Москіто геноцид

Проксимус У котеджі є величезна кількість переваг, починаючи від шашликів і закінчуючи походом для грибів, не кажучи вже про свіже повітря і можливість втекти з пилоподібної і нервової Москви (Петер, Сиктивкар ... потрібно замінити). Я був удачливий в цьому плані: дачу в Ряжанській губернії, в дикій природі, тому захищені ліси з грибами і полюванням в повній мірі. Тим не менш, будинок нещодавно перебудований, з усіма зручностями, з ванною, невеликим садом і грилем повнометражним. В цілому, небес на землі, навіть бажав встановити три спальні садові гойдалки, якщо не одне. комарів!!!

І це комарів, не комарів, тому що біля скручів Мешчерської низини і з 9 травня до кінця вересня сумарна апокаліпсія місцевого масштабу у вигляді фумітоксинів в кожній кімнаті будинку, незважаючи на сітки на вікнах, тонн репелентів на відкритих ділянках тіла І на одязі, так як ці тварини прикусають навіть камуфляж. В цілому, ви не залишите будинок, і якщо ви вийшли, ви будете вигинати або застосувати новий шар репселента (старий один діє тільки за годину) або швидко бігати, відкинувши руки до вашого призначення, від часу засихати від швидкості відкидання руки. У той же час місцеві боригіни сміються і з словами «нема нічого краще, ніж березовий гілочок / папороть / кропива (для підкреслення)» хвиля цієї гілочки не гірше, ніж гомілки Шаліна, проїжджаючи від скиніння комах, і тихо подряпини місця укусів.

Москіто геноцид 1 час
Москіто геноцид 3 хв

5929562

Так, два роки тому я перекидав пристрій американської роботи для загального геноциду москіто в кількості 1,5 соток (близько 90х90 метрів) званий SkeeterVac, і ми в Росії не мали єдиного огляду, але в Америці є багато чутливих і тільки позитивних.
Я припинив різницю в ціні в Америці і Росії на 2,5-3 рази, але коли я дізнався, скільки коштує доставка буде (і посилка непросто - близько 12 кг), я зрозумів, що доставка буде здійснювати різницю в вартості.
Цього року я вирішив взяти SkeeterVac! Не останню роль в цьому відіграли угоду сусідів на дачі (про радіус досить), щоб купити пастку навпіл. Це радість, що далекі сусіди отримають

Я приніс цей пристрій до країни, і за заявами сусідів, вони чекали мене (хоча, швидше за все, пастка) вранці, так як концентрація кровососних істот досягла незмислих висоти (травень 25, після тривалих дощів). Встановлена пастка представила помітний відродження в діяльності відпочиваючих, виявлялася, що відразу ж комарів ставало набагато меншим, хоча, швидше за все, кількість пробігів в крові переплетена. Після цього було прийнято рішення (не зовсім засобливе) для установки навісу з якоїсь причини, яка була виконана протягом 10-15 хвилин (хоча нічого з цього згадувалося в інструкції). Однак, з самого початку, комарів з мухами почали ковтнути навколо пастки і були досить активно спіймані: що викликало нездоровий відродження у всіх і поспілкуватися з пристроєм самостійно і в групах було зроблено до кінця вночі, коли було встановлено, що «так весело блимає барвисті лампочки світла!»
Після дня використання (хоча фізичні особи побачили пекти в кошику протягом дня, що означає, що деякі з комарів, ймовірно, випустили пухкі), такі знайдені в кошику і на клейовій стрічці пристрою:

Фото

Ось що потрапив на липку стрічку в день

бічні

Що таке пастка?
Випромінює вуглекислий газ, як людина; теплі, як людина; запахи люблять людину (не парфуми звичайно, але запах більш схожий на запах свіжих грибів)); висвітлює свої лапи, створюючи ефект руху людини і привертаючи світло.
Як працює?
Привабливі кровососні комахи (москіти, моги, іноді сліпі) літати в пастку і смоктати в кошик, з якого вони не можуть вилетіти, або приклеїти до липкої стрічки. У кошику вмирають в день від зневоднення.
Пастка від побутових газових робіт (за моїми підрахунками, велика повітряна куля триватиме місяць на 3-4) і вимагає витратних матеріалів: октенол (тобто дуже запах людини) протягом 40-60 днів і липкої стрічки протягом 2 тижнів в середньому.
За 24 години на добу 7 днів на тиждень і працює весь сезон. Після 7-10 днів виробники обіцяють значне зниження популяції кровососних комарів і мух, а через 2 тижні цикл розмноження переривається. Отже, москіти стають меншими і меншими.

Я забрав пастку з витратними матеріалами за сезон тут:

Якщо ви хочете, що сталося після тижня використання запису, я поставлю більше фотографій з описом.

Джерело: