582
Мій досвід отримання зуба.
Добрий день для всіх японських.
Тож сьогодні я вийшов в ліс з наміром отримання величезної кількості березових дьогів, щоб забезпечити себе цією корисною речовиною тривалий час. Я познайомився з технологією цього процесу в Інтернеті заздалегідь і був впевнений у успіху.
33 фото.
р.
Вибрано два падінні берези і гарне місце.
р.
У лісі вже є такі мешканці.
Детальніше
Приготував рейдерський приймач. Поверніть отвір відповідної глибини
р.
Що траншею. Доведіть ножем і руками
Перед дайвінгом тарного ресивера
Додано до [mergetime]1370096106[/mergetime]
Заснування
Про нас Це набір.
Навколо краси
Додано до [mergetime] 1370096200[/mergetime]
І так
768099 р.
Про нас І так
Р
Це його.
Зріжте березовий корок. Не важко.
, Україна
Інший кут
Завантаження берези до системи. Я отримав від фарби. Згорніть всі вмісти і змивайте в точку, де не брали участь хімія.
У нижній частині системи знаходиться зубний стрижень.
Як виявилося, з числом берези, я збуджусь. Ось пакетована система. Він забив, як він міг.
р.
І поставив систему в поєднанні з тарним ресивером в єдине ціле. Посипати систему землею так, щоб виріб не посипався минулим. Закриваємо кришку.
Починався вогонь над системою і процесом.
Забарвлюється.
р.
І я не хочу моєї участі.
Так це похідна закуска.
No 100 грам. Тепер фінансові проблеми, так: «Не жир, жити.» Він обсмажений хліб і галька на ньому.
Не здавалося б, Добре тепла.
Я навіть висадив багато колод.
А потім я бачив, що кришка була згорла, і вогонь спали під ним. Я повинен відсортувати.
Я набрав систему з новим березовим корком. Заблокувати кришку. Я кладаю його на тарному ресівері. Зібрано інший вид вогню.
Хто спалив довгий і гарячий.
Детальніше Ви можете побачити систему в спеку.
Ми робимо. З кришки знову підозрілі спалахи. Собачка з ними. Я був вже в настрої, що я не в змозі запастися на цю речовину протягом тривалого часу.
Татар повинен бути розбитий. Я обережний.
Не товстий.
Але пахнуть!
Висновки: якщо використовується цей тип, то отвір внизу повинна бути більшою, тар повинен мати більш широке горло. Може бути, я поховав його глибоко. Так літо почався і буде багато можливостей для виправлення цих помилок. І що сталося, сьогодні я додаю до лазні. Трохи дьогий, але цей шматок концентрований добре, досить для лазні. Я думаю, що це повідомлення над. Проксимус
Джерело:
Тож сьогодні я вийшов в ліс з наміром отримання величезної кількості березових дьогів, щоб забезпечити себе цією корисною речовиною тривалий час. Я познайомився з технологією цього процесу в Інтернеті заздалегідь і був впевнений у успіху.
33 фото.
р.
Вибрано два падінні берези і гарне місце.
р.
У лісі вже є такі мешканці.
Детальніше
Приготував рейдерський приймач. Поверніть отвір відповідної глибини
р.
Що траншею. Доведіть ножем і руками
Перед дайвінгом тарного ресивера
Додано до [mergetime]1370096106[/mergetime]
Заснування
Про нас Це набір.
Навколо краси
Додано до [mergetime] 1370096200[/mergetime]
І так
768099 р.
Про нас І так
Р
Це його.
Зріжте березовий корок. Не важко.
, Україна
Інший кут
Завантаження берези до системи. Я отримав від фарби. Згорніть всі вмісти і змивайте в точку, де не брали участь хімія.
У нижній частині системи знаходиться зубний стрижень.
Як виявилося, з числом берези, я збуджусь. Ось пакетована система. Він забив, як він міг.
р.
І поставив систему в поєднанні з тарним ресивером в єдине ціле. Посипати систему землею так, щоб виріб не посипався минулим. Закриваємо кришку.
Починався вогонь над системою і процесом.
Забарвлюється.
р.
І я не хочу моєї участі.
Так це похідна закуска.
No 100 грам. Тепер фінансові проблеми, так: «Не жир, жити.» Він обсмажений хліб і галька на ньому.
Не здавалося б, Добре тепла.
Я навіть висадив багато колод.
А потім я бачив, що кришка була згорла, і вогонь спали під ним. Я повинен відсортувати.
Я набрав систему з новим березовим корком. Заблокувати кришку. Я кладаю його на тарному ресівері. Зібрано інший вид вогню.
Хто спалив довгий і гарячий.
Детальніше Ви можете побачити систему в спеку.
Ми робимо. З кришки знову підозрілі спалахи. Собачка з ними. Я був вже в настрої, що я не в змозі запастися на цю речовину протягом тривалого часу.
Татар повинен бути розбитий. Я обережний.
Не товстий.
Але пахнуть!
Висновки: якщо використовується цей тип, то отвір внизу повинна бути більшою, тар повинен мати більш широке горло. Може бути, я поховав його глибоко. Так літо почався і буде багато можливостей для виправлення цих помилок. І що сталося, сьогодні я додаю до лазні. Трохи дьогий, але цей шматок концентрований добре, досить для лазні. Я думаю, що це повідомлення над. Проксимус
Джерело: