523
Я соромлюся жити в Росії.
Багато мами пішли на голодний удар.
Непросто. Всі способи. Не пропустіть назад! Вікторія або смерть! Заявка вже була.
Вони були позбавлені правового житла, де вони були зареєстровані протягом багатьох років і жили, похилого в крихітних кімнатах, похилого від гуртожиток, які були заявлені нежитловими будівлями.
На вулицях. Продається неправомірно вилучено з черги на квартиру і засуджували жити в кімнатах (що вже зараз будується тільки на продаж).
Віа Ехо Москва
Олена Васильєва – політик, експерт з екології
Вони прийшли до ганку Об'єднаної Російської партії, що пообіцяла добробуту усім разом з його Народним фронтовим рухом.
Моя мама вирушила на голодний удар протягом трьох днів. За три дні члени Об’єднаної Росії, в’їзд до дому, ступеню над жінками. На ніч, в заливці дощу мати не залишали, сподіваючись привернути увагу органів до серйозної проблеми.
Що відбулося 30 травня - це те, що тільки фашисти і виконавці здатні.
Відкриття 1.
На третій день будь-якого голодного удару починається розрив в організмі: цукрова пада, тиск піднімається, нерви знаходяться на їх межі.
Відкриття 2.
Немає чоловіка, не проблема. Едросс називає поліцію.
Відкриття 3.
4 автомобілі для 4 жінок, які 30 травня приймають в поліцейську станцію, заливають воду безпосередньо в ванну, судять за статтею. 20.2 Адміністративного кодексу. Про нас
Відкриття 4.
Жінки вирішили стояти до кінця – повернути в офіс «Єдина Росія».
У другій половині дня поліцейські закручують і збивали їх неоднорідно, і знову доставили до поліцейського відділення Meshchanskoe, який знаходиться в Сренке, 11.
Жінки більше не мають голосу, вони розбиваються.
Поліція сміється.
Перший «амбуланс» прибуває в ОВД.
Дві жінки хворіють. Так поганий, що амбулатор знаходиться в поліцейській будівлі більше 2 годин. У той же час тут прибув другий амбулатор. Цього разу лікар виходить на рано і розповідає дівчину (Анніта Абдулла) для рентгенівського променя. Вона має зламану зап'ясті або пальці - Рентген повинен підтвердити саме те, що порушується. Чекаємо лікаря і швидкої допомоги.
Аніта в ван за барами приймається для рентгенівського випромінювання.
Але дівчина приймається для рентгенівських променів ... в ванну.
У хрящі голос вона просить мене через бари:
- Скажіть всіх про це, нехай кожен знає, що вони катуються тут.
Я розповім тебе. Що про інші?
- Я не знаю, я зберігся в окремій комірці.
Автомобіль виходить... для рентгенівського випромінювання.
Половина години пізніше, другий амбулатор, який прибув раніше, надходить до двору АТ.
Поліція у всьому натовпі необов'язково слідувати лікарю, які вперше слухають їх уважно, а потім щось відповідає їм суворо. Вони знімаються.
Завантаження Оксани в автомобіль.
Моє серце не може стояти. Діагностика лікаря розчаровує. Сільє на. Амбуланс бере Рижова, мати багато дітей з Набережного Челни.
Поліція постійно намагається переконувати лікаря.
Адамант Ше.
Після деякого часу на вулиці курити Ірину Калмикова та Катерини Малдону.
Вони ледь стоять. Зневоднення, фізична виснаження очевидна. Голоси хрящі.
- Поставте наші, принаймні дайте нам грядки, вони просять мене через плеч смородини. Ми залишаємо нас до ранку. Люкс 20.2 і 19.3. Мені потрібен юрист.
Катя Маладон - "Стормінг".
- Катя, що вони роблять? Ви не любите себе.
Катя піднімається вгору рукавами светра: руки чорні тверді синці.
- Якщо ви побачите мій...
- Катя, це катування.
до Що таке катування? Ще одна дитина в поліцейській єдиній аварії на нашій розмові з сміхом. - Це нічого. - І сміється.
Калмикова висохнеться на стіну, зрозуміло, що вона на всій безсилі.
Maldon sighs:
- Єдросня вирішила нашу проблему - давали їм (не на полицях в поліції) завдання - вирішити проблему. Вони вирішуються. Покажіть мені, що ви можете, вони фашисти.
- Я скажу вам напевно.
... Іноді мені здається, що це обмеження терпіння, коли це час, щоб відправити ці загарбники до пекла, отримайте разом і...
Але це "Е" не буває.
Є тільки жінки на фронті.
Війна була оголошена проти людей.
До повного вилучення: квартири, житлово-комунальні послуги, отруйовані продукти харчування, вакцинації, цілодобова робота, випливають податки і мінімальні заробітні плати. Армію розбили, люди різних національностей ходять по країні без громадянства, але з правами. У бізнесі «найкращі місця» є тими, хто розкочував ще хабар. У судах, рішення приймаються за викликом вище. Чоловіки безшумні і хворі.
Тільки жінки, які намагаються захистити своїх дітей, їхнє майбутнє, приходять на жорстоку битву з опрічники.
У Росії немає чоловіків. Прихильник на кухні.
Непристойна, дегустація, ashamed ...
Переглянути відео.
Це з стільникового телефону, але це більш eloquent, ніж слова.
Головна
Джерело:
Непросто. Всі способи. Не пропустіть назад! Вікторія або смерть! Заявка вже була.
Вони були позбавлені правового житла, де вони були зареєстровані протягом багатьох років і жили, похилого в крихітних кімнатах, похилого від гуртожиток, які були заявлені нежитловими будівлями.
На вулицях. Продається неправомірно вилучено з черги на квартиру і засуджували жити в кімнатах (що вже зараз будується тільки на продаж).
Віа Ехо Москва
Олена Васильєва – політик, експерт з екології
Вони прийшли до ганку Об'єднаної Російської партії, що пообіцяла добробуту усім разом з його Народним фронтовим рухом.
Моя мама вирушила на голодний удар протягом трьох днів. За три дні члени Об’єднаної Росії, в’їзд до дому, ступеню над жінками. На ніч, в заливці дощу мати не залишали, сподіваючись привернути увагу органів до серйозної проблеми.
Що відбулося 30 травня - це те, що тільки фашисти і виконавці здатні.
Відкриття 1.
На третій день будь-якого голодного удару починається розрив в організмі: цукрова пада, тиск піднімається, нерви знаходяться на їх межі.
Відкриття 2.
Немає чоловіка, не проблема. Едросс називає поліцію.
Відкриття 3.
4 автомобілі для 4 жінок, які 30 травня приймають в поліцейську станцію, заливають воду безпосередньо в ванну, судять за статтею. 20.2 Адміністративного кодексу. Про нас
Відкриття 4.
Жінки вирішили стояти до кінця – повернути в офіс «Єдина Росія».
У другій половині дня поліцейські закручують і збивали їх неоднорідно, і знову доставили до поліцейського відділення Meshchanskoe, який знаходиться в Сренке, 11.
Жінки більше не мають голосу, вони розбиваються.
Поліція сміється.
Перший «амбуланс» прибуває в ОВД.
Дві жінки хворіють. Так поганий, що амбулатор знаходиться в поліцейській будівлі більше 2 годин. У той же час тут прибув другий амбулатор. Цього разу лікар виходить на рано і розповідає дівчину (Анніта Абдулла) для рентгенівського променя. Вона має зламану зап'ясті або пальці - Рентген повинен підтвердити саме те, що порушується. Чекаємо лікаря і швидкої допомоги.
Аніта в ван за барами приймається для рентгенівського випромінювання.
Але дівчина приймається для рентгенівських променів ... в ванну.
У хрящі голос вона просить мене через бари:
- Скажіть всіх про це, нехай кожен знає, що вони катуються тут.
Я розповім тебе. Що про інші?
- Я не знаю, я зберігся в окремій комірці.
Автомобіль виходить... для рентгенівського випромінювання.
Половина години пізніше, другий амбулатор, який прибув раніше, надходить до двору АТ.
Поліція у всьому натовпі необов'язково слідувати лікарю, які вперше слухають їх уважно, а потім щось відповідає їм суворо. Вони знімаються.
Завантаження Оксани в автомобіль.
Моє серце не може стояти. Діагностика лікаря розчаровує. Сільє на. Амбуланс бере Рижова, мати багато дітей з Набережного Челни.
Поліція постійно намагається переконувати лікаря.
Адамант Ше.
Після деякого часу на вулиці курити Ірину Калмикова та Катерини Малдону.
Вони ледь стоять. Зневоднення, фізична виснаження очевидна. Голоси хрящі.
- Поставте наші, принаймні дайте нам грядки, вони просять мене через плеч смородини. Ми залишаємо нас до ранку. Люкс 20.2 і 19.3. Мені потрібен юрист.
Катя Маладон - "Стормінг".
- Катя, що вони роблять? Ви не любите себе.
Катя піднімається вгору рукавами светра: руки чорні тверді синці.
- Якщо ви побачите мій...
- Катя, це катування.
до Що таке катування? Ще одна дитина в поліцейській єдиній аварії на нашій розмові з сміхом. - Це нічого. - І сміється.
Калмикова висохнеться на стіну, зрозуміло, що вона на всій безсилі.
Maldon sighs:
- Єдросня вирішила нашу проблему - давали їм (не на полицях в поліції) завдання - вирішити проблему. Вони вирішуються. Покажіть мені, що ви можете, вони фашисти.
- Я скажу вам напевно.
... Іноді мені здається, що це обмеження терпіння, коли це час, щоб відправити ці загарбники до пекла, отримайте разом і...
Але це "Е" не буває.
Є тільки жінки на фронті.
Війна була оголошена проти людей.
До повного вилучення: квартири, житлово-комунальні послуги, отруйовані продукти харчування, вакцинації, цілодобова робота, випливають податки і мінімальні заробітні плати. Армію розбили, люди різних національностей ходять по країні без громадянства, але з правами. У бізнесі «найкращі місця» є тими, хто розкочував ще хабар. У судах, рішення приймаються за викликом вище. Чоловіки безшумні і хворі.
Тільки жінки, які намагаються захистити своїх дітей, їхнє майбутнє, приходять на жорстоку битву з опрічники.
У Росії немає чоловіків. Прихильник на кухні.
Непристойна, дегустація, ashamed ...
Переглянути відео.
Це з стільникового телефону, але це більш eloquent, ніж слова.
Головна
Джерело: