Не ходив до ДДР.

Це буде 9 фото і текст.

У розпорядженні редакторів були фото з свята колишнього офіційного [виключення]

Продовжуємо скандал з екс-міністром сільського господарства Олени Скриннік. Нагадуємо, що на телеканалі «Росія 1» минулого тижня показало фільм, в якому звинуватили екс-висотні чиновники майже 40 мільярдів рублів.

Це точка. До призначення Міністра Олени Скриннік на чолі з Росагролзингом, компанія, яка подає фермерам техніку та обладнання на кредит за державні гроші.

Поточне управління Розагролинг вважає, що під Оленою Скриннік, компанія заробила гроші за кордоном. У ексклюзивному інтерв’ю з Комсомольською правдою, колишнього міністра сільського господарства відмовив від звинувачення, в тому числі пояснюючи, де вона отримала свою майно у Франції. Олена Скриннік нагадав, що вона була бізнесменом протягом тривалого часу і зараз досить багата людина.

Головна

Ця фотографія була взята на дуже різні події, більш серйозною. годинник називається Bell & Ross BR01 Airborne 672 Diamonds Limited Edition. Випущена в 2009 році в кількості 99 копій. Надувна з 672 чорно-білими діамантами. Європейська роздрібна ціна 40 000 євро.

Крім того, після виходу скандальної плівки МВС не зацікавився матеріалами, надані в ній. До теперішнього часу екс-міністр у кримінальних справах про розщеплення в Розагролзингі перераховується як свідк.

На фестивалі Скриннік і його гості були музиканти з дуету «Тай разом».

У понеділок редакція мала фото з дня народження Олени Скриннік. Ось як вона відсвяткувала його два роки тому, коли вона ще була міністром.

Повільний танець з чоловіком Дмитра Білоносова, учасниця групи «Революції». Він 34 тепер.

Олена Борисівна дала номінальний злиток золота. У пакувальнику біля редакційного офісу оцінюється його вага і вартість: «Про 300 грам, при покупці ціни не більше 500 000 рублів. Але якщо ви раптом хочете поїхати з такого шматка золота до нас, ми сплачуємо вас за ціною брухту, вони сказали нам або ж дуже важко.

Під час святкувань приймали фото. Експерти «Комсомолка» не змогли визначити, які красиві прикраси на Олени Скриннік.

доб.200

Вартість годинників Олени Скриннік становить не менше 50 тис. євро.

Але наш експерт годинника (попитає не вказувати на його ім'я тільки в разі) відразу зрозумів, що ми говорили про те, що він сказав нам:

Франк Muller Long Island Long є дуже рідкісним, якщо не ексклюзивна модель. Не в регулярному каталозі. Я не можу подивитися на номери. Якщо вони пофарбовані, ціна годинника становить 50 000 євро (без податку), і якщо це накладка різнокольорових діамантів і каменів, то більш ніж 60000.

Р

Скриннік привітав колеги: в той час заступник Міністра сільського господарства Сергій Корольов (ліворуч), які колись очолював Росагролзинг. Другий гість свята (праворуч) – Олег Донський, в той час керівник відділу адміністративної роботи Міністерства сільського господарства. В даний час він хотів. Донськіх звернулися до свого офісу в служінні при слідчих у разі розщеплення в Розагролізації.

9. Навігація

10. Я зробив.

Джерело: