Останній день захисту дітей присвячений. Хоча пізно, але все ще...
Тут буде 12 фото, 1 картина і супровід тексту.
Я напишу невеликий звіт, адже нічого не складного, але не зовсім в дусі «вивести коло, і закінчити інші незначні частини сова».
Підземелля ... В цілому пісочниця в дитячій групі, де моя дочка йде... Він вирішив замінити його новим. Пошук по місту розкриває не особливе бажання людей зробити і встановити нову пісочницю, а ціни, які вони називають, земляні не можна назвати.
Я не є столяром або столяром, але вміння працювати і робити обережно, батько приніс мене з дитинства, тому я вирішив допомогти, а потім є також день, щоб захистити дітей на носі, добре, просто знак, що нам потрібно зробити піскобокс ...
Так, на деревному заводі і в будівельному магазині було придбано і привезено:
1) Дошка обрізається 2030х150х25мм 12 шт, вже доторкнувшись (для грошей курсу)
2) Брус 50х50мм 8шт
(3) окислені гвинти L = 45 мм 50 шт
4 ) Захисне просочення
(5) Emali PF, салат, синій, зелений
(6) Фарба щітка 2 ct
(7) Маленьке пиво ... для джерка)
І тепер фотографії... Я збирав пісочницю переважно поодинці, тому іноді я забув, щоб зробити фотографії деяких дій, добре, я думаю, що це океї, я взяв фотографію бета, що працює минуле ...
1,1 км Я приніс і вивантажив матеріали в гаражі
2,2 км По-перше, оберіть найдовші дошки, так як верхні дошки (на яких можна сидіти) повинні бути з пробігом, вона вийшла 2030 мм. Звертаємо краї під кутом 45 градусів, для подальшої стикування один з одним, ось все просто малюнок квадрата дорівнює ширині дошки. 150х150 і діагонально пилені, пилені кути не кидаються! Також спочатку приклеїти по довжині 1980 мм (20 мм впуску) і потім випиляти однакову 45, а можливо 60 (повторити її так зручно) ступенів по краях дощок, з яких будуть зроблені бічні панелі. Тут я допоміг електричну щелепу, в якій можна нахилити нижній площину, тим самим отримати бажаний кут пилки. Так як у нас є дошка 150 мм, потім 2 шт на край буде 300 мм - це висота щита, під якою ми розрізаємо кутові декоративні рейки (300 мм), вони також виготовляються з дерева і зазвичай служать для закривання кутового шва. Вони не на фото, вони на бокових лініях. Остання дія полягає в тому, щоб приховати, або досить розгладити кути на верхній дошці - обов'язково, або дитячі ніжки зламаються про них. Ми ретельно замочуємо все, щоб захистити нашу пісочницю від погодних умов і умов землі.
3. У І ми збираємо конструкцію ... (право, як в інструкції з ремонту автомобіля ... і видалення запасної частини) Ми готуємо в двох гвинтах в кожній дошці ... на задній боці нахилимо балку і закріплюємо 2 дошки до балки. Невелика позначка - на куточках з верхньої частини до кінця пучка, прикріплені однакові кутові обрізки, які були додані 45 градусів - це додаткова опора для верхньої дошки так, щоб вона не затягувала в цілому, тому в кутку промінь буде потрібно злегка опустити до ширини цього кута. Картина 6 показує їх в нижніх куточках. Не боїться кутів (конвержжі – не конвержуть), бар закривається зовні, а бар закривається зсередини. Потім закріплюємо верхню дошку. Важливим моментом є те, що всі гвинти повинні бути злегка поломлені, а потім розбризкувати, а потім шліфувати, звичайно, останні два дії повинні бути зроблені з отворами з вузлів і інших нерівностей на дошці. Ми закріплюємо кутові стовпчики на «коппері» гвоздики або інші так, щоб капелюх не дуже великий. Перевірити все з пальмою, якщо все добре – підготуватися до живопису.
4. У Так як фарба PF висихає довгий час, і залишилося трохи часу, було прийнято рішення пофарбувати щось інше, добре було небагато варіантів, як взяти нітро (чорну емаль), так і на водній основі фасадної фарби. В короткий час я швидко подав за придбану фарбу назад і оплачується додатково, купивши фасад радять продавцями і трьома кольорами (червоний, жовтий, синій).
5. Умань Колір фарби, отримати три кольори. Згадуємо уроки малювання в школі, добре, подивившись в Інтернет звичайно, ми робимо четвертий колір – зелений (жовтий + синій).
6. Жнівень Фарба всередині, потім зовні. Фарба в 2 шари з проміжною сушкою близько 1 години між шарами. Спочатку ходив один колір всюди, потім ще один і так далі, і за часом наноситься останній колір, вже висушився перший шар першої фарби, і відповідно, наносимо другий шар по колу. До речі, можна побачити кути, які я згадував раніше.
7. Про нас Поверніть пісочницю і пофарбуйте верхню дошку.
Габаритний зображення
8. У Причіп, навантаження, кріплення, перенесення ...
909930р.
9. Навігація Ми розпакуємо і кладемо стару пісочницю на сміття.
10. Ми гальмуємо старий, брудний пісок (в якому були знайдені овецькі цвіль та інші інструменти для дітей), а також прокладаємо те саме навколо пісочниці, навантажуємо його мішками в причіп. Всього було близько 25 пакетів «фіно-світлових», які заливали в плювати на дачі п'ять біля саду. Прокопуємо отвори під ногами пісочниці і кладемо її.
11. Ми виходимо з міста і знайдемо каррі з чистим білим піском. Ми занурюємо отвір, кладемо її в мішки, перетягуємо її, навантажуємо її і проводимо однакову кількість піску назад.
12. Залийте новий пісок в нову пісочницю. Ми вирівнюємо, покриваємо плівкою і очікуємо радість дітей.
990 р.
Він прийшов додому о 11:00 А потім старий візерунок) Душ, холодне пиво, відпочинок в цілому.
Це кінець його. Мета цього посту – не «дивитися, як я можу» але «дивитись, як це просто». Бюджет 1600 рублів, потім переграний фарбою - збільшений на 150 р. Якщо всі ці гроші розподіляються між батьками в групі – загалом, пенні, головне, що є бажання. Подаруйте радість дітям, поки у вас є можливість, діти все! Добрий день, кожен. Я зробив.
Джерело: