551
Гаджиєво, місто відправника.
Сайт: forum2/topic590302.html
Я шукав фотографії, читав коментарі, отримував фото і пішов ззовні.
Так, м. Гаджиєво на очах
Звіт майже “онлайн”, тобто фото сьогодні (травень 30, 2013) в період з 17 по 18 годин.
ps є не фотограф, я не стверджує якість, просто хочу сказати, що все добре.
Ви можете розбити його, близько 30 грандіозних.
18051.
Будинок дитячої творчості. (зразу писав, що в Hajiyevo молоді люди не мають нічого спільного, тому всі наркомани і пити, але я запевняю всіх, це не так)
Крім того, Hajiyevo має центр креативності та відпочинку, Центр громадянської та патріотичної освіти молоді, бібліотеку, загалом, все, як нормальні люди. Будь-який, хто хоче реалізувати себе і провести вільний час з користю може знайти місце для себе.
Вид центрального озера і центральної площі
за статистикою, кожна сім'я має 2 авто. У регіоні ми вже почали називати місцевою Рублівкою, адже кількість дорогих автомобілів просто вимкнено масштаб. Лексус, і X5 є загальними для військових дружин.
до
Очі помітять багато дітей і прогулянок. Це один з основних показників якості життя в місті.
До речі, місто Хаджиєво дуже «молодий». Тут практично немає грандіознихпарентів.
центральне озеро
Ще одна центральна площа. більше дітей та коляски.
Стара школа No 276. Нові вікна, новий фасад, новий паркан
ті «локальні» голуби
Пам'ятник підводним плаванням
Хаджиєв Будинок офіцерів.
У зв’язку з військовими реформами, вона була передана до місцевих органів влади у такому розпорядженому стані. Буде ремонтувати.
Джерело:
Я шукав фотографії, читав коментарі, отримував фото і пішов ззовні.
Так, м. Гаджиєво на очах
Звіт майже “онлайн”, тобто фото сьогодні (травень 30, 2013) в період з 17 по 18 годин.
ps є не фотограф, я не стверджує якість, просто хочу сказати, що все добре.
Ви можете розбити його, близько 30 грандіозних.
18051.
Будинок дитячої творчості. (зразу писав, що в Hajiyevo молоді люди не мають нічого спільного, тому всі наркомани і пити, але я запевняю всіх, це не так)
Крім того, Hajiyevo має центр креативності та відпочинку, Центр громадянської та патріотичної освіти молоді, бібліотеку, загалом, все, як нормальні люди. Будь-який, хто хоче реалізувати себе і провести вільний час з користю може знайти місце для себе.
Вид центрального озера і центральної площі
за статистикою, кожна сім'я має 2 авто. У регіоні ми вже почали називати місцевою Рублівкою, адже кількість дорогих автомобілів просто вимкнено масштаб. Лексус, і X5 є загальними для військових дружин.
до
Очі помітять багато дітей і прогулянок. Це один з основних показників якості життя в місті.
До речі, місто Хаджиєво дуже «молодий». Тут практично немає грандіознихпарентів.
центральне озеро
Ще одна центральна площа. більше дітей та коляски.
Стара школа No 276. Нові вікна, новий фасад, новий паркан
ті «локальні» голуби
Пам'ятник підводним плаванням
Хаджиєв Будинок офіцерів.
У зв’язку з військовими реформами, вона була передана до місцевих органів влади у такому розпорядженому стані. Буде ремонтувати.
Джерело: