Герой Сіті Волгоград

У нашій сім'ї так сталося, що при наявності вільного часу ми їдемо за межі пам'ятки, щоб побути.

Цього разу наш вибір впав на Волгограді - моя дружина і я вже був до цього славного міста, але моя дочка виросла і вже може сприймати інформацію про героїчну історію нашої країни.

Звичайно, я не можу сказати, що я відкриє для вас щось нове, тому я спробую доповнювати фотографії своїми враженнями, де я доповнить фотографії вчора з матеріалом, знятим у 2009 році - останній візит. Наскільки я отримав близько 200 фото, але потім як це буде?

Наш візит до Волгограда розпочався з нуля кілометром Волгоградської області.

Останній раз, знак був наповнений дрібними речами. Я нічого не кинув в мої попередні візити, але я знову прийшов. Так не працює знак.

Знак знаходиться на площі Фольденських винищувачів. Відповідно, біля масової могили падають бійці

доб.

Пожежний вогонь.

На поїздці ми супроводжували групу маленьких школярів, для яких було відкриття пам'ятки Вічного вогню.

- Чи завжди він горить? У ніч? У дощі теж?

Тут поховані захисники Сталінграда - кулеметник Рубен Ібарурі, льотчик Камешчиков В.Г. і артилерійман Фатихаудінов Х.Ф.

Це дерево є єдиною, яка зберегла боротьбу по всьому місту.

Ми останній візит був 9 травня, тому деякі з фотографій будуть мати червоні банери та інші святкові атрибути – це 2009.

Дерево не змінилося багато з тих пір. Не достатньо, щоб війна не руйнувала його, і роки окупуються.

У порівнянні з попереднім візитом дуже мало людей.

Р

По суті, для екскурсій просто те ж саме.

Російська пошта... Що я можу сказати? Багато слів, але всі...

Драматичний театр і пам'ятник духовному покрові Волгограда Олександра Невський

р.

У 2009 році фото демонструє пресісторну вежу. Цей час я забув щось про її ...

Пам'ятник Леніну

За ним меморіальний комплекс. Будинок Павлова

У вересні 1942 р. в будинку підкріпилася розвідувальна група чотирьох солдатів. Вони провели захист протягом майже двох місяців.

Будинок Павлова був одним з перших будинків, які були відновлені після битви Сталінграда (навіть, він був перебудований). Сьогодні це звичайний житловий будинок з великою меморіальною стіною.

Ми їдемо в Мамаєв Курган ...

Ми зустрінемо машину, як це - GAZ-67B. З екіпажу. Хто може пам'ятати. За номінальну плату, вони будуть надані пілотом, дерев'яним ППШ і навіть дадуть консультації з питань постобробки фотографій.

Як я сказав, що немає багато людей...

Порівняно з 2009 роком, він пуститься.

Вид з площі «Подарунок смерті»

Руїни стіни

Місце дуже атмосферне - навіть на третьому візиті, вона кріпиться...

Кілька фото в різних кутах

578794

Детальніше

У випадку, якщо я повідомлю вам, що пам'ятник-заступник був створений під керівництвом Є. В. Вучерецького.

Продовжити

Я спробував стріляти все в різних кутах, особливо тих, які рідко отримують на екранах телевізора і світяться на мережі.

Матиланд дуже близько.

, Україна

Два солдати захищають Сталінград. Одна з них серйозно травмується, але не випускає гранату. Підтримує його без відпуску ходу машини. І готові захищати свою батьківщину, навіть за вартістю їх життя.

Молода медсестра переносить поранений бій з поля бою на її плечі.

Морський з ударом гранат атакує ворожий танк, поруч з ним поранений солдат

р.

Поранений офіцер, який продовжує вести бій.

Паяльники захищають банер за вартістю свого життя і не здавалися йому противнику.

Два радянських солдати знищують фашистську змію і розірвали тампонію, кидаючи їх на глибину Волги.

р.

Про нас

15272

Підхід залу військової Слави, бес-реліф на стінах...

Р

З іншого боку, в нижній частині ув'язнених

Вічний полум'я

Охорона в Вогонь. Продавці повністю неможливі.

р.

Загальний вигляд...

Дуже урочисте місце...

5639780

На стінах є назви солдатів і командирів, які загинули під час битви Сталінграда. Моя назвак...

р.

Зміна охоронця

Прийміть до дому матері

могила В.І. Чуйкова – єдиний маршал, який не похований біля Кремлянської стіни. Це його буде.

Матусі

Маландські дзвінки!

Ми на нозі...

З іншого кута

Сучасний вік храму.

Кловер цвіте на схилах Мамаєва Кургана. Якщо ви забудете історію другий, то вигляд повністю серен.

Ще один кут.

На підніжжя злягання курчат деяких заводів

У зв'язку з цими дверцятами всередині пам'ятника надійде персонал — ймовірно, кожен знає, що він — це, звичайно, вона, всередині порожня, і ви зможете піднятися до самого початку.

Регіональна телеведуча

Храм трохи ближче.

Це називається Храм Всіх Святих. Політ на 9 травня 2002

Каплиця Володимирської ікони Божої Матері

Ми знайдемо, що є техніка за комплексом. Для того, щоб стояти на Панорамі, тепер місце реконструюється і обладнання тут. Заблоковано. Це шампан.

Я побував на Т-34-85, вони були приховані, і я бачив їх, коли вони добирали автобус. І тепер він заблокував.

3850 р.

Авіація З одного боку, це добре, що він існує. З іншого боку, вона виглядає дуже погано. Здається, що це було зроблено дещо і чітко. І створення копії IL-2 було враховано в загальному для молодших студентів з трудових уроків

Просто прогулянка по місту. Спортивно-розважальний центр "Європа" молодіжний захід - щось місто. Граффіті, трюки на ковзанах, велосипедах, раперах, баскетболі.

Це рідкісний випадок, коли я люблю графіті.

Стіна була закрита матеріалом і надана можливість створення

Красиві малюнки, не смужливий мазок і бризки з глибоким значенням

141083

Дочка деяких персонажів вгадала, для мене - просто красиві фотографії.

Кошик

Баскетбол два

Баскетбол три

395 грн.

Але тут можна побачити тунель Волгоградського швидкісного трамваю - виключно Волгоградської пульги - 7,1-кілометровий розтяг шести станцій, розташованих в центрі міста, укладений підземний за стандартами метро. Заземна секція перебудована з звичайної трамвайної лінії для забезпечення високих швидкостей і мінімізації перехрестя з іншими режимами транспорту.

Я ревнощю Волгоградів.

Три візити, і через брак часу, ніколи не відвідали. Прикріпіть картинку з Інтернету.

Перейти до музею-панорама "Битва Сталінграда"

Приїхати Як кажуть – тільки російська музейна функція – взяти гроші на фото та відеозйомка. Сплатити 100 рублів і йти вперед.

Все дуже величне - мармур, мозаїка. Немає гіпсокартону та інших матеріалів

Мозаїчні зображення емблем збройних сил, які взяли участь у битві з Сталінградом

Це третій раз я шукаю в Панорама, і третій раз я вражаю. Не завжди зрозуміло, де починається верстка і малюнок.

,2 км

Переміщення в колі, можна побачити всі ключові моменти бою.

Кожна сцена має певні історичні прототипи.

Наприклад, тут є подвиг Михайла Панікаха.

Джерело: