Костюми Daenerys Targaryen. Частина 1

Цей пост був створений за рахунок захоплення образу молодого воїна. Під катоком будуть розміщені екрани з усіма костюмами Дениса з деякими моїми коментарями. Я не розумію моду і структуру тканини, тому ноти будуть предметними.

Дайнери Burrow-born of Targaryen House. Красуня покоївка з сріблястим волоссям. Халісі. Мати драконів. Найкрасивіший, міцний, впевнений в собі, хитрість, мужній, сильний. Це те, що лінійка Вестероса повинна бути. мудрий і харизматичний лідер. Неприємна жінка і любляча мати. Непристойний і безстрашний бій для правосуддя.

Невисока лука до творців серії, які так відроджуються і бездоганно втілювали цей характер на обличчі актора Емілія Кларка. Браво макіяж і костюмери.

Тема буде мати 18 скріншоти з серії.

Ось Емілія в житті:

р.

Ось актриса, як Daenerys Targaryen:

1. перший зовнішній вигляд в каркасі. Повітряне плаття - це брудний рожевий колір (Я б скоріше сказати пилоподібний рожевий) колір. Легкий прозорий з вертикальною драпіровкою (так званий). Спочатку Денис був м'яким, вразливим дівчатам. Пухке біле волосся, рожеве плаття, життєрадісний вигляд – на мій погляд, найуспішніший образ слабко-молодої, відлякуваної дівчата під шоком її самогубного брата. Це типовий образ блондинка стереотипу нашого дня. Ця сукня Денис з'явилася в кілька разів протягом першого сезону серії.

(a) передній перегляд

(b) задній вигляд

2. демонстрація Daenerys до Khal Drogo. Сіра майже повністю прозора сукня з сріблястою капустою у вигляді драконів (симбол будинку Таргаріена). Добре, що плаття ви будете носити, щоб продати жінку в шавлія?

(a) загальний вигляд:

(b) крупним планом

4. Давайте припустимо, що це будинок "коат". Я зроблю цю сукню тричі і весь час в будинку.

(a) загальний вигляд

р.

(b) фібула (або пряжка) знову присутній:

6. Дотрикі період. Вже в третьому епізоді першого сезону Daenerys починає одягатися як справжня дотракика. Сумки, грубі тканини, золоті елементи (штани і метал), грубі рукавички на руках для комфортного захоплення блідоки, штани під спідницею для комфортної їзди. Кольори переважно коричневі (сірий колір) і зелений (сірий колір). Дуже символічна. Коси плетені в пухке волосся.

(a) загальний вигляд

б) штани видимі

(c) красиві плетені ланцюги

(d) варіації на тему

Цей одяг вона буде носити кілька рядків, періодично доповнюється різними намистоми.

(e) намисто No1

(e) намисто No 2 (на мій погляд, це те ж, але без центральних елементів)

(г) ще один, очевидно, домашня скатертини з'явився коротко один раз в першому сезоні.

171289

(e) це також близько

161964 р.

Якщо плаття, то зверху з спідницею, в будь-якому випадку, головне - фактура. «Я дракон!» Я справжній дракон!' і з малюнком спідниця, змащена з ошатним золотом поясом. У цьому образі Daenerys Targaryen пропущений до кінця першого сезону, поки вона кладе на весільну сукню і зробив що вона зробила.

(так само, тільки в іншому епізоді. Зворотній вигляд. Рукавички.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное