Кошти, що зберігаються в квартирі, знаходяться в 85% випадків.
Ведуться святкового сезону, колишня квартира сповіщає, куди не сховати гроші в квартирі.
Миколаї Синіцин – це екс-квартира, яка продала його життя на початку 2000-х років. У віці 35 років він в'язався двічі. Тепер він каже, що він зробив. Він має повністю юридичний бізнес - власний інтернет-магазин з продажу шин і коліс. Поява він абсолютно не помітний молодий чоловік: дотик, трохи похилий. Плаття просто, але акуратно. Я прийшов на зустріч у футболці та джинси. Микола не любить шукати в очах співрозмовника, але часто жарти і сміється. І як він нагадує, він покриває руки своїми руками, де ледь помітні рубці залишилися на венах, як і ті «формери» наркомани. Він каже, що віра допомогла йому вижити. Інтерв’ю «Коментарі» домовилися про те, щоб «покинути» свої старі гріхи і допомогти людям захистити свою майно. [нек]
На якому принципі вибирають квартири?
- Завжди різні. Для тих, хто потребує «дози» підійде до будь-якої квартири. Ті, хто смартувальник може вибрати об'єкт протягом декількох тижнів. По-перше, перш за все, вони виглядали на корпусі з металопластиковими вікнами, адже лише заможні громадяни можуть дозволити собі таку «закриття». Сьогодні, що принцип не працює. Найчастіше оцінюють автомобілі орендарів, які сумки і в яких туфлі вони ходять і т.д. Ну, якщо бригада виходить на роботу "на кінчику" - об'єкт вже був виявлений, залишається тільки дізнатися, як потрапити в неї.
- І часто "на кінчику" приймали квартири?
- Не часто, але я зробив. В цілому, якщо ви серйозно зробите, це робиться на підказці когось з вашого оточення. Це закон. Для того, щоб серйозно «подушити» квартиру – потрібно час. Якщо звичайний "стрибок" триває 5-7 хвилин, то якщо ви йдете в чохол "на кінчик" і знаєте, напевно, власник не буде несподівано придумати, то можна залишити в квартирі півгодини - годину. Це досить перетворити все вниз: відірвати плінтус і обсади, розщеплення подушки, перевірити зимові черевики і так далі. Тоді ви дійдете так: спочатку ви приймаєте те, що сказав пістолет, а потім ви починаєте «ревізію» будинку. Я був. Я пішов на кінчик. Я знайшов велику кількість грошей, де я сказав, у вітальні за картиною. Але було багато часу, тому я вирішив подивитися навколо квартири. В результаті він знайшов ще $3,000 в холодильнику на бічній полиці між гірчиці і майонезом. Чи можна ви уявити?
Яка точка людей «виховання» їх родичів або знайомих? Вони хочуть заробити гроші?
до Що відбувається. У цьому випадку їх «шаре» становить 10-15% від вкраденого. Але щоб бути чесним, я зв'язався з людьми, як це. Я пішов працювати, а потім я нічого не платив. Якщо вам не сподобалося, візьміть мене до суду. Але найчастіше «керівники» стають через просте людське заздрість, жито або витривалість. Хтось ревній бос, подруга, сестра і т.д. Або починайте обговорити дорогі покупки в кафе. Я сидю поруч з вами і я чую все. Дотримуючись чоловіка - і це в шапці: ви знаєте, куди піти наступного разу.
до Що може зупинити тиф?
- Напруження або налякати когось. Я суперститутна людина і навіть радий, якщо я не завадила від сходження в квартиру. Я дуже скопійований на двері, ніж прийнята до квартири. Я не знаю тих, хто йде в квартиру з тривогою. Тут я можу навіть похвалити службу безпеки - вони працюють чітко, ви не встигли залишити. І звичайно, хороший дверний замок. Щоб бути чесною, я не розумію людей, які купують дорогі бронетанкові двері і кладуть дешеві китайські замки в них, які можна відкрити з одним поворотом викрутки.
Чи працює команда твоїх людей?
- Різні способи. Я завжди був трійка. Дві перейдіть до квартири, і одну підставку «на сонкері».
Де не потрібно ховати гроші в квартирі? Які місця перевіряють перші?
Найкраще не сховати гроші у вашій квартирі. Візьміть їх в банк. І в цілому класичним алгоритмом дій є наступне: спочатку ви приймаєте все, що лежить зверху - в вазах, пирогах, коробках, чашках. Це зазвичай золото і срібло. Потім перевірте шухляди шаф, кімнат і столів. Книги, компакт-диски наступні. Багато навіть отвори в спеціальних книгах вирізати так, щоб рахунки не вийшли. Фільми повинні були переглянуті. Готель знаходиться поруч. Як тривіал, як це може звучати, люди просто люблять тримати гроші під матрацами. Вони також люблять пришити конверти з грошима в подушки - можливо, вони солодкі мрії, а потім (луги). Також популярні банки з крупами і цукром. Коли ви «вугілля» кухні, потрібно дотримуватися принципу від початку «інспекції» від верхніх полиць. Якщо в шафі є баночка, яка вже покрита шаром пилу, на ньому можуть бути гроші. Але які люди керуються, приховуючи гроші в гарячих танках, я ще не розумію.
Де завжди дивляться гроші?
Рада захисту
Багато українців вважають, що вибирають тільки квартири заможних громадян. По суті, це не зовсім вірно. За словами правоохоронних органів, житло пенсій та звичайних «роботів» значно частіше, ніж дворівневі ручники. Найкращий захист від незапрошених гостей є встановленням тривог. При необхідності зусилля завдання прибуває, де працює «направлення кнопки» протягом 3-4 хвилин і затримує злочинці на місці.
Якщо такий захист не доступний, потрібно встановити кілька замків якості. «Для всіх потенційних атак, час дуже важливий. За 5-7 хвилин, максимум 10. Якщо на дверцятах встановлюються 2-3 замки, їх можна затримати. Відкрито один, другий не дає – всі вони кидають і не залишають нікому, — каже голова прес-служби київської міліції Ігор Михалко. Але переплатити броньовані двері не потрібно. Дні, коли вибивають дерев'яні двері своїми плечами або ногами, довго пішли. За словами правоохоронних органів, сьогодні така «безпека» не буде відповідати.
Довгий час, щоб залишити квартиру, не рекомендується поліцейського. Людина повинна влаштувати з друзями, сусідами або родичами, які при цьому він на відпочинку, квіти регулярно поливають в своїй квартирі і вогні перетворюються в вечірні дні.
«Тихи мають свої трюки. Вони перевіряють поштові скриньки, чи знімається лист з них, кладуть рекламні брошури під дверима або сигарети під матом. Якщо ви входите в квартиру, ви можете побачити її. І в такій квартирі не можна йти, пояснює Ігор Михалко.
І правоохоронці сильно радять не заважати про майбутній відпочинок в соціальних мережах. Це означає, що тиф не буде в домашніх умовах. І вони використовують його більше і більше.
Головна
Джерело: