Професіонали

Ми вирішили зробити ремонт самостійно. Номер полулюкс. Не існує картинки приміщення в оригінальній формі, але я думаю, що це буде зрозуміло, що приміщення було в жахливому стані. Пластрові крихти, грибок на стінах, підлога біля лівої стіни знизилася через, і так далі.
З. стільниковий телефон фото.

23 фотографії + текст

1,1 км Почати на підлогу. Покинути старий паркет, волокно і лаги, точніше, що залишилося з них (вічно загнати). Маяки залишили старі, це було єдине, що міцно стояв. Усувні лаги по кімнаті на «красках». Дошки виявилися короткими (ми дали їх безкоштовно :-), тому нам довелося збільшити їх. Краще ставити їх на ребра, але потім підлогу буде сильно підніматися. З огляду на те, що «світи» були досить захоплені, було прийнято рішення прокласти відставку, скручуючи їх по всьому периметру між собою.

Р

2,2 км Нові двері вже стоячи.

3. У Ми кладемо другий шар по дну, відстань між дошками становить близько 35-45 см.

р.

4. У Ми кладемо все на рівні, при якому необхідно. Павло готовий до OSB.

5. Умань Для підлоги було прийнято рішення використовувати пластину OSB-3. Ви можете використовувати звичайний ДСП, але так як він є підвалом (відведення), взяв OSB.

6. Жнівень Залиште проміжок між пластинами 3 мм і стінами близько 10 мм. Щоб бічний суглоб не ходив по тій же лінії, але враховуючи, що був досить невеликий проміжок, ми не турбували.

7. Про нас Далі збираємо каркас для гіпсокартону.

8. У Промінь, що працює на лівій стіні, а також буде обшити штукатуркою.

9. Навігація Ми простягаємо кабелі під розетками, телефоном, інтернетом, кондиціонером і запускаємо швейну штукатурку.

10. Щось ...

11. Залишки звичайної стінної штукатурки, потім купували вологостійкий.

12. Зміна вікна. Зняття старого вікна виявилося, що зазори будуть великими, щоб вони використовували шматки картону для запобігання піни з осені.

13.00 р. Старе вікно з брусом всередині.

14. Стіна досить товста (1м), і навіть вирішили пришити акумулятор, тому підвіконня виявилася до 50 см.

15.00 р. Шуруповерти і гвинти.

16.00 р. І більше...

17.00 р. Барні отвори.

18 років Походимо. Найдовша робота, я не отримую, я пішов на відпочинок.

19.00 р. Повернемося до слика (Я тут.)

20. Зберіть підвісну стелю. Забутий процес монтажу.

91502

21. Встановлення піддонів для датчиків пожежної сигналізації.

22. Клей шпалер.

р.

Джерело: