306
МіГам 60!
Тут будуть 22 фото і короткі коментарі.
Учора в Луховиці на території заводу МГ відбулося невелике свято ювілейної компанії. Я запросив приєднатися до групи журналістів.
По-перше, кожен був прийнятий до кінцевого магазину, де вони показали чотири MiG-29s на лінії.
Авторизація
2,2 км Є два кораблі, придбані в Індії під варіантом.
3. У
4. У Я думаю, що ви знаєте, як використовувати літаки :)
5.Two MiG-29M2s. Покупець - Сирія або Сербія до тих пір, поки він зберіг секрет.
6. Жнівень
Р
7. Про нас
р.
Генеральний директор корпорації «МіГ» Сергій Коротков відповів на ряд питань з медіа.
9. Навігація Після екскурсії заводу, кожен був прийнятий до аеродрому для перегляду демонстраційних рейсів.
Незабаром були пілоти — Сергій Коротков, ака Гендір МіГ, Михайло Бєляєв і Павло Власов у скатертинах.
10. Власов очолює Громов ЛІ.
Це свого роду риби я спійманий вчора.
Р
11. Заповідна плата - MiG-29 УБТ також готуються до відправлення.
12. Misha sits в кабіні MiG-35
13.00 р. Запуск.
14. Зліт.
Р
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р.
18 років Другий рейс був Як-130 з пілотами Андрей Воропаєв та Василієм Севастиновим. Також з Жуковського спеціально прибули.
19.00 р.
20.
Р
21. Після рейсу. Смішні руки
22. На таксі все ще було M-101T.
Це його. Дуже дякую.
Джерело:
Учора в Луховиці на території заводу МГ відбулося невелике свято ювілейної компанії. Я запросив приєднатися до групи журналістів.
По-перше, кожен був прийнятий до кінцевого магазину, де вони показали чотири MiG-29s на лінії.
Авторизація
2,2 км Є два кораблі, придбані в Індії під варіантом.
3. У
4. У Я думаю, що ви знаєте, як використовувати літаки :)
5.Two MiG-29M2s. Покупець - Сирія або Сербія до тих пір, поки він зберіг секрет.
6. Жнівень
Р
7. Про нас
р.
Генеральний директор корпорації «МіГ» Сергій Коротков відповів на ряд питань з медіа.
9. Навігація Після екскурсії заводу, кожен був прийнятий до аеродрому для перегляду демонстраційних рейсів.
Незабаром були пілоти — Сергій Коротков, ака Гендір МіГ, Михайло Бєляєв і Павло Власов у скатертинах.
10. Власов очолює Громов ЛІ.
Це свого роду риби я спійманий вчора.
Р
11. Заповідна плата - MiG-29 УБТ також готуються до відправлення.
12. Misha sits в кабіні MiG-35
13.00 р. Запуск.
14. Зліт.
Р
15.00 р.
16.00 р.
17.00 р.
18 років Другий рейс був Як-130 з пілотами Андрей Воропаєв та Василієм Севастиновим. Також з Жуковського спеціально прибули.
19.00 р.
20.
Р
21. Після рейсу. Смішні руки
22. На таксі все ще було M-101T.
Це його. Дуже дякую.
Джерело: