Правильний відпочинок в Криму

Я вирішив поділитися своїм досвідом про те, як відпочити в Криму, якщо...

Якщо ви не любите черги поті, то не отримаєте.
- якщо ви не багаті,
Якщо ви не забули досвіду піонера!

Так, я переїхала до Криму кілька років тому від великого божевільного міста і ніколи не шкодую. Ми живемо в Севастополі. Насолоджуйтесь літом 8 місяців на рік.

Так, для відпочинку вам знадобиться:

Рюкзак, окуляри, сонцезахисний екран та намет. А телефони хлопців, які можуть взяти каяк (в Балаклаві або в іншому місці). Знайте, дайте.

Отже, узбережжі Криму (Я маю на увазі СБК) сьогодні досить щільно забудовано і загороджено всілякими «приватними пляжами», військовими юнаками, приватними мотивами та іншими об'єктами, недоступними від берега. Іноді ви відчуваєте, що ви обдурили, коли ви йдете на місце.

Але до нашої ради Крим не став менш красивим. Ви просто повинні виглядати з води. І я запевняю тебе, це варто!

Так, багато туристів просто подали машину на п'ять годин уздовж автомагістралі по СБК, після чого стратечно скажуть «Так, я бачив ваш Крим». Деякі намети з чебуреками і надувними кругами вздовж доріг !!! ?

Я хочу показати, скільки ми любимо шукати в нашому Криму. Можливо, хтось буде щасливим у новому виді.

Так ми почнемо звідти, з Балаклави. славне місто підводних човнів і моряків.

Додано до [mergetime]1370166377[/mergetime]
У мене є кілька слів, щоб сказати про те, що ми плаваємо. Я маю на увазі, ми на Чорному морі. Це двоповерховий туристично-типовий каяк від готелю. Сильний поліетиленовий корпус, 4,8 метрів довга, пара комфортних місць плюс непрозорі контейнери полістеролу. Проводиться в багажник автомобіля, вода здійснюється двома рядками.

Повідомляємо, що для тих, хто страшний човнів. Не прокочується, призначений для морського і морського туризму, займає на борту до 300 кг. Наприклад, 2 дорослих плюс дитина.

Тепер каякінг переживає бум у всьому світі. З тих пір, як багато людей, які люблять море, мають можливість безглузних грошей подорожувати морем, де тільки в голові буде блукати.

Ось деякі з перших каякерів Eskimo. Вони використовуються для полювання на човни весь час.

У мене є кілька слів, щоб сказати про те, що ми плаваємо. Я маю на увазі, ми на Чорному морі. Це двоповерховий туристично-типовий каяк від готелю. Сильний поліетиленовий корпус, 4,8 метрів довга, пара комфортних місць плюс непрозорі контейнери полістеролу. Проводиться в багажник автомобіля, вода здійснюється двома рядками.

Повідомляємо, що для тих, хто страшний човнів. Не прокочується, призначений для морського і морського туризму, займає на борту до 300 кг. Наприклад, 2 дорослих плюс дитина.

Тепер каякінг переживає бум у всьому світі. З тих пір, як багато людей, які люблять море, мають можливість безглузних грошей подорожувати морем, де тільки в голові буде блукати.

Ось деякі з перших каякерів Eskimo. Вони використовуються для полювання на човни весь час.

Про нас Я побачу кілька квітня фотографії з дружини і моєї дводенної їзди від Балаклави до Ласпі і назад. У цей час вода ще досить класна. Ось чому ми в мокрих костюмах. Тепер ви можете зробити це без них.

Найкраще вибрати понеділок для подорожі. Чому? Якщо ви не зустрінете нікому на пляжі. Лісовики та інші «контролери за 20 гривень» просто зайняті чимось іншим. Вони не доглядають.

Ви також можете зателефонувати до нас з днем народження. Море так класне. Добре, ви отримаєте його.

Додано до [mergetime]1370167241[/mergetime]
Починаємо в 9 або 10 ранку

Головною небезпекою для того, щоб уникнути, є сонце, що відмовляється від води. Ви можете загорнути так, щоб зекономити вас. Таким чином, все на воді необхідно покрити одягом або змащувати кремом SPF30.

Навантаження з поставками на 2 дні, ущільнювач, намет, килими, води та ін.

За спиною був вихід з бухти Балаклави і фортеці Чембало (сорти за якість). Головне, що не підняло фото.

Любитель передній. Орієнтовно вкрито горизонт.

р.

Поблизу було багато дельфінів (уявляють там улюблені місця), жоден з них не вдалося зловити картину.

Ми рухаємось до M. Ayia і на шляху зробили зупинку на Golden Beach, щоб розтягувати ноги і погляди, щоб взяти картину. Люди навколо нас ще нуль.

На пляжі є старий пальчик, до якого привезли човни туристів. Русь через. Але вона має свою чарівність.

Р

Я кинувся коханим, і я трохи поїхав. Я хотів взяти картину пейзажу і човна разом.

До речі, ми були таким чином, щоб ми взяли клас випускників нашої старшої дочки на нозі. Тут фантастичні види.

Просто вода ...

Моя любов на міст. Я отримав гідравлічний подарунок на 8 березня Тепер я повинен піти в тренажерний зал. Після всього, мама трьох дітей вже.

Додано до [mergetime]1370168325[/mergetime]
Так нехай рухає. Моя секретна мета була долучена до відокремленого пляжу, відомий як загублений світ. Є дуже багато з них (без них є катер). Ви можете отримати лише там:

1,1 км На човні або струменевих лижах
2,2 км На мотузці, якщо ви сходження

Я покажу вам заздалегідь, що ми перевищили план.

Хороший скеля. Поблизу - величезний, як дев'ять оповідань. Це називається "Сінг-Тот".

Б

Скеля праворуч від Beloved є Rhinoceros Rock. Ми повинні прогулятися по ним пізніше.

Далі відбувається другий зуб.

І нарешті, ми захопили Рино-року і досягли загубленого світу. Пляж чарівний. Це білий і білий. Вода прозора. І немає сердитися людей уніформи. Немає. І не було наступного дня.

Я щасливий.

бічні

178380

Ми пішли взяти деякі фотографії з вище. Я дуже люблю цей червонуватий відтінок у фотографіях, які отримують на західних променях. Навіть на невеликій милці ви отримуєте теплі фотографії.

Почуття до чогось нового тепла красиво всередині.

Вони кладуть намет серед ялівця (який все ще досить багато тут) і зробили ароматний чай. Потім ми сідаємо і подивимося на море.

За перший раз я не змогла зробити нічні фотографії. Через годину, з-за скеля прийшла така величезна і повна місяць, як я ніколи не бачив в моєму житті. Світло було навколо, ви можете вільно прогулятися по доріжках цього предмету природи без побоювання розбиття ноги.

У цьому куті є багато «парків» для життя постійно. Місця для наметів, вогнепальні огорожі з камінням, дерев'яними хмарками, столиками і т.д.

Для неспокійного для Батьківщини: природа була захищена, сміття було взято з ними. Вогне було виготовлено з сухих гілок, ретельно підготовлених кимось. Узагалі вони були зразкові туристи.

Наступне фото - це наступний ранок.

пляж внизу.

Невеликий вигляд, на скелях п'ять сотень метрів

В цілому, якщо ви перебуваєте в Балаклаві - не відмовтеся від перекусу з назвою «рибки» або «сріблястий пляж». Візьміть каяк і приїдьте до цих місць. Переміщення трохи корисно.

Р

І пішов до Ласпі. Є перший в Україні один з найпопулярніших таборів.

Ми пропустили високі скелі над морем, де на крутих стінових слідах від нуклеї гармат флоту Ушакова. Тут вони мали зйомка, де вони навчалися в точності зйомки з корабля.

Досягнувши Батіліман, ми побачили новий проект будівництва, який було розпочато на великому масштабі прямо в резерві. І, очевидно, власники цього об’єкту, скоро закриють втрачений світ з будь-яких відвідувань.

У Ласпі ми змоглися на пірс піонерського табору і навчилися з дуже серйозної людини в скатертинах від менеджерів, які дитячий табір є дуже серйозним предметом. І в будь-якому випадку він не може дати нам, і в цілому, «Спеціальні сили прибудуть найближчим часом і ви будете заарештовані. й

Ми подивилися один одному і зрозуміли, що ми не хочемо зіпсувати велике свято з спілкуванням з цими видами. Ми доставляємо катер і близько 12 днів зліва Laspi до Балаклави.

Досить висока хвиля троянда, вирівнюючи від вітру. Але задоволення ще на вершині. У морі в цей день було набагато комфортніше, ніж на березі. Я був радий, що човен, завантажений в точку, навіть на високій хвилі, відмінно ріже їх ніс і практично не збирав води.

За шістьма вечорами в Балаклаві на адміральському пляжі і розвантажені перед відпочинком. Почуття поза словами.

Ну і відео трохи, але це просто різання.

З різних походів. Не реклама.

У мене є все, киньте його. Але небагато. Каяк накладка постріл

Джерело: