'ятник-заступник був створений під керівництвом Є. В. Вучерецького.

Герой Сіті Волгоград

Продовжити

Герой Сіті Волгоград

Я спробував стріляти все в різних кутах, особливо тих, які рідко отримують на екранах телевізора і світяться на мережі.

Герой Сіті Волгоград

Матиланд дуже близько.

Герой Сіті Волгоград , Україна

Два солдати захищають Сталінград. Одна з них серйозно травмується, але не випускає гранату. Підтримує його без відпуску ходу машини. І готові захищати свою батьківщину, навіть за вартістю їх життя.

Герой Сіті Волгоград

Молода медсестра переносить поранений бій з поля бою на її плечі.

Герой Сіті Волгоград

Морський з ударом гранат атакує ворожий танк, поруч з ним поранений солдат

Герой Сіті Волгоград р.

Поранений офіцер, який продовжує вести бій.

Герой Сіті Волгоград

Паяльники захищають банер за вартістю свого життя і не здавалися йому противнику.

Герой Сіті Волгоград

Два радянських солдати знищують фашистську змію і розірвали тампонію, кидаючи їх на глибину Волги.

Герой Сіті Волгоград р.

Про нас

15272

Підхід залу військової Слави, бес-реліф на стінах...

Герой Сіті Волгоград Р

З іншого боку, в нижній частині ув'язнених

Герой Сіті Волгоград

Вічний полум'я

Герой Сіті Волгоград

Охорона в Вогонь. Продавці повністю неможливі.

Герой Сіті Волгоград р.

Загальний вигляд...

Дуже урочисте місце...

5639780

На стінах є назви солдатів і командирів, які загинули під час битви Сталінграда. Моя назвак...

Герой Сіті Волгоград р.

Зміна охоронця

Герой Сіті Волгоград

Прийміть до дому матері

Герой Сіті Волгоград

могила В.І. Чуйкова – єдиний маршал, який не похований біля Кремлянської стіни. Це його буде.

Герой Сіті Волгоград

Матусі

Герой Сіті Волгоград

Маландські дзвінки!

Ми на нозі...

Герой Сіті Волгоград

З іншого кута

Герой Сіті Волгоград

Сучасний вік храму.

Герой Сіті Волгоград

Кловер цвіте на схилах Мамаєва Кургана. Якщо ви забудете історію другий, то вигляд повністю серен.

Герой Сіті Волгоград

Ще один кут.

Герой Сіті Волгоград

На підніжжя злягання курчат деяких заводів

Герой Сіті Волгоград

У зв'язку з цими дверцятами всередині пам'ятника надійде персонал — ймовірно, кожен знає, що він — це, звичайно, вона, всередині порожня, і ви зможете піднятися до самого початку.

Герой Сіті Волгоград

Регіональна телеведуча

Герой Сіті Волгоград

Храм трохи ближче.

Герой Сіті Волгоград

Це називається Храм Всіх Святих. Політ на 9 травня 2002

Герой Сіті Волгоград

Каплиця Володимирської ікони Божої Матері

Герой Сіті Волгоград

Ми знайдемо, що є техніка за комплексом. Для того, щоб стояти на Панорамі, тепер місце реконструюється і обладнання тут. Заблоковано. Це шампан.

Я побував на Т-34-85, вони були приховані, і я бачив їх, коли вони добирали автобус. І тепер він заблокував.

3850 р.

Авіація З одного боку, це добре, що він існує. З іншого боку, вона виглядає дуже погано. Здається, що це було зроблено дещо і чітко. І створення копії IL-2 було враховано в загальному для молодших студентів з трудових уроків

Герой Сіті Волгоград

Просто прогулянка по місту. Спортивно-розважальний центр "Європа" молодіжний захід - щось місто. Граффіті, трюки на ковзанах, велосипедах, раперах, баскетболі.

Це рідкісний випадок, коли я люблю графіті.

Герой Сіті Волгоград

Стіна була закрита матеріалом і надана можливість створення

Герой Сіті Волгоград

Красиві малюнки, не смужливий мазок і бризки з глибоким значенням

141083

Дочка деяких персонажів вгадала, для мене - просто красиві фотографії.

Герой Сіті Волгоград

Кошик

Баскетбол два

Герой Сіті Волгоград

Баскетбол три

Герой Сіті Волгоград 395 грн.

Але тут можна побачити тунель Волгоградського швидкісного трамваю - виключно Волгоградської пульги - 7,1-кілометровий розтяг шести станцій, розташованих в центрі міста, укладений підземний за стандартами метро. Заземна секція перебудована з звичайної трамвайної лінії для забезпечення високих швидкостей і мінімізації перехрестя з іншими режимами транспорту.

Герой Сіті Волгоград

Я ревнощю Волгоградів.

Три візити, і через брак часу, ніколи не відвідали. Прикріпіть картинку з Інтернету.

Герой Сіті Волгоград

Перейти до музею-панорама "Битва Сталінграда"

Герой Сіті Волгоград

Приїхати Як кажуть – тільки російська музейна функція – взяти гроші на фото та відеозйомка. Сплатити 100 рублів і йти вперед.

Герой Сіті Волгоград

Все дуже величне - мармур, мозаїка. Немає гіпсокартону та інших матеріалів

Мозаїчні зображення емблем збройних сил, які взяли участь у битві з Сталінградом

Герой Сіті Волгоград

Це третій раз я шукаю в Панорама, і третій раз я вражаю. Не завжди зрозуміло, де починається верстка і малюнок.

Герой Сіті Волгоград ,2 км

Переміщення в колі, можна побачити всі ключові моменти бою.

Герой Сіті Волгоград

Кожна сцена має певні історичні прототипи.

Герой Сіті Волгоград

Наприклад, тут є подвиг Михайла Панікаха.

Джерело: